Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Desert canım yapma ya, inan zor da olsa geçip gidecek kötü günler.tabi ben konuyu bilmiyorum ama aldatma vs silip gecemeyecegin şeyler yoksa gurur yapmadan oturup konuşup halledin cnm.çocuğun için,ona güzel bir aile verebilmek için..

Biz iyiyiz Allah a şükür. Evde oturmuyoz ki nete girelim) geçti o bunalım günleri bahar geldi çiçeklerden önce Ben açtım..

Katreinur çok geçmiş olsun. Evet devlet hastaneleri insanı çıldırtıyo. Ben sürekli dua ediyorum Allahım kimseyi onların eline düşürmesin diye. Benim oğlum da bi ara günde 7 8 kez kaka yapmıştı Ben sağlık ocağına götürdüm. Kendi aile hekimim yoğun biraz en az hastası olanı sordum ona sıra aldım amcanın otur otur canı sıkılmış ya çok ilgilendi. Açıp bezini kakasına baktı karnına falan baktı bi yığın soru sordu sonra önemli bişey yok dedi senin doktor müneccimlik yan dal yapmış heralde. Aldıkları maaş haram onlara. Sağlık ocakları nasıl canım orda? Denedin mi hiç.

Pasija nasıl oldu oğlun biraz daha sakinleşti mi çok merak ediyorum seni geçen bi kısa yazıp çıkmışsınya. Artık yazmaya da mı vakti yok diye çok üzüldüm. Sen dinlenebiliyo musun hiç canım yaa. Allah yardımcın olsun.

Aysu benim oğlan da sürekli boğuluyo süt emerken. Önce çok korkuyodum kaldırıyodum sırtına vuruyodum ter döküyodum falan Ama şimdialıştık az geri çekiyorum aksırıyo tıksırıyo geçiyo. Bende napim alıştım. Meme ucum bozuk diyorum da herkes gülüyo. Süt az bile olsa şırıngayla fışkırtır gibi fışkırtıyo sütü genzine kaçıyo tabi yutmaya yetişemeyince. Ağzından çektiğimde de yüzüne gözüne gidiyo süt. Senin memen de mi bozuk ki)) şaka şaka sütün bol da ondan canım bişey olmaz merak etme şükret Allah a işte. Benim görümcemin de öyle boğula boğula iki yıl emdi çocugu sen alışmaya bak

Desert sana gelince... ayrılık fikrini kafandan at bide kere. Aldatma şiddet vs .. olmadığı sürece kocandan ayrılamazsın hele ki arada minicik bi yavru var. Ayrı bi anne babanın çocuğu olarak söylüyorum inan babanın yerini hiç bişey tutmuyo.. bi yanın hep eksik kalıyo. 10 sene oldu onlar ayrılalı ister inan ister inanma Ben hala barışırlar belki diye bekliyorum. Yaşla başla alakası yok olan çocuğa oluyo.. sakın haa sakın... kavga gürültü her evde oluyo. Sanmaki herkes çok mutlu. Bize bakan imrenir kocamla çok iyi anlaşırız. 7 senedir tanıyorum onu iki senedir evliyiz. Ammaaa bazen bize bi geliyolar öyle böyle değil inletiyoruz ortalığı kavga ederken. Ki Ben nefret ederim sesimi yükseltmekten. Ama oluyo arada yapcak bişey yok. Peşinden masa saati fırlattığımı bilirim. Öldürüyodum adamı) çok şiddetli de olsa ertesi gün sor niye tartıştığımızı bile hatırlamayız mutluluğun sırrı da o yatağa ayrı yatmamak bence. Konuyu bilmiyorum ama yardımcı olmuştur umarım bu 24 lük nine sana )

sağol canım

Katreonur canım çok geçmiş olsun en ıyisi ne biliyor musun?ateşi 38,5 mu 39dicen .günde 7 defa mi yapıyor kaka 10 defa dicen:)

sağol aysucum. bak bu yöntemi tuttum:) inşallah kullanmak zorunda kalmam ama aklımda olsun:)

canımm yaa inan okurken gözlerim doldu o bunalımları yeni yeni atlatmaya çalışan biri olarak. eşinle sorununu bilmiyorum ama canım önce ayrılık fikrini çıkar aklından. sonra da evliliğiniz için elinden geleni yap ve oluruna bırak emin ol geçecek bu günler. daha fazla yardımcı olmak isterdim ama sorunu bilmeyince bişey diyemiyorum canım. dualarımdasın...

sağol canım. sağlık ocağında çok ilgileniyorlar canım çok iyi ama tahlil falan gerektiği için mecbur hastaneye gittik. yoksa sağlık ocağından sürekli tlfn ederler aşıları hatırlatırlar şu gün mutlaka gelin derler gidince de çok güzel ilgilenirler.

