Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ck takip da yipratma kendini canim.olan sana olur..ben esime o konuda cok ustune gitmiyorum.cok yorgun olursa ustune gitmem su durumda falan..kim ne dusunur bilmem ama o calismazsa biz napariz sonra?o calissin cocuklarimin rizkini kazansinda ben cekerim zorlugu..bîr sure issiz kalmisti esim de ck zorluk cekmistik..allaha sukur simdi memur oldu da rahatladik..

Aysucum sana bu konuda katılmıyorum fikir ayrılığımızın sebebi bende çalışan bir kadınım ondan sanırım çalışmak ağrına gidiyorsa evlenmeyeydi değilmi ama zor gelicekse ikinciyi istemeyeydi benim gönlüm yoktu ikincide o istedi beynimi yedi çocuuukkkk çocuk şimdi uykusu geliyor yorgun oluyor hee yok anam öyle 3 kuruşa 5 köfte :))))

Benim oğlan bugün biraz iyice ama memişim kötüce yaraları geçti kızlar ama hala ucu pespembe ve acıyo ne zamana kadar acıycak bunlar yaa !!!!!! Krem sür sonra çocuk emeceği zaman git su ısıt karbonatla yıka göğsünüçocuk o arada katılsın ağlasın ufssss

Normale girsede çıkarıp sokuversem ağzına yavrumun yaa.
Bu arada yarın karneler alınıyor 15 gün rahatım kızım evde inanılmaz faydası var bana nasıl bakıyor kardeşine o evdemi içim daha rahat en azından wc ye rahat gidiyorum yemeğimi rahat yapıyorum vs.

Hm tabi o zamn bska:)size hayat musterek o zaman:)neyse haklisin mutlaka ama sikma canini dedigim gibi onlar hic takmiyorlar emin ol..benim gogsumun ucu mor hadi gzunaydin ,ben kizim gitse iyi olacak durumdayim,sen gelse:)gerci kizim gitse cok uzulurum..gene en iyisi boyle:)ben hafiften sikil?aya basladim ya yaz olsa ya disari ya balkona cikardimsen caistigin icin sana daha zordur simdi evde oturmak..

aysucum takmış takmış bizimki bu akşam eve gelirken koca bi buket çiçekle geldi aldı gönlümü :)

Evet yaa yazı çok özledim gelsede çıksak sokaklara parka vs.ne iyi olur balkon bile yeter valla :))))))

benim meme ucum kıpkırmızı ve acayip sızlıyo alıncaya kadar ama alınca geçiyo uyuşuyomu ne bide bizim paşa akşam 6 dan 9 a kadar 10 dk bir emiyo artık sünger gibi oluyorum ben yaa.Sonra uyuyo ama o 3 saat beni mahvediyo

ben internetten şu kumaş kangurular varya onlardan sipariş verdim çünkü en azından kucağımda rahat çıkarım dışarı daha kullanşlı görünüyo netten baktımda bakalım gelsin bir kullanayım söylerim sizede kullanışlı ise alırsınız belki almışsınızdırda ???

Bide yarın şu tulum montlardan alıcam oğluşa koyar kanguruya takar çantamızı rahat gezeriz ben taktım gezmeye yarında kızımın karnesini almaya gidicez oğlumla ordan yemeğe ordan ananeye diye karar verdik bakalım kısmetse.

kızlar bugun ölümden kıl payı kurtulduk.Dışarı çıktık bugün eve geri gelirken önümüzde polis servisiyle özel harekatın zırhlısı vardı eşimin iş arkadaşlarıydı yol verdiler bize geçtik önden yola bomba döşemişler arkamızdan kulakları sağır eden bi patlama halen şoktayım elim ayağım titriyor.Eşim bıraktı bizi arabada çıktı hemen silahınıda verdi bana kullanmayı biliyom sanki ama çok şükür kimsenin burnu bile kanamadı.Eşim şimdi göreve gitti kızlar sabaha kadar operasyonlar olur dua edin bize lütfen çok korkuyorum

Oy ben onu yirim.. Rabbim nazarlardan saklasın. Mevlütünü de Allah kabul etsin.
Ya bu adamlar neden ruhsuz oluyo böyle. Benim annem hala yanımda Allahtan. Yoksa mahvolduk biz. Aç kalırdık ki. Hiç ev işlerine bakmıyorum anca çocuğa yetiyom ben. Keşke annem hep bizde kalsa:)
Bi yandan da kötü kocam bütün sorumluluğu attı üstünden. Bi sevmeye geliyo oğlunu. Annem ev işlerine bakiyo ben çocuğa. Herkes kendi halinde. Süper bi düzen:)

