Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pasija hoşgeldin cnm:)bende artık aksamlari girebiliyorum sadece.
Ilk kızımi ben tek başıma yikadim çoğunlukla.ama zeynep i yikayamiyorum cok ağlıyor mosmor oluyo.banyo sevmiyor,alt degistirmeyi sevmiyor,üst değiştirmeyi sevmiyor.uf yani.
2 gün sonra bir aylik oluyoruz,hala rengi normale dönmedi teni.sağlık ocağı kontrollrrinde bakalim kac kilo almış olacak..

Aysucum ben tek başına cesaret edemem yaa korkuyorum neden se tutarken yada yıkarken zarar vericem diye.Ama maşşallah benim çocuklar suyu seviyorlar cansuda korkmazdı yiğitte korkmuyor maşşallah hiçç hoşuna gidiyo maşşallah ama bizimkide giyinmeyi sevmiyor hiç ellemiycen kızımı günde enaz 2-3 kes üst değiştirirdim kustumu ekşi ekşi kokmasını hiç sevmiyorum ama oğlanı hergün en fazla 2 kez değiştirebiliyorum.

Bizimki bugün 53 günlük oldu şurda 1 hafta içinde 2 aylık olucaz büyüdü paşam yaa maşşallah gülüyoruz ama öyle çok sık değil sert erkekim benim :)) kızlar bizim kakalarımız azaldı günde 2 yada 3 kez yapıyo kaka öyle zırt pırt kaka yapmıyo artık.

HErkez meşgul veletlerde kimseler giremiyo ama gerçekten uğraştırıyorlar şurda 4 ay çilemeiz var kızlar 4 aylık oldularmı baya baya değişiyor herşey yürüteçler ek gıdalar oyuncaklar zıpzıplar baya kolaylaştırıcaklar işimizi bizim 2 sizin 3 ayınız var ya sabır.

Ben misal bugün yemek bile yapamadım akşam eşim gelince makarna salata ton balığı hazır bişilerle hazırladık soframızı onlar yedi ben bizim oğlanın karnına masaj yaptım tuttu gaz sancısı sonra onlar baktı ben yedim işte napıcaksınız git gide alışıyoruz bu koşuşturmaca.

Canm ben fileyle banyo yaptırıyorum cok kolay oluyo,zeynep aglamasa yine yaptırırım ,senin annen yakınınrda ta ondab oyle,is başa düşü nce yapjlmay acak iş yok.

kızlarr ben iyice bunaldım bugün benim bebiş sürekli kusuyo her emmeden sonra ve çok fazla kusuyor. artık kıyafet değiştirmekten çamaşır yıkayıp kurutmaktan fenalık geldi. aaaaaaaaaaaa bağırmak istiyorummmmm.

bi de bi huzursuzluğu var sürekli mızmız ne derdi var anlayamadım. karnı tok altı temiz gazını da artık daha rahat çıkarıyor. başka neden ağlar bi bebek yaa(

hosbulduk aysu:)gonul bizimde kakamiz azaldi,gunde 3-4 defa yapiyor muhakak,ama cis cok yapiyor cisine bez dayanmiyor!buarada benim oglumda simdilik hic kusma yok,sadece bazen cok emdimi azicik agzindan akiveriyor onuda siliyorum hemen kiyafetine fln bulasmiyor.acaba sonradan mi artacak bu kusmalar?bizimde 45.gunumuz bugun,gunleri sayiyorum gunleri su 3 ay bir gecse..bizim minnosta banyo yapamayi cok seviyor ama biz 3 kisi kendi kuvetinde yikiyoruz babam tutuyor,annem su dokuyor,ben sampuanliyorum,sehzadeyi:)
buarada salincaimiz geldi ama bizim paralar sanirim cope gitti,beyfendi 10-15 dk ancak duruyor salincakta,aslinda salincagi cok begendim baska cocuk olsa kesiin cok severdi!bizimki huysuz iste!gonul sence ilerde birz cevreyi anlamaya baslayinca dururmu nedersin?annemde bosuna yayinti aldin deyip soylenip duruyor ztn moralim bozuldu

iste oglumla ben

buda sehzadenin artistik bir pozu..

buda ilk goz agrim kizim bihterle,ben 8 aylik sehzademe gebeyken:)

Canm ben fileyle banyo yaptırıyorum cok kolay oluyo,zeynep aglamasa yine yaptırırım ,senin annen yakınınrda ta ondab oyle,is başa düşü nce yapjlmay acak iş yok.

