Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bebeğime 14 aralık gibi görünüyor doğum demişti doktorumuz. Benimde ilk bebegim. Ayrı bi heyecan var. Bi an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu. Ne olacağını bilemedigimden fazlaca bi cesaret var üstümde Allah bozmasın hiç korkmuyorum. Herkes yapıyosa ben rahat rahat dogururum diyorum. Bakacaz gorecez doğumdan sonra ne düşünüyor olucam. Bugün doktora gittim başı da dönmüş oğlumun. Öyle sevindim ki bu kadar mı istiyosun normal doğumu diye şaşırdı doktor bey :) Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin inşallah

Amin tatlım güzel duaların için... Benimde ilk bebegim ben senin gibi sabredemedim ve odamızı boyadık, mobilyamizi aldık, kurduk, kıyafetlerini hazırladım oğlumun cantamda 3 haftadır kapıda arada yine eksiklerimi koyuyorum. Ama herkese tavsiye ederim erken hazırlanmayı hem tedbir hem cesaret veriyor. Hadi gidelim doğuralım moduna giriyosunuz bi süre sonra. Yada ben öyle oldum diyim:)

kızlar selam,
kötü haberlerim var sanırım ben artık aralık ayı annesi olamayacağım muhtemel tarih 1ile 8 aralık arasıydı ama dün doktor sen normal doğumu unut, gelişim geriliği olan bebekler normal doğamazlar riske gireriz doğum sırasında beyin kanaması geçirir sezeryan olacaksın 10 ile 14 gün arasında alırız maxımum 21 kasımda sezeryanla almış oluruz dua et ciğerleri gelişmiş olsun dedi çok üzgünüm normal doğum değil gününde olmayacak, henüz 2 kg oldu ama ciğer geliştirici iğne vurmadıkları için şimdi gelişti mi gelişmedi mi bilmiyoruz.

canım moralini yüksek tutmaya çalış.Allah yardımcın olacaktır inşallah. bizlerinde duası seninle.gelişim geriliği olduğu önceden biliniyor muydu yoksa yenimi öğrendin?

ben daha önce bir düşük yaptım.kısa zaman sonra çok şükür Rabbim e aratmadı hamile kaldım.ama bu seferde çok yakın bir arkadaşımın bebeği karnında 8 aylıkken öldü.yani bu hamileliğim en başından beri hep kaybetme korkusu eşliğinde yürüdü. şimdi yeni yeni güçlü hissediyoruz. bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

son birkaç haftadır mide bulantılarım ve çıkarmalar tekrar başladı ((. ilk dört ay bu sebebten 3 kilo vermiştim. şimdi bu kabus tekrar başladı. aynı durumda olan var mı? (((

selam cnm oh oh iyi hadi halletmişsin işlerini güle güle giy tatlım düğünde bol bol göbek at[şaka yaptım aman dikkat et]

hayirli olsun cnm,dogum tarihlerimiz ayni sayilirmis.Benimde ilk bebisim olucak ama ben korkuyorum acikcasi,panik oluyorum hep ya bir aksilik fln cikarsa diye..ama olay ani gelincede cok sakin olurum kesin:)sakin bir yapim var normalde ama icten icede panik olmadan duramiyorum.buarada benim basindan beri hep kafasi asagida ve normal dogum pozisyonunda oglum,acaba benimkide sonradan tersine donermi ki...amin hepimizinki saglikla dogsun inslh

son birkaç haftadır mide bulantılarım ve çıkarmalar tekrar başladı ((. ilk dört ay bu sebebten 3 kilo vermiştim. şimdi bu kabus tekrar başladı. aynı durumda olan var mı? (((

benimde 28 inci hftadan beri hafif bulantilar seklinde var,birkac defa cikardim.yanliz 2,3 hftadir hafifledi sanki bebek birz asagiya inmis olabilir belki ondandir diye dusundum.o bulantilarin nedeni reflu cnm,bebek mideyi yukari dogru iktiriyor.renu duo verdi bna dr.ama ben kullanmadim,hergun bulantimin yogun oldugu ogunde bir adet sade soda iciyorum cok iyi geliyor tavsiye ederim cnm

benimde aşırı bir şekilde mide yanmam var resmen maden suyu içerek yaşıyorum şurup verdi doktorum ama onu içmek istemiyorum ... cok panik haldeyim bazen aşşa doğru inanılmaz bi baskı ve sancı giriyoo

garip duygular içerisindeyimm merak korku telaşşş...((

benimde aynı cnm midem kötü şekilde yanıyo resmen kaynıyo sanki öyle olunca soda içiyorum rahatlatıyo aşağıya çok baskı var sancılar oluyo az kaldı artık hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz gelsinler bebişlerimiz sağlıkla

bende deneyeyim maden suyunu o zaman canım. bende doktora söyledim beslenmenle alakalı olabilir dedi ilaç vermedi. önceki aylar kadar çok dikkat edemiyorum yediklerime, sürekli çıkardığım için halsiz düşüyorum.

