Gonul canim dogru soyluyorsun cocuklar icin diye diye devam ettiriyoruz iste.evlilik sabir isi yapacak birsey yok.Ben Sunu ogrendim.erkekler direkt soylemeden anlamiyor.imadan anlamazlar,gorup akil etmezler.biz soyleyecez herseyi,biz talep edicez..hani bir soz vardir ya hak verilmez alinir.aynen oyle.
Ben esimide anlamaya calisiyorum.onlara da asiri yuk biniyo evlilikte.derken bekarken hic ilgilenmedigi ivir zivirlar ihtiyac olmaya basliyo.derken cocuk.evde surekli aglayan ilgi isteyen bir varlik.tabi bizim ilgimizde paylasiliyor artik.onun icin hicbirsey degismedi demeyin degisti tabi.
Evlilik zor zanaat..Allahim basariyla altindan kalkmayi nasip etsin..
HERKESE MERHABA...
kızlar hepinize teşekkür ederim.içtenliğiniz için.merak edilecek birşey kalmadı.fırtına dindi.geride bıraktığı izleride zaman içerisinde temizlenecek inş.yani iyiyiz şimdi.aslına bakarsanız dediğiniz gibi doğum sonrası ben çok hassasım onun beni anlamasını bekliyorum, e o da herşeyden bi haber.birike birike en sonunda topu patlattık.iyide oldu belki ne varsa içimizde attık gitti.şimdi daha sakin ve daha dikkatliyiz.karşılıklı tabi.bakıyorumda bebeğimde daha huzurlu.yanında hiç ses yükselmesi olmasa bile benim stresim onuda huzursuz ediyordu.merak etmeyin diye yazayım dedim.bizimki şimdi nete girmemede izin vermiyor.bugünde izin aldı iş yerinden 3 gündür kapattık eve kendimizi:) saksılar çiçekler aldık onları ekiyoz, maydonoz tere soğan ekiyoz,kızımızı elden ele hoplatıyoz,en sevdiğimiz ne varsa onları yapmaya çalışıyoruz.yani velhasılı kelam TADİLATTAYIZ:) neyse markete gitti.o gelmeden haber vereyim dedim merak etmeyin diye.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.ve seviyorum...görmesemde. ha bu arada dün diyoki sanalkeşlerine anlatmadın demi ????? bende yokkk canımmmmmm hiççç anlatırmıyımmmmm dedim :))
merhaba aralık ayının güzel anneleri nasılsınız :) batmana yaz geldi biz paso geziyoruz eşim gündüzleri evde olduğu için ohhh ya içim açıldı artık o kadar rutinleşmiştim ki kalk bebeği doyur onunla oyna eşim kahvaltı hazırlıyor ye kaldır yıka evi süpür sil yemek yap sonra bütün işler tekrardan aynı sıralamada şimdi 1 haftadır ne yemek yapıyorum ne bişey evde olmadığımızdan ev de kirlenmiyor :) sabah hazırlıyoruz piknik sepetimizi lojmanın piknik yerinde yiyoruz yürüyüş yapıp çarşı pazar geziyoruz akşamda yemeğimizi dışarıda yiyerek gelip eve küt yatağa :)hazirana side ye tatile gidecez otelde bebeklerle ilgilenenler varmıs ama emanet edebilirmiyim bilmiyorum :) bakalım nasıl olacak bebişimle ilk tatilim biraz kısıtlanırım ama olsun balık gibi sudan çıkmazdım eskiden şimdi melun melun bakarım sanırım :) bebişime nasıl mayo olsam karar veremedim gönül tecrübene ihtiyacım var:)
aysucum biz baya tecrübe edindik hastanede yattığımız zamanlarda tonimer baby burun spreyi al biraz pahalı ama uzun süre gdiyor ve otri bebe burun aspiratörü al o da biraz pahalı uçları ayrı oluyor ama hortumlu bişey ucunu bebişin burnuna sokuyosun ağızlığıyla sen burnunu temizliyosun nefesinle ne kadar kuvvetli asılırsan o kadar iyi hiç bişey kalmıyo burnunda bir de bebeğini yan yatır üstte kalan burun deliğine sprey sık sonra tekrar diğer yanına yatırarak yap ama burun aspiratörü için muhakkak otri bebeyi al derim biliyosundurr burun tıkanıklığı bebeğin gelişimini engelliyor
desert çok sevindim canım sorunları halletmenize
mavi mayısta geliyorum yine güzel memleketime havalar nasıl bugun yağışlıymış gerçi :) tanışma imkanımız olursa seka marina değirmendere gölcük halıdere karamürsel başiskele bebeğime bütün sahilleri gezdirecem söz verdim :) görsün annesinin memleketini:)))
pasijaa nerelerde kızlar merAk ettim hiç sesi çıkmadı ne zamandır
Desert canım cok sevindim.karsilikli dikkatle daha cabuk duzelir.benimki onemsemeyip ozen gostermedigi icin,cozumu bosvermekte buldum.AMA bosvermek o kadar kolay degil zaman zaman sinir patlamalari oluyo..sen umarim sansli olanlarimizdansindir..
