evet cansu dogru soyluyosun Turkiyemin her yeri guzel hele ki ben yurt disinda dogmus buyumus biri olarak buralarin kiymetini iyi bilirim ... Malesef dedigin gibi varsa kötü insanlar var ...
Geçmis olsun katreinur Allahim acil sifa versin insallah
Katreonur canım çok geçmiş olsun en ıyisi ne biliyor musun?ateşi 38,5 mu 39dicen .günde 7 defa mi yapıyor kaka 10 defa dicen:)
kızlarr herkese merhaba....öncelikle katreinur çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin kuzuna.
gönülcüm bende çıktığım depresyona tekrar bir bodoslama yaparak dalmış durumdayım.moral falan sıfır.eşimle berbat haldeyiz.neredeyse 3 haftadır dahada kötüye gidiyoruz.önceki gün bu kadar stres sonucu ne süt kaldı bende ne bişey.yavrum çekiyo çekiyo bişey gelmeynce avazı çıktığı kadar bağırıyor.mama verdim yemedi.kafayı yicem.bulgurdu soğandı malttı derken şimdi daha iyiyim.bebeğim daha 4 aylık.en güzel günlerimizi heyecanla onun büyümesini izlememiz gereken zamanlarımızı mahvediyoruz.ve ayrılık fikrine çok yakın bir o kadarda uzağım.dua edin.ama hayırlısı ne ise o olsun diye.....
Biz iyiyiz Allah a şükür. Evde oturmuyoz ki nete girelim) geçti o bunalım günleri bahar geldi çiçeklerden önce Ben açtım..
Katreinur çok geçmiş olsun. Evet devlet hastaneleri insanı çıldırtıyo. Ben sürekli dua ediyorum Allahım kimseyi onların eline düşürmesin diye. Benim oğlum da bi ara günde 7 8 kez kaka yapmıştı Ben sağlık ocağına götürdüm. Kendi aile hekimim yoğun biraz en az hastası olanı sordum ona sıra aldım amcanın otur otur canı sıkılmış ya çok ilgilendi. Açıp bezini kakasına baktı karnına falan baktı bi yığın soru sordu sonra önemli bişey yok dedi senin doktor müneccimlik yan dal yapmış heralde. Aldıkları maaş haram onlara. Sağlık ocakları nasıl canım orda? Denedin mi hiç.
Pasija nasıl oldu oğlun biraz daha sakinleşti mi çok merak ediyorum seni geçen bi kısa yazıp çıkmışsınya. Artık yazmaya da mı vakti yok diye çok üzüldüm. Sen dinlenebiliyo musun hiç canım yaa. Allah yardımcın olsun.
Aysu benim oğlan da sürekli boğuluyo süt emerken. Önce çok korkuyodum kaldırıyodum sırtına vuruyodum ter döküyodum falan Ama şimdialıştıkaz geri çekiyorum aksırıyo tıksırıyo geçiyo. Bende napim alıştım. Meme ucum bozuk diyorum da herkes gülüyo. Süt az bile olsa şırıngayla fışkırtır gibi fışkırtıyo sütü genzine kaçıyo tabi yutmaya yetişemeyince. Ağzından çektiğimde de yüzüne gözüne gidiyo süt. Senin memen de mi bozuk ki )) şaka şaka sütün bol da ondan canım bişey olmaz merak etme şükret Allah a işte. Benim görümcemin de öyle boğula boğula iki yıl emdi çocugu sen alışmaya bak
kızlar sinirden çatlıycam yaabebeğim ishal demiştim ya hatta acile gittik bişey çıkmadı diye anlatmıştım. ama bir haftadır geçmedi. bugün götürdük doktora. burada özel hastane yok yani var olan tek özel hastanede çocuk doktoru yok. böyle olunca mecburen devlet hastanesine gidiyoruz orasıda bi kalabalık görmelisiniz. doktorun yanına girmemizle çıkmamız bir oluyo. mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum zaten. neyse bugün gittik mecbur. şikayeti ne dedi. dedim ishal günde 6-7 kez yapıyo. kadın daha fazla konuşturmadı. biz onu ishal saymıyoruz anne sütü alan bebek on günde birde yapabilir günde 7 kerede yapabilir. bişeyi de yok gibi zaten kusma ateş falan olursa ishalden şüphelenebiliriz bişey çıkacağını sanmam ama yine de bi kaka tahlili alalım dedi ve gönderdi. yani iki dk bile sürmedi. sonra biz eve geldik ve kakasını yapınca eşim götürdü hastaneye. sonuçsa mikroplu ishal işte antibiyotik falan vermiş. ama ben çok sinir oldum yaa nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyolar. tahlili bile zorla istedi. hiçbişey yapmadan gönderecekti. bi çocuğu annesinden iyi tanıyabileceklerini mi sanıyorlar.yavrum bi haftadır hasta bişey gelmiyo elimizden. bahaneleri de hazır anne sütü alan çocuklarda olabilir. şimdiye kadar olmuyodu ama şimdi niye oluyo. hani derler ya allah eksik etmesin muhtaç da etmesin diye gerçekten öyle allah bebişlerimize sağlık sıhat versin de düşürmesin hastanelere. iyice dolmuşum kızlar yazdım da yazdım sizin de kafanızı şişirdim
kızlarr herkese merhaba....öncelikle katreinur çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin kuzuna.
