Gönül insan depresyona girmiş annelerle dolu bi yerde Böyle ballandıra ballandıra anlatır mı o güzel günü :)) ooohh oooh diye diye okudum:) Allah muhabbetinizi artırsın.
Ben bırakıp markete zor gidiyorum ilk ya bizimki kıyamıyoruz. Ikincide bizde yaparız. Şimdi kuzucuklara çobanlık yapalım biraz.
Benim kocam da aynı seninkinin modelinden. Ağzınla söylicen kí yapsın. İma yok, laf sokma yok en kızdığı şeyler. Bazen ben çocukla cebelleşirken o bilg da falan takılıyo oluyo. Bana gelenler geliyo tabi. Başlıyorum kendi kendime konuşmaya. Tek başıma yaptım ya ben seni oğlum baban I yüzden rahat. Karısı kafayı yiyomuş çok yorgunmuş babana ne ki .. :)) o da fix cümlesi :ne istedin de yapmadım bugüne kadar:)) sorunda orda istemeden hiç bişey yapmıyorsun diceemm tartışma uzucak. Tamam ver biraz oynatayım çocuğu Sen dinlen diyo. Bu sefer inadım tutuo ben vermiyom çocuğu:) böyyyle yaşıyoruz işte. Ama sinir oluyorum ben anneysem o da babası hiç sorumluluk almıyo. Anca sevsin cocuk mutluyken. O zaman bende bakıyorum seve seve. Ağlar ağlamaz Hooper Benim kucağa geliyo. Annesiii susmuyo bu. Susturmayı bile bilmiyo çocuğunu. Tanımıyo bile bence :) neyse amaaan. Erkek değilmi
Bize iki aşı vurdular. Verem aşısını bir hafta sonraya bıraktılar. Sevindim bende. Biraz huysuzlandı o gün ama sonra ateşi falan çıkmadı Allah a şükür.
kızlar doktor bronşit başlangıcı dedi( antibiyotik öksürük şurubu verdi.eğer ilerlerse bronşit ardından hemen zatürreye çevirir bebek çok küçük olduğundan hastalık daha hızlı ilerler dedi.ve ben dünden beri kendime gelemiyorum.gece hiç uyumadım.yavrum kusup duruyor.nezleli birinden mikrop almış dedi.eşim hastaydı sanırım ondan geçti.hatta şimdi benimde hafiften boğazımda yanma var.napıcam bilmiyorum.ilerleyecek diye ödüm kopuyor.dünden bei ne yemek ne uyku anlayacağınız berbat durumdayım.yavrum bide hırıltılı nefes aldıkça oturup ağlıyorum.
birde göbeğinde ara ara hafif kabuklanma oluyordu onu gösterdim hafta içi ultrasonla bakılacak böbreklerle ilişkilimi diye.idrar olabilir dedi.eğer böbreklerle ilişkili değilse göbeğini yakacakmış.dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?