Mavim:)sütüm iyi çok şükür ama bu ay 600gr almış benimkide aynen dediğin gibi fiskiye misali:)bebeğin yüzü hep süt oluyor:)ya alışmasına alıştım ama niye. Oluyo onu dert ettim.dün sağlık ocağı doktoruna muayene ettirdim.burun tikalidir dedi.görünürde birsey yok ama genizden tıkalıdir dedi.fis fis okyanus suyu yazdı.günde 15 defa sık dedi.Su an azalma oldu ama arada yine yapiyo.bir iki güne tam geçerse yazarım:)
Benim ilk kızda da böyleydi fiskiye gibi ve boldu.ama böyle bir sorun yasamadim.

Katreinur çok geçmiş olsun canım evet haklısın ben cansuda çok yaşadım benzer durumlar hatta ilgisiz tavırlarından dolayı doktorun yakasına yapışmışlığım gecegece başekime gitmişliğim var canım tekrar çok geçmiş olsn.

Desertseni çok çok çok iyi anlıyorum desem !! ilk bebekte bu tür oluyor ben sana nasıl anlatayım artık öyle ruh halindeydikki eşimle aynen dediğin gibi ayrılık olayını bile düşünmüştüm öyle böyle değil o farklı psikolojide ben farklı o beni anlamaz ben onu dinlemem çok zordu inan hepsi geçiyor çocuklu hayata adapte oluyorsun.

Olay ne biliyormusun çocuk olmadan önce özgürdünüz sadece ikiniz vardınız şimdi üçüncü kişi geldive o öyle bir üçüncü kişiki hayat sadece ona kilitli eşin seni paylaşamıyor içten içe ee sen istiyorsunki sana yardmcı olsun hatta senin hissettiklerini hissetsin ollmuyor olmuyor olmuyor al ikinci geldi gene olmuyor anam bu erkekler odun.

Sakin olmak lazım değmez diyoruz strese ama yapıyoruz.

aysu işte ne gelirse bizim başımıza çocuğumuz için ona güzel bir hayat için dediğimiz için geliyor sanırım biz kadınlar aile çocuk mutluluk derken onlar sadece ben yapısındalar ayyy bak şimdi bende bu akşam kızdım ya eşime herşeye körükle gidicek kafadayım. Bizde bu akşam atıştık üstüne açtım forumu yerden yere vurabilirim erkekleri susayım bari.

aynen mavi bizde 15 senedir tanışıyoruz eşimle 10 yıldır da evliyiz 11. yıla giricez mayısta herkes imrenir ama sor bana bana soe bana sor :))))) deyip adamı boşa çıkarırmışım yok iyidir iyidir de işte dediğin gibi olmuyor anam babam herşey pamuk gibi tos tos yumuşacık olamıyor illa oluyor bazen ününü sıkasım geliyo bazen kafamda kuruyorum fare zehirimi katsam :))) şaka şaka ama oluyor tatsızlıklar dediğin gibi mühim olan o yatağa küs girmemek ayrı ayrı yatmak :))) buda şakaydı yani anladınız siz canım uzatmamak yani mecbur napıcan kardeş böyle bu ırk :)

Aysu sıkıntıya mahal yok bence canım ayrıca eğer uyurken hıkır hıkır ses gelmiyorsa burnu tıkalı değildir ama okyanus zaten zararlı değil iyi gelir.

kızlar bizde birgeziyoruz bir geziyoruz çok şükür atıyoruz kendimizi dışarı bugün sabah 7 den öğene kadar temizlik yaptım camları sildim yerleri sildim öğlende aldım çocukları gittik parka ayyyy ben bu slinge bayıldım şimdi arabam geldi ya koyuyoruz paşayı arabaya kolay pratik heryere al çık arabayı kolay yani slingide çantaya attım aa pakta acıktı paşa hemen koydum slinge ohh mis o emdi ben bakındım her yerim kapalı ok rahattık 2 kez emzirdim zaten hep uyudu açık havada uyumak iyi geldi.

ordan geldik üst değişip anneme gittik giderken az yürüyüş yapıp yolu uzatıp gittik iyi geldi orda kızım bisiklet sürdü bizde oğlumla balkond güneşlendik baya iyi geldi.eşimşele küsüştük olay işten gelmiş beyzade eve insan bir arar napıyorsunuz nerdesiniz geleyimmi vs neymiş biliyormuş nerde olduğumuzu nasıl olsa ihtiyacımız olursa ararmışız yorgunmuş bak bak bak ben çok dinlenikim ya işte bunlar odun diyorum anlamıyor kimse beni.