Aysu bebişler filede korkuyo yani sarılınca hiç etkilenmiyo sudan sımsıkı salırıp yıkıyoruz o zaman hiç öyle bakınıyo duşun altında.Ben sarılıyorum eşim heryerini sabunluyo sonra beraber duşun altına girip durulanıp çıkıyoruz.

Canım aynı veletten bendede var :)) pışpış için anneeee kucakkkk için ve mümkünse hoppala için ağlıyo :)

Canım öncelikle her bebek kusmaz benim kızım çok kusardı oğluşta çok kusuyo peynir peynir :)

Pes etme her uymasında ısrarla koy ağlayınca kucağa al sakinleşince gene koy ozaman alışır.Benim ki hep ondan ama bazen tabi tutuyor damarı ille kucak ille ayak istisnalar oluyo ama genelde hep onda.Alışırmerak etme.

iste oglumla ben

buda sehzadenin artistik bir pozu..

buda ilk goz agrim kizim bihterle,ben 8 aylik sehzademe gebeyken:)

Canım maşşallah oğluşa ve bihtere çok tatlılar sende maşşallah çok fitsin yani.Sen merak etme canım alışıcaklar büyüycekler ozaman rahatlıycaz.(Bu kurduğum cümleye bende inanmıyorumama :) )

Benimki ne sab simlex kesmez oldu 2 gündür gaz gaz pırtlayana kadar imanımı gevretiyo gazdan ememiyoda yavrum acıacı ağlıyo bu akşam eşim gene nurse alıcak o çok iyi geliyodu bakalım inallah iyi gelir ne bunlarya gazman mübarek çocuk.

pasijacım hepiniz çoook tatlısınız maşallah canım. her bebek kusmuyor ama malesef benimki o kadar çok kusuyo ki anlatamam.

cansucum haklısın tek derdi kucak biliyo ya ağlayınca annesi alacak gezdirecek o yüzden sürekli mızmız. ama bende bi noktada pes ediyrm artık kızmaya başladım ben. ama küçük hanım hiç oralı olmuyo gülüyo bi de ben kızınca:) sonra gel de kız bakalım mümkünse:)

Gönül ilki hiç korkuyordu fileden dusun ben filede yıkarken babası video çekiyordu:):)
Bu kizim huysuz ya hiç sevdiği birsey yok çok şükür:)herşeyden nefret ediyo,giyinme,soyunma ,banyo,alt degistirme,yaglanma,masaj!hep bi bahanesi var ağlamak için.allahtan ikinci kizim hem sabretmeye alıştım,hemde nazlı kızlarla uğraşmaya alıştım:)nede olsa bana çekmişler nazdan yana:)
Bu arada Pasija manken çıktı:):)massallah:):)hepinize tBii..
Katreinur oyle canim oyle bin türlü yaramazlık da yapsalar,bi gülüşü,bir gözyaşı yetiyo affetmeye..tüm çektiklerimize,çekeceklerimize..

aysu evet kızlar nazlı oluyo işin var senin iki nazlı bizdede bir fırlama bir nazlı :)))

Ben bazen emmek isteyipte emmiyoya tut bırak tut bırak bunalıyorum yatağa bırakıveriyorum öylece kalıyo önce sonra ıngaaaıngaaıngaaa kesintisiz birde sen cezalısın madem emmiyosun diyorum o zamanda kızım o kaarcık çocuğa ceza olurmu bana ver ceza ona kıyamam diye gözleri sulanarak gelio yanına diyorum kızım şaka öyle şaka olmaz diye daha uzatsam ağlıycak kıyamıyo kardeşine.

buyumusmu oglum teyzeleri ,tesekur ederiz guzel sozlerinize,gonul sende 6 saatte bir mi veriyorsun ilaci? hamileligimde bile mide bulantisindan geberiyordum ama kullanmadim hic ilac,simdi mecburen kullaniyoruz iste,gerci bitkisel diyorlar ama inslh bir zarari yoktur
buarada dilimi isirayim bugun ogluma biseyler oldu!!!tum gun emdi,kakasini yapti ve uyudu..soklardayim butungun uyudu gece uumaz diyordum ama yatirdim hala uyuyor!!ben sifayi kapmisim faranjit,oksuruk derken ilacta alamiyorum ve butungun bitki caylari ictim acaba onlarmi uyutttu neyapti???aliskin deilim boyle seylere de:)

kızlar bende gribi atlatamadım bi türlü. babamıza da bulaştı üstelik. ufaklık da arada bi hapşuruyor daha fazla ilerlemez inşallah. tam geçti diyodum bugün yine çok kötüyüm boğazım ağrıyor bi de. ilaçsız geçmeyecek mi acaba yaa( sürekli bitki çayları içiyorum. ama faydsı yok gibi..

