Aynen cansu balkon bile yeter:)bnim icin bebegimle disari cikmak sadece hayal degil dukca uzak bir hayal..bir baksam ki kizim okula gidiyo,ufaklik anaokuluna:) bu zámanlarda guzel tabi áma tanidik akraba kimse olmayinca cok sikici oldu..kizimda olmasa napardim bilmem..bir ses bir nefes en azindan gunduzleri..mehrúu ya sen hangi sehirdesin?allah korumus yáa inanirsan sadaka ver birine..tez zamanda tehlike gecer insallah sakin olmaya calis
kızlar bugun ölümden kıl payı kurtulduk.Dışarı çıktık bugün eve geri gelirken önümüzde polis servisiyle özel harekatın zırhlısı vardı eşimin iş arkadaşlarıydı yol verdiler bize geçtik önden yola bomba döşemişler arkamızdan kulakları sağır eden bi patlama halen şoktayım elim ayağım titriyor.Eşim bıraktı bizi arabada çıktı hemen silahınıda verdi bana kullanmayı biliyom sanki ama çok şükür kimsenin burnu bile kanamadı.Eşim şimdi göreve gitti kızlar sabaha kadar operasyonlar olur dua edin bize lütfen çok korkuyorum
kızlar bugun ölümden kıl payı kurtulduk.Dışarı çıktık bugün eve geri gelirken önümüzde polis servisiyle özel harekatın zırhlısı vardı eşimin iş arkadaşlarıydı yol verdiler bize geçtik önden yola bomba döşemişler arkamızdan kulakları sağır eden bi patlama halen şoktayım elim ayağım titriyor.Eşim bıraktı bizi arabada çıktı hemen silahınıda verdi bana kullanmayı biliyom sanki ama çok şükür kimsenin burnu bile kanamadı.Eşim şimdi göreve gitti kızlar sabaha kadar operasyonlar olur dua edin bize lütfen çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?