Canm ben fileyle banyo yaptırıyorum cok kolay oluyo,zeynep aglamasa yine yaptırırım ,senin annen yakınınrda ta ondab oyle,is başa düşü nce yapjlmay acak iş yok.
kızlarr ben iyice bunaldım bugünbenim bebiş sürekli kusuyo her emmeden sonra ve çok fazla kusuyor. artık kıyafet değiştirmekten çamaşır yıkayıp kurutmaktan fenalık geldi. aaaaaaaaaaaa bağırmak istiyorummmmm.
bi de bi huzursuzluğu var sürekli mızmız ne derdi var anlayamadım. karnı tok altı temiz gazını da artık daha rahat çıkarıyor. başka neden ağlar bi bebek yaa(
hosbulduk aysu:)gonul bizimde kakamiz azaldi,gunde 3-4 defa yapiyor muhakak,ama cis cok yapiyor cisine bez dayanmiyor!buarada benim oglumda simdilik hic kusma yok,sadece bazen cok emdimi azicik agzindan akiveriyor onuda siliyorum hemen kiyafetine fln bulasmiyor.acaba sonradan mi artacak bu kusmalar?bizimde 45.gunumuz bugun,gunleri sayiyorum gunleri su 3 ay bir gecse..bizim minnosta banyo yapamayi cok seviyor ama biz 3 kisi kendi kuvetinde yikiyoruz babam tutuyor,annem su dokuyor,ben sampuanliyorum,sehzadeyi:)
buarada salincaimiz geldi ama bizim paralar sanirim cope gitti,beyfendi 10-15 dk ancak duruyor salincakta,aslinda salincagi cok begendim baska cocuk olsa kesiin cok severdi!bizimki huysuz iste!gonul sence ilerde birz cevreyi anlamaya baslayinca dururmu nedersin?annemde bosuna yayinti aldin deyip soylenip duruyor ztn moralim bozuldu
iste oglumla ben
buda sehzadenin artistik bir pozu..
buda ilk goz agrim kizim bihterle,ben 8 aylik sehzademe gebeyken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?