- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Aysu o şişliği hemen sağ indir. Yoksa ateş ve sıtma yapar. Tecrübeyle sabit :) geçen yine 39 u gördük derecede. Aman diim. O kadar kötü ki..
Benim göğüsler berbat halde. Ve biri kanamış çocuğum garibim kan emmiş. Sonra Durup dururken kanlı süt kustu. Hayatımın en zor günüydü. Beynim durdu derdim hep de bu sefer gerçekten durdu. Öyle ki doktor çocuğunuzun adı ne dedi yanlış söyledim. Saflaştım resmen.. o kadar korktum ki bebeğime bişey oldu diye. Allah ım onu korusun. Mahvoldum maf.. Neyse ki doktor hatta doktolar önemsiz bişey old. Söylediler. Şayet tekine güvenemeyip 3 doktora götürdüm de güvensizlikten. Neyse ki şimdi daha iyiyiz Allah bozasın.
Şimdi aventin kalkanından alcam. Kullanan var mı? Yorumlar iyi ama bilemedim..
Böyle işte.. biz yorgunuz Aysu gibi...
Saolun kizlar dün biraz az emmisti ama öyle agri yapacak gibi degildi nasil oldu anlamadim.ilk kizimda sutum iltihaplanmisti ondan hemen antibiyotik içtim.ateş düşürucu içtim.ateşim cikti çünkü.bugün hafif agriyo,şişlik indi.cok sukur..
Pasija simdi gezmeden geliyoruzkizim cok sikilmisti artik,kudurdu sevincten:)java gunesliydi,ciktik yagmur yagdi baya.kapali mekana gittik.iyiydi yine de bende bunalmistim artik..
Benim kizim hala sadece uykusunda guluyo.pek degisme yok sadece kilo aldi boyu uzadi,yuzu falan hep ayni,gozler Mavi,Benimde yesil zaten:)degismez diye dusunuyorum berrak bir Mavi ,bakalim bekleyip gorucez..
Ben bu ara yatili misafir agirladim,kizim geceyi gunduze cevirdi,uykusuzum yorgunum,kafamdainik,buyukkizimin sorumlulugu derken kendimi unuttum..bir baksam yaz gelmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?