Kocaları yerden yere vurma günündeyiz ya bende anlatıcam akşam 10 da yatıyo beyzade sabah 7 ye kadar deliksiz uyuyo sabah kalkıp diyo Ki ay çok uykum var hayatım kahvaltıyı sen hazırlar mısın.... bana!!!" Gecede en az 3 kere derin uykusundan uyanıp çocuk emziren Bana! Ki Ben uyandımmı bidaha zor uyurum çok uykum olsada. Neymiş efenim Ben evdeymişim o çalışıyomuş. sanki gündüz akşama kadar uyuyoz biz evde hizmetçimiz var ya işleri o yapıyo ) o değil Ben işe başlayınca napcaz çok meraklardayım yanii.. Ben inanırım cansu sana odun bunlar odun. Bu çocuk da en çok benim. %20 si belllki onundur. Oda yapımdan yani )

mavi arkadaşım aynen noktasıyla virgülü ile benim eşimi anlatmışsın bizim bey bazen çocukmıkırdandımı kalkıcamya emzirmeye çocuğun sesinden rahatsız olup sağından soluna döner ertesi gün anlatır millete akşam bizim oğlanda mızmızlandı bak bak sanki kalkmış bakmış hoşlamış pışlamışta bey yaw sağından soluna dönene kadar horladın zaten sanane mıkırdanmasından be !!!!!!!!!

aynen canım çocuklar benim yalnız aynı soru işareti bendede vardı ilk kızımda işe başlayınca ne olucak öyle olmuyo mavi sen çalışınca anlayışlı mülayim işyapan hamarat çocuğa bakan biri oluveriyor bu odunlar en azından bizim odun böyleşimdi evdeyimya yangel osman gibi geliyor adama sanki çamaşırı bulaşığı ütüsü temizliği ki ben bu konularda hassasım hergün o süpürge açılıcak hergün dipköşe olmasada kokutulucak o ev ben ne hallerde işgüç yapıyorum birde utanmadan yemekten sonra sorar aşkımmm tatlı ne var ebenin doğum malzemesi var hey Allam ya kötü alıştı bu adam paşa yaşına girince ben de işe başlıycam ya görücem ben ozmaan onu sürüm sürüm süründürücem görücek o :)))

desert biz senden de dertliymişizde belli etmiyomuşuz gibime geldi :)

kızlar ya hiç birinizin memişi emerken acımıyormu bu oğlan numunemi ya hala memişimi acıtıyo benim ya doktoramı gitsem ki geçmişti herşey yolundaydı neden gene acıtıyo anlamıyorum naparsam yapayım haşin emiyo bazen ağzıyla memeyi emerken eliylede kendini geri itiyo sündür anam sündür sanki plastik emzik ya.

Sen geçen acıyo dediğinde aman Allah korusun bidaha çekemem demiştim dilimi eşşek arısı soksun.. aynen dediğin gibi çekiştirdi meme ucumu yaramaz. Şimdi acıyo sağ göğsüm. Garmastan sürüyorum belki iyi gelir diye.
Bide süt az olunca da acıyo benimki.

Gonul canim dogru soyluyorsun cocuklar icin diye diye devam ettiriyoruz iste.evlilik sabir isi yapacak birsey yok.Ben Sunu ogrendim.erkekler direkt soylemeden anlamiyor.imadan anlamazlar,gorup akil etmezler.biz soyleyecez herseyi,biz talep edicez..hani bir soz vardir ya hak verilmez alinir.aynen oyle.
Ben esimide anlamaya calisiyorum.onlara da asiri yuk biniyo evlilikte.derken bekarken hic ilgilenmedigi ivir zivirlar ihtiyac olmaya basliyo.derken cocuk.evde surekli aglayan ilgi isteyen bir varlik.tabi bizim ilgimizde paylasiliyor artik.onun icin hicbirsey degismedi demeyin degisti tabi.
Evlilik zor zanaat..Allahim basariyla altindan kalkmayi nasip etsin..

mavi öylede böylede çekiliyo canım bende sabah gittik madecesol aldım zaten lansinoh vazgeçilmezimde onu sürdüm şimdi iyiler maşşallah şükürler olsun işte ihmale gelmiyo hep sürüştürücen bişiler ne bilim benim kızımda hiççç böyle derdim olmadı 1 hafta acıdı oda sade acıdı ne çatlak ne patlak ama varya ne varsa kocakarı icatlarında var ay dilimi eşek arısı soksun keşke yapaydım ben kızıma hamileyken hamamotu verdiler bana toz halinde onu krem gibi yapp suyla son ay haftada iki defa sürüp az bekletip yıkattılar bende yaptım memişler yara olmasın diye olmadı bu defa amannnn dedim kocakarı icadı benim demekki cildim yara olmuyo sürmüycem al 4 ay oldu hala acıyo ya.ama oğlanda çok sert emiyo yani öyle em bırak değil başta yapışıyo emiyo 5dk sonra başlıyo tut bırak sırıt agula tut bırak sündür oyna kapatsam dudak büküyo kıyamıyorum keyif yapıyoya paşa sonra annesi çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…