gönülcüm bende çıktığım depresyona tekrar bir bodoslama yaparak dalmış durumdayım.moral falan sıfır.eşimle berbat haldeyiz.neredeyse 3 haftadır dahada kötüye gidiyoruz.önceki gün bu kadar stres sonucu ne süt kaldı bende ne bişey.yavrum çekiyo çekiyo bişey gelmeynce avazı çıktığı kadar bağırıyor.mama verdim yemedi.kafayı yicem.bulgurdu soğandı malttı derken şimdi daha iyiyim.bebeğim daha 4 aylık.en güzel günlerimizi heyecanla onun büyümesini izlememiz gereken zamanlarımızı mahvediyoruz.ve ayrılık fikrine çok yakın bir o kadarda uzağım.dua edin.ama hayırlısı ne ise o olsun diye.....
Desert canım yapma ya, inan zor da olsa geçip gidecek kötü günler.tabi ben konuyu bilmiyorum ama aldatma vs silip gecemeyecegin şeyler yoksa gurur yapmadan oturup konuşup halledin cnm.çocuğun için,ona güzel bir aile verebilmek için..
Desert sana gelince... ayrılık fikrini kafandan at bide kere. Aldatma şiddet vs .. olmadığı sürece kocandan ayrılamazsın hele ki arada minicik bi yavru var. Ayrı bi anne babanın çocuğu olarak söylüyorum inan babanın yerini hiç bişey tutmuyo.. bi yanın hep eksik kalıyo. 10 sene oldu onlar ayrılalı ister inan ister inanma Ben hala barışırlar belki diye bekliyorum. Yaşla başla alakası yok olan çocuğa oluyo.. sakın haa sakın... kavga gürültü her evde oluyo. Sanmaki herkes çok mutlu. Bize bakan imrenir kocamla çok iyi anlaşırız. 7 senedir tanıyorum onu iki senedir evliyiz. Ammaaa bazen bize bi geliyolar öyle böyle değil inletiyoruz ortalığı kavga ederken. Ki Ben nefret ederim sesimi yükseltmekten. Ama oluyo arada yapcak bişey yok. Peşinden masa saati fırlattığımı bilirim. Öldürüyodum adamı) çok şiddetli de olsa ertesi gün sor niye tartıştığımızı bile hatırlamayız mutluluğun sırrı da o yatağa ayrı yatmamak bence. Konuyu bilmiyorum ama yardımcı olmuştur umarım bu 24 lük nine sana )
Mavim:)sütüm iyi çok şükür ama bu ay 600gr almışbenimkide aynen dediğin gibi fiskiye misali:)bebeğin yüzü hep süt oluyor:)ya alışmasına alıştım ama niye. Oluyo onu dert ettim.dün sağlık ocağı doktoruna muayene ettirdim.burun tikalidir dedi.görünürde birsey yok ama genizden tıkalıdir dedi.fis fis okyanus suyu yazdı.günde 15 defa sık dedi.Su an azalma oldu ama arada yine yapiyo.bir iki güne tam geçerse yazarım:)
Benim ilk kızda da böyleydi fiskiye gibi ve boldu.ama böyle bir sorun yasamadim.
Sen geçen acıyo dediğinde aman Allah korusun bidaha çekemem demiştim dilimi eşşek arısı soksun.. aynen dediğin gibi çekiştirdi meme ucumu yaramaz. Şimdi acıyo sağ göğsüm. Garmastan sürüyorum belki iyi gelir diye.
Bide süt az olunca da acıyo benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?