Aynen cansu balkon bile yeter:)bnim icin bebegimle disari cikmak sadece hayal degil dukca uzak bir hayal..bir baksam ki kizim okula gidiyo,ufaklik anaokuluna:) bu zámanlarda guzel tabi áma tanidik akraba kimse olmayinca cok sikici oldu..kizimda olmasa napardim bilmem..bir ses bir nefes en azindan gunduzleri..mehrúu ya sen hangi sehirdesin?allah korumus yáa inanirsan sadaka ver birine..tez zamanda tehlike gecer insallah sakin olmaya calis

batmandayım canım son yılımız inşallah burada gerçi güneydoğunun en iyi yeri burası ama ne yapalım alışmam lazım eşimin işi bu maalesef

mehrucum çok geçmiş olsun.bizde geçen sene mardindeydik. hep aynı korkular.çok şükür doğu görevimiz bittid geldik memlekete. darısı size.kazasız belasız dönün inşallah.

cansucum Allah kabul etsin.resimdeki sensin dğilmi?

Mehru yaa Allah yardımcınız olsun. Ne zor işiniz. Bir an önce bitsin göreviniz de rahata kavuşun inşallah. Rabbim babasına kolaylık versin meleginin. Sanada sabır..

canım çok geçmiş olsun ya. çok zor bi durum. allah yardımcınız olsun

Canım çookk çok geçmiş olsun Allahım hepinizi korusun çok üzüldüm ne denebilirki insan değil onu yapanlar Allah yar ve yardımcınız olsun

Evet resimdeki benim kızlar o resimdeki şaftı kaymış kadın :))) Birağladı mevlütte bir ağladı inat etti hem emicem hem memeyi almıycam ya em işte meme yok ıngaaaaa kaldırıyorum emicem ıngaaaaa feryatki ne feryat :))) Mevlüt bitti bizim paşa sustu :)

Bugün maşşallah subanallah nazar değmesin 12,30 dan beri kendi kendine anakucağında uyuyo ayakta değil bu uzun zamandır bir ilk.

Ayrıca bugün konak banyosunu yaptırdım hiç kalmadı kafasında konak şimdi 2 günde bir bunu yapıcakmışım artmasın diye.Bizden haberler böyle kızlar osuruyo kaka yapıyo ağlıo memişlerimi acıtıyo öyle yani Buna çookk şükür aman hasta felan olmasınlarda.Ben çok korktum kızımdan bulaşıcak diye ama maşşallah dedikleri gibi süt koruyoheralde şükürler olsun.

Bu arada kızlar biz yemek yerken felan oğluş durmaz sa çay tabağına az şekerli su yada boza koyup emziği azcık bandırıyorum susuyo.Birde dışarı çıkarken su biberonuna az arı mama yapıyorum yolda mıylarsa emziği bandırıp veriyorum susuyo tavsiye ederim dışarda anlık çözüm oluyo aklınızda bulunsun ki dışarı çıtığınızda ağlarsa anında çözüm oluveriyo.

çok sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden.2 damla sütüm vardı o da gitti bugünden beri sağıyorum emziriyorum yok 1 damla bile gelmiyor inşallah tamamen kesilmemiştir geçicidir dünkü şoktan dolayıdır

mehru aman deyim canım sen emzir geçicidir gelicektir inşallah meleğinin sütü sakın pes etme canım.İnşallah rabbim duaları geri çevirmez gelir sütün canım çok üzüldüm inanki.

Kıyamam ben sana Mehru yaa. Sakın pes etme. Inşallah geçici bi durumdur. Stres yapmamaya çalış canım. Çok zor şartlardasın ama melegini düşün. Ne iyi geliyosa yap moralini düzeltmek için. Bol dua tabi....

Kızlar benim oğlan bu akşam bir yaygara kopardı aç biliyorum uykudan uyandı meme istiyo deli gibi aranıyo memeye gelince almıyo alamayınca daha kuduruk ağlıyo delirdim 1,5 saat böyle sonra hani çocukları çişe tutarız ya öyle tuttum bir kaka yaptı sırtına kadar yavrumun derdi kakaymış meğer Yaptıda emdi uyudu bakalım ne zaman uyanıcak.

Bu arada kızımın karnesi hepsi 5 başarı belgesi almış kızım çok gururlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…