reflü bende de var (( sanırım pasijanın dediği gibi bebek baskı yapıyor. bende deneyeceğim maden suyunu umarım iyi gelir. henüz aşağıya doğru çok baskı yok bende. ama mide bulantısı ya da öksürükten en ufak yaptığım bir hareket idrarımın kaçmasına yol açıyor ( çok sinirim bozuluyor ama normal olduğunu biliyorum (

Teşekür ederim canım iyi dileklerin için inşallak düğünü sağ salim atlatırız.Ama hamileyken düğün nasıl olucak bende meraktayım dediğin gibi ne kadar dayanırım düğün sonrası eğlenceye yemeğe katılabilirmiyim hepsi soru işareti :)

Evet canım benim 2.bebeğim kızım 9 yaşında kocaman bir abla ve çok hevesliçok meraklı adeta ikinci anne tavırlarında bir abla şimdilik benden bile hazır ve hevesli adeta benim ilk hamileliğimde yaşadığım duyguları şimdi kızım yaşıyor gibi bakalım inşallah doğduğunda da aynı ilgide olur ve kıskançlık olmaz yaşayarak görücez tecrübe edicez inşallah.İlk doğum heyecanlı bilinmezlerle dolu oluyor ikinci doğum nasıl oluyor yaşayınca görücez :) Ama bana sorarsan korkmuyorum ben doğumdan sadece normal gelsin yani normal olsun ben sezeryan olursa diye çok korkuyorum Allah inşallah normal doğum nasip eder şimdilik normal tabi.

canım moralini yüksek tutmaya çalış.Allah yardımcın olacaktır inşallah. bizlerinde duası seninle.gelişim geriliği olduğu önceden biliniyor muydu yoksa yenimi öğrendin?

çok teşekkür ederim canım, sanırım seninle benim bebeğin haftası aynı, gelişim geriliği 5. aydan beri vardı ama iğne vermediler bana şu an ne olacak bilmiyorum ayrıca sezeryandan çok korkuyorum bir şey olacak diye yüreğim ağzıma geliyor bilemiyorum inan

Canım sen iyi durmuşsun ben kendime sabırlı diyordum :) sen bendede sabırlıymışsın benim şimdiden herşey hazır gerçi bende sen gibison haftalarda düşünüyordum hazırlıklar bitsin diye ama annemler hadi çanta hadi beşik hadi tamamla ya doğurursan :) diye baskı yaptılar bende onların etkisi ile tüm hazırlıkları bitirdim ee yapmaya kalksan çok şey yapılırda yeter.Ben zaten 2.olduğu için oda felan uğraşmadım kızımla ortak odayı paylaşıcaklar sadece beşiğini yatak odasına koydum küçük bir beiş 90 a 50 sonra beşik küçük gelince bazaya geçiricem kısmetse yeterki oyatsın gerisi kolay hele bir doğsun da.Ben şimdiden geceleri doğurucam sanıyorum canım sağa sola dönerken hele kalkarken yataktan aylayıp ofluyorum çok zorlanıyorum acıyor sağım solum ay diyorum doğurucammı acaba :)

Canım hayırlısı olsun ne güzel çok sveindim benim kızım 9.ayda dönmüştü o zamana kadar tersti ne üzülüyordum sezeryan olursam diye ki normal oldu.Zaten herşeyin normali güzel normal doğum zor olsaysı millet 4 tane 5 tane doğururmuydu değilmi.

Canım çok üzüldüm ama skın kalbini bozma canım 2 kg iyi bir ağırlık bol bol dua edicez senin için Allahın izni ile alıcaksın o mis kokulunu kucağına belki küveze bile gerek kalmaz canım sakın üzülme olurmu.Gelişmiştir annesi o hazırdır sen hiçüzülme ve bizi haberdar et olurmu gelişmelerden Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.

İnşallah sağ salim kucağınıza alıcaksınız canım

Bende bu hamileliğimde bulantı hiç yok çok şükür.Ama ilk bebeğimde doğurana kadar kustum heleki son zamanlarda koca göbek eğilemem öğüremem aman Allahım kabustu resmen 41.+ da doğum yaptım ve o akşam bile istifra edip ertesi gün doğurum düşün.Ama yapıcak bişi yok oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…