cansu senin oglunun uyku duzeni super ya,inslh zmnla benimkide geceleri dha az kalkar.Birde bu ek gidalar icin erken deilmi acaba ?dr. mu tavsiye etti yoksa sen kendinmi oyle yapmaya karar verdin?dha cok kucukler sindirim sistemleri sutu bile ancak sindiriyor,bir zarari dokunmasin?gerci senin ikinci cocuk dha tecrubelisin ama tattirmaya 4. ayda ama ek gidalara 6. ayda diye duymustum ben.
selam kızlaarr bi süredir yazamadım ama takip ediyordum özledim siziannemlerdeydim bir aydır hafta sonu evimize geldik artık.
bizde baya gelişmeler var kilomuz boyumuz hala küçük ama dönmeye başladık artık bu yüzden hiç yalnız bırakamıyorum. geçen gün neredyse koltuktan düşecekti zor yetiştim. gülücükler konuşmalar her geçen gün artıyor. gittikçe daha tatlı oluyorlar sanki di mi
kaitenur senin kac gunlukken donmus oldu simdi?benimkide acaip hareketli dha ilk haftalardan kafasini kaldirabiliyordu,acaba cabuk donermi o da,bide oturur pozisyonda durmayi cok seviyor illa yatar sekilde durmucak kiyameti kopariyor,butungun kucakta tutucaz tv izlicek:)birde salincagindaki oyuncaklari farketti sanki eliyle rastgele vuruyor cikan seste cok hosuna gidiyor,birde artik yanliz kalmaktan hic hoslanmiyor,birz uzaklasayim hemen zirzir..bencede 900 gr gayet iyi aysu,mslh ona.su rotavirusu yine kafami karistirdi bak!bur yan etkisi oldumu sizde?bizim 3 ayin dolmasina 10 gun var,engec ne zaman yapiliyor acaba?dr kontrolumuzde dr.uma danisicam,bu son gittigim dr.a baya guvendim cunku,ona gore hareket edeyim bari.
Kizlar az once esim gitti 6 gun kadar olmicak seminer icin antalya ya gitti.bu sure icerisinde hic ugrayamamam muhtemel:):)dua edin de ikisi de uslu olsun..tam da asilari olduk huysuzluk ates falan da olmasa bari..
Bu aralar Benim kiz gulmelere basladi..gozler hala masmavi bu arada:)sizinkiler ne durumda?varmi degisen gozler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?