- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Amin tatlım güzel duaların için... Benimde ilk bebegim ben senin gibi sabredemedim ve odamızı boyadık, mobilyamizi aldık, kurduk, kıyafetlerini hazırladım oğlumun cantamda 3 haftadır kapıda arada yine eksiklerimi koyuyorum. Ama herkese tavsiye ederim erken hazırlanmayı hem tedbir hem cesaret veriyor. Hadi gidelim doğuralım moduna giriyosunuz bi süre sonra. Yada ben öyle oldum diyim:)arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık 7 de doğum yapacağım.gerçi doktor normal doğum için 20 kasımdan itibaren bekleyeceğiz dedi ama:)) gün geçtikçe artan inanılmaz bir heyecan var.ilk bebeğimiz olacak inşallah. bebeğimin kıyafetlerini yeni yıkadım.havalar soğuduğu için bir türlü kurumadı gittiler:) ütüleyip güzelce çantaya sonra kapı yakınına:) yarın odamızı boyatacağız.sonrada mobilyalar gelecek.şimdiye kadar iyi sabrettim.ama artık duramıyorum.bir an önce oda hazırlansın geriye kalan zamanda süslemesiyle uğraşayım istiyorum. benim son zamanlarda bebek aşağıya doğru çok baskı yapıyor ve hareket ederken canımı acıtıyor.bazen nefesim kesilir gibi oluyor hareketinden.doğum başlayacak sanıyorum.daha hiçte hazır değilim.sizde de benim gibi kasıklarınız da acı şeklinde mi oluyor hareketleri. neyse bir geldim pir geldim sanırım:)) hepimize bol sağlık ve sıhhat diliyorum. Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar selam,
kötü haberlerim var sanırım ben artık aralık ayı annesi olamayacağım muhtemel tarih 1ile 8 aralık arasıydı ama dün doktor sen normal doğumu unut, gelişim geriliği olan bebekler normal doğamazlar riske gireriz doğum sırasında beyin kanaması geçirir sezeryan olacaksın 10 ile 14 gün arasında alırız maxımum 21 kasımda sezeryanla almış oluruz dua et ciğerleri gelişmiş olsun dedi çok üzgünüm normal doğum değil gününde olmayacak, henüz 2 kg oldu ama ciğer geliştirici iğne vurmadıkları için şimdi gelişti mi gelişmedi mi bilmiyoruz.
Amin tatlım güzel duaların için... Benimde ilk bebegim ben senin gibi sabredemedim ve odamızı boyadık, mobilyamizi aldık, kurduk, kıyafetlerini hazırladım oğlumun cantamda 3 haftadır kapıda arada yine eksiklerimi koyuyorum. Ama herkese tavsiye ederim erken hazırlanmayı hem tedbir hem cesaret veriyor. Hadi gidelim doğuralım moduna giriyosunuz bi süre sonra. Yada ben öyle oldum diyim:)
kızlar öğlen 12 de götürdüm kızımı okula bıraktım ordan annemle buluştuk sefaköy içine avm ye gittik adil ışıktan siyah tek omuz robodan genişleyen şifon bir elbise aldım göğüs altı taş işlemeli dolgu topuk rugan ayakkabı aldım birde kürke benzer bir etol aldım yani dğğüne hazırız :) 100 tl ye aldım elbiseyi hem uygun hemde içime sindi xl elbise almak koydu yalnız bana normalde s beden giyen ben xl alınca dokundu.bir tanede kısa vardı yeşil ama çok kısa oldu göbüş çıknca alamadım ama kısalar daha iyi duruyor aslında.ama bu aldığım elbiseyi daha sonra daraltıp kullanabilirim hoşuma gitti.ordan yeğenime hediye aldık doğum günü var kızıma kitap aldım dönüşte yürümeye mecalim kalmadı :) minübüsle döndüm eve.