pasija büyümüş tabi oğlun. videoya bayıllldımmm.... içine girip yatasım geldi. deli gibi uykum da var zaten :)) kıskandım urası.. inşallah alışır o salıncağa da sende rahat edersin. bihter de çok tatlıymış ama:) şimdi kim ilgileniyo onla? eşinle mi kalıyo, öyleyse iyi adam yalnız kalmıyo:)) hem göz kulak olur kocana sen yokken.

grip olan arkadaşlara acill acil şifa diliyorum. Allah yardımcınız olsun. ben bu sağlam halimle arada elimin kolumun dermanı kaçıyo yorgunluktan, dökülüyorum bi de grip nasıldır düşünmek bile yoruyo. çok zor... malum gripin ilacı istirahat. o da bizde yok .

benim oğlumun da kırkı çıktı teyzeleri. babamızın şiddetli muhalefetine rağmen dışarı çıktık uçurduk kırkımızı. adam sanki pamuk yetiştiriyo. soğuktan etkilenir, orası kalabalıktır, ya gripli biri varsa... iki gün başımın etini yedi vazgeçirmek için. aaaaaaaaaa dedim sonunda ben onun annesiyim yanındayım ben düşünemiyo muyum oğlumu dedim. sus bakim dedim:)) gittik eğlendik geldik. iyi de oldu. ama çocukla gezmek yorucuymuş:) ki uyudu çocuk Allah tan:)

ben oğlumu doğar doğmaz o hafta sünnet ettiricektim. daha çabuk iyileşiyomuş ve çocuğun psikolojisi için daha iyiymiş diye duymuştum. ama oğlum peygamber sünnetli biliyo musunuz teyzeleri. ben niyeti bozunca kestirecem diye çocuk korkudan sünnetli doğdu. ama çok dikkat çekiyo. doğum fotoğrafçısı da çekmiş bi güzel orasını çocuğun. her gören şok oluyo. erkek anneleri.. sünneti ya 0-2 yaş arası ya da 5 yaşından sonra yaptırmak iyiymiş. haberiniz olsun. bence bebekken kestiriverin. hem o anlamaz büyüyünce çok mızmızlanıyolar.

pasija katreinur çokk geçmiş olsun size bir ilaç tarif edeyim çok iyiymiş yeni öğrendim zencefil ama meyvesi rendelenicek 1 limon komple kabuğu ile rendelencek ve balla karıştırılıcak sabah akşam birer yemek kaşığı içilecek faranjite gripe birebirmiş çok geçmiş olsun ikinizede.

Ay ben videoyu yeni gördüm maşşallah çok tatlııı annesi yaa bayıldım.Mavi hadi gözünüz aydın çıktı kırkınız gezersiniz artık.Dışarda gezerken uyanmaları zor oluyo daha çok küçüklerya anlamıyor veryansın ağlıyorlar tecrübe edildi :) pusette ıngaaaaaa dışardasın al kucağa pışpışla ağzına memeyi ver almaz bandır tatlı bişeye yanında bulundur mutlak :) gene yatır pusete zor yani.

Bizde dün akşam yaşadık bir buhran saat 6 dan 12 ye kadar bir eşimde bir bende ne derdi vardı anlamadım gaz olsa pırtlar rahatlar kaka yapmadı emdi mızladı emdi mızladı en sonda pes etti uyudu 12 de sabah 7 de kalktı.Bugün iyi gidiyo maşşallah.

buda bizim sallanan anakucağındaki paşamız ve ablası

Bu arada biz eldivenleri çıkarmıştık ne güzel minik eller özgürdü en son dün akşam yanağına bir çizik kondurdu paşam ve kanattı içim gitti ondan gene taktık eldivenleri ve hapsettik gene elleri

Ya bu konak sade bizdemi var başında kabuk kabuk yaa Hergün yağlıyoruz pehlivan gibi kafası yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…