canlarim kosusturmacadan yazamadim oglan cok yoruyor bizleri..ikinci kere dr.a goturduk,biogaia diye bir ilaca dha basladik,sab ile bu ikili tahtaya vurayim cok iyi geldi,artik geceleri sadece bir kere kalkiyoruz guzel uyuyor.kakasini yapmadan saatler once baslayan sancilar bitti,simdi dha rahat cikariyor,tabii tum bu surecte kucaga acaip alisti surekli kucakta uyumak istiyor..hep donusumlu olarak kucakta tutuyoruz yoksa durmuyor..simdi internette otomatik sallanan salincaklardan gordum iki model arasinda kaldim gerci 9 kg kadar kullanilabiliyormus dger mi bilmiyorum ama kulananlar hep memnun kalmislar,enazindan kucak olayindan birz vazgecer be dha rht uyur belki!
bizimde dun bugun 40imiz cikti hayrlisyla,kirkimizi ucurduk dualarimizi ettik,banyomuzu yaptik!birde tam emin olamadim bilinclimi ama 3 gundur bana gulucuk atiyor:)surati acaip tatli oluyor yaaa!
Buarada mehruu cok gecmis olsun,bizde 1,5 sene muşta kalmistik oralarda yasam cok zor gercekten!guclu olmaya calis ve bol bol dua et,hayirlisiyla bugunlerde gecer merak etme,dualarimiz seninle!
Cansu seninde mevludun hayirli olsun,cokkk tatli cikmissiniz anali ogullu,yigit bebgi opuyorum.
mavi oglun epey alisti sanirim dis dunyaya ne guzel uyuyor uzmuyor seni..ah ah dogumdan once hergece burda nasilda dertlesir merak ederdik bebeklerimizi simdi herkes kosustrmacada:))
kaitenur,mavi,desert ,aysu tesekkur ederim ben yazamadim ama arada baktim yazdiklariniza,hepinizi opuyorum kizlar..
Gonul bu aldigin sling kac aya kadar kullanılır acaba?
kızlar bizimde kırkımız çıktı ama yinede dışarı çıkmayı gözüm kesmemişti.hava çok soğuktu.cuma günü havalar biraz iyi gibiydi hemen hazırlandık.annemlere gittik.kırk uçurmaya.çok güzel geçti.maşallah kızımda iyi durdu.güzelce uyudu.sonra hediyelerimizi aldık döndük:) böylee şeytanın bacağını kırmış oldum.nasıl çıkarım ya bişey olursa korkusunuda atlatmış oldum.artık sanki daha rahat çıkarım.ama şansımıza hava yine bozdu.kar geliyor sanırım.buz gibi buralar.
veeee en önemli haber beni çok çok üzen işe dönme olayını iptal etmiş durumdayımbu sene çalışmamaya karar verdim.inşallah eylülde başlayacağım okula o zamanda kızım zaten 9 aylık olacak.ciddi bir sıkıntımız olmaz yani.artık daha huzurluyum.kızımla kesintisiz birlikte olmak muhteşem olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?