Eve geldim akşam için yemek yaptım ve pilim bitti şimdi istirahatteyim saat 5 te gene okula gidicem kızımı almaya.şimdilik oğluşum çok uslu ama akşam başlar tepmeye annesini :)
Benim bebeğime 14 aralık gibi görünüyor doğum demişti doktorumuz. Benimde ilk bebegim. Ayrı bi heyecan var. Bi an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu. Ne olacağını bilemedigimden fazlaca bi cesaret var üstümde Allah bozmasın hiç korkmuyorum. Herkes yapıyosa ben rahat rahat dogururum diyorum. Bakacaz gorecez doğumdan sonra ne düşünüyor olucam. Bugün doktora gittim başı da dönmüş oğlumun. Öyle sevindim ki bu kadar mı istiyosun normal doğumu diye şaşırdı doktor bey :) Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin inşallah
son birkaç haftadır mide bulantılarım ve çıkarmalar tekrar başladı((. ilk dört ay bu sebebten 3 kilo vermiştim. şimdi bu kabus tekrar başladı. aynı durumda olan var mı? (((
benimde aşırı bir şekilde mide yanmam var resmen maden suyu içerek yaşıyorum şurup verdi doktorum ama onu içmek istemiyorum ... cok panik haldeyim bazen aşşa doğru inanılmaz bi baskı ve sancı giriyoo
garip duygular içerisindeyimm merak korku telaşşş...((
benimde 28 inci hftadan beri hafif bulantilar seklinde var,birkac defa cikardim.yanliz 2,3 hftadir hafifledi sanki bebek birz asagiya inmis olabilir belki ondandir diye dusundum.o bulantilarin nedeni reflu cnm,bebek mideyi yukari dogru iktiriyor.renu duo verdi bna dr.ama ben kullanmadim,hergun bulantimin yogun oldugu ogunde bir adet sade soda iciyorum cok iyi geliyor tavsiye ederim cnm
benimde aşırı bir şekilde mide yanmam var resmen maden suyu içerek yaşıyorum şurup verdi doktorum ama onu içmek istemiyorum ... cok panik haldeyim bazen aşşa doğru inanılmaz bi baskı ve sancı giriyoo
garip duygular içerisindeyimm merak korku telaşşş...((
dugununuz hayirli olsun cnm,gule gule iyi gunlerde kullan aldiklarini.benimde kiz kardesimin nisani vardi balon etek modelli bir elbise aldim,gobisi kapattigi icin kimse hamile oldugumu bile anlamadi:)) yanliz artik iyice hftamiz ilerlemis,gece 4 te bitmis eglence ama ben 2 ye kdr ancak dayanabildim,erken kalkmak zorunda kaldik.
Buarada allh bagislasin,genelde 2.cocuk heralde sizlerin ilk dogum tecrubesi yasayacak olan varmi acaba aranizda?
canım moralini yüksek tutmaya çalış.Allah yardımcın olacaktır inşallah. bizlerinde duası seninle.gelişim geriliği olduğu önceden biliniyor muydu yoksa yenimi öğrendin?
arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık 7 de doğum yapacağım.gerçi doktor normal doğum için 20 kasımdan itibaren bekleyeceğiz dedi ama:)) gün geçtikçe artan inanılmaz bir heyecan var.ilk bebeğimiz olacak inşallah. bebeğimin kıyafetlerini yeni yıkadım.havalar soğuduğu için bir türlü kurumadı gittiler:) ütüleyip güzelce çantaya sonra kapı yakınına:) yarın odamızı boyatacağız.sonrada mobilyalar gelecek.şimdiye kadar iyi sabrettim.ama artık duramıyorum.bir an önce oda hazırlansın geriye kalan zamanda süslemesiyle uğraşayım istiyorum. benim son zamanlarda bebek aşağıya doğru çok baskı yapıyor ve hareket ederken canımı acıtıyor.bazen nefesim kesilir gibi oluyor hareketinden.doğum başlayacak sanıyorum.daha hiçte hazır değilim.sizde de benim gibi kasıklarınız da acı şeklinde mi oluyor hareketleri. neyse bir geldim pir geldim sanırım:)) hepimize bol sağlık ve sıhhat diliyorum. Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Benim bebeğime 14 aralık gibi görünüyor doğum demişti doktorumuz. Benimde ilk bebegim. Ayrı bi heyecan var. Bi an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu. Ne olacağını bilemedigimden fazlaca bi cesaret var üstümde Allah bozmasın hiç korkmuyorum. Herkes yapıyosa ben rahat rahat dogururum diyorum. Bakacaz gorecez doğumdan sonra ne düşünüyor olucam. Bugün doktora gittim başı da dönmüş oğlumun. Öyle sevindim ki bu kadar mı istiyosun normal doğumu diye şaşırdı doktor bey :) Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin inşallah
kızlar selam,
kötü haberlerim var sanırım ben artık aralık ayı annesi olamayacağım muhtemel tarih 1ile 8 aralık arasıydı ama dün doktor sen normal doğumu unut, gelişim geriliği olan bebekler normal doğamazlar riske gireriz doğum sırasında beyin kanaması geçirir sezeryan olacaksın 10 ile 14 gün arasında alırız maxımum 21 kasımda sezeryanla almış oluruz dua et ciğerleri gelişmiş olsun dedi çok üzgünüm normal doğum değil gününde olmayacak, henüz 2 kg oldu ama ciğer geliştirici iğne vurmadıkları için şimdi gelişti mi gelişmedi mi bilmiyoruz.
ben daha önce bir düşük yaptım.kısa zaman sonra çok şükür Rabbim e aratmadı hamile kaldım.ama bu seferde çok yakın bir arkadaşımın bebeği karnında 8 aylıkken öldü.yani bu hamileliğim en başından beri hep kaybetme korkusu eşliğinde yürüdü. şimdi yeni yeni güçlü hissediyoruz. bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
son birkaç haftadır mide bulantılarım ve çıkarmalar tekrar başladı((. ilk dört ay bu sebebten 3 kilo vermiştim. şimdi bu kabus tekrar başladı. aynı durumda olan var mı? (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?