kızlarr hepinize çok çok çok geçmiş olsun.
aysucum bizim sarılık da çok uzamıştı. kırkından sonra azalmaya başladı. şimdi geçti çok şükür. ilk on günlükken 18 çıktı hastanede yattık bi gece. 7.6 ya düştü. sonra geçmeyince 20 günlükken tekrar gittik 12.4 çıktı. bişey yapmadılar kendi kendine geçti işte.
kızlar benim sağ göğüs ucum yara olmuştu o geçti çok şükür. bu seferde sol taraf acıyo ve alt tarafından yarılıyo gibi. sizin yaralarda mı öyle? o yarılan yer nasıl kapanır ki yaa? mavicim sen ne kullandın göğüs ucuna?
Selam kızlar aysu üzülme yüksek değil sarılığı geçer aç kalmasın sadece ozaman artmaz.
Katreinur benim çok açıldı şarıl şarıl kanıyordu ve nasıl bir acı anlatamam ben eczanecinin tavsiyesi ile madekecol kremle fito krem aldım.Önce madekecol sürüp emdiriyordum kremi 5 dk sonra fito onuda 5 dk emdiriyordum arkasından lansinoh ile nemlendirip bir parça penye bezi kare şeklinde kesip hazırlamıştım bolce zeytinyağı ile bulayıp kapatıyordum.Oğlanı emzirmeden öncede karbonatlı suyla yıkıyordum bu şekilde 1 haftada düzeldi şükürler olsun kalmadı ne acı ne yara.
Valla kızlar benim canım sıkkın bugün sütüm çok az oğlum emiyo emiyo uyumuyodu ağlıyodu gözleri yaşardı yavrumun sonra 90 cc mama içti uyudu paşam ya bu serum ishal vs mi etkilediki ama genede bolca emzriyorum artıcak gene inşallah.2 gün doğru dürüst beslenemedim ondan sanırım.
merhaba gece gece belki bir yararım olur
benim arkadaşım emziriyor ve meme uçları kopucak gibi olmuştu :18: bir çok şey denedik işe yarayanlar olsada hiç birisi kantaron yağı gibi olmadı hatta burda bir komşumuz kendisi toplayıp yapmıştı gözlerimize inanamdık mucize gibi iğleşiverdi
bende bebek düşünüyorum oğlumu emzirirken olmamıştı ama eğer olursa ilk deneyeceğim şey bu olucak umarım işinize yarar
Ben madecassol merhemle garmastan pomad kullandım katreinur. Madecasol çok iyi geldi. Her emzirmeden sonra karbonatlı suyla siliyodum onu sürüyodum gazlı bez kapatıyodum. Sonra tekrar karbonatlı suyla silip emziriyodum. Gerçekten iyi geldi ama o göğsüm diğerinden bariz küçük ve az süt geliyo. Neden anlamadım. Bi iki gün sağıp verdim acaba ondan mı diyorum ama dört günde toparlardı yaa. Çok sinirim bozuk. Hayatta geçmez kapanmaz dediğim yara iyi oldu şimdi süt gelmiyo. Kafayı yicem. Öteki göğsüm yara değildi içten acıyodu. Onada pomad iyi geldi ve zeytinyağı. Şimdi yara yok çok şükür ama biri dolmuyo işte.. daha önce tek göğsünde sütü azalan hatta Allah korusun kesilen biri duydunuz mu. Sürekli emziriyorum ama gidiyo galiba yaa. Ooofff offf......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?