Oh mehruu bazilarimiz cok sansli istemerdee bizde oyle hergun disari cikaracak adam:)
kızlarr biz kaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz bi yandan ishal bi yandan ateşlendi yavrumgece uykularımız yoktu yorgunluktan öldüm. ama çok şükür bugün daha iyi. en kısa zamanda atlatırız inşallah.
Canım çok geçmiş olsun acilşifalar olsun yavruşuna bizimkide iki gündür ara ara mini mini öksürük yaptı ama maşşallah şuan bişeyi yok olursada hakkıdır ablamız okuldan getirir mikropları.
bende dişlerden şüpheliyim böyle deli gibi kaşıyo dişlerini hele çenemi koparıcak sanki kemirirken oturmak için çabalıyor oturuncada sıkılıyo yürüteçe denedik geçen istemedi sevmedi zorlamadım zaten denemeydi.Eklere devam ama tempo aynı 4,5 aylık olunca sebzelere çorbalara bebek adımı ile yaklaşıcaz bakalım.
sağol canım dişlerden bende şüpheleniyorum çok kaşıyo eli sürekli ağzında ama görünürde bişey yok
katreinur çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin
Gönül geçen yıl tatilde resmen denize havuza aşerdim sadece ayaklarımı sokabildim :) yasaklamıştı doktor.Buralar çok sıcak dün yanmışım ben düşünün yani allahtan bebişime güneş kremi sürmüştüm, nette mayo görmüştüm taaa hemileyken bebekler için fakir kol şortlu şapkalı bişeydi güneşten korumak için şimdi bakıyorum bulamıyorumhavuza sokmayı düşünmüyorum ben ya bir sürü insan giriyo gerçi denetimleri yapılıyodur havuzun ama yine de içime sinmez :)
Kızlar ben bekarken çok sosyaldim evlenmeden önce de eşim bana söz vermişti elimden geldiğince bulunduğumuz ilin imkanlarına göre sana her türlü uyarım diye sağolsun sözünü tutuyor Allah razı olsun her zaman söylerim ve ayrıca 32 gün camdan dışarı bile bakmadığım zamanlarım olmustu acısını çıkarıyorum şimdi :) Burada haziranın ortasından eylülün ortasına kadar hayat duruyor nasılsa eve kapanıcaz şimdi tam zamanı :) Çok sıcak oluyor burası kızlar yaa bakalım bebişim dayanabilecek mi geçen yıl hiç klimayı kapatmadık gece gündüz ama bu yıl bebiş var çarpmaz inşallah
Pasijayı çok merak ettim ya numarası olsa arardım valla nerelerde acaaba
Kızlar Ben de ablamın ısrarı üzerine bu akşam istanbula gidiyorum. Çok endişeliyim. Yol iki saat ama otobüsle gidicez annemle. Yaygara koparırsa otobüse biner binmez kakasını yaparsa diye çok korkuyorum. Babası da hiç gitmemizi istemiyo. Oğlum ağla tamam mı dayanamayıp getirsinler seni diyo. Şaka yapıyo ama çocuk da etkilendi heralde uykusunda bile ağlıyo bugün. Napcam yaa çok korkuyorum. Sanki gezmeye değil askere gidiyorum kocamı nasıl bırakcam bi hafta ben yaa. Üni yi bursada okudum her hafta evdeydim. Haftasonum heba oluyodu yollarda geçiyodu ama Ben yine geliyodum fazla bağlıyız birbirimize . Evlendiğimden beri ilk defa ayrı gidiyorum bi yere. Onun sıkıntısıda bi yandan. Ablam tamam gelme kızmıcam dese şu an otururum geri o haldeyim :))) ama evleneli kaç ay oldu evini görmedim. Hamilydim doğurdum derken. Neyse bakcaz bakalım ertesi gün geri gelmem inşallah.
Kızlar Ben de ablamın ısrarı üzerine bu akşam istanbula gidiyorum. Çok endişeliyim. Yol iki saat ama otobüsle gidicez annemle. Yaygara koparırsa otobüse biner binmez kakasını yaparsa diye çok korkuyorum. Babası da hiç gitmemizi istemiyo. Oğlum ağla tamam mı dayanamayıp getirsinler seni diyo. Şaka yapıyo ama çocuk da etkilendi heralde uykusunda bile ağlıyo bugün. Napcam yaa çok korkuyorum. Sanki gezmeye değil askere gidiyorum kocamı nasıl bırakcam bi hafta ben yaa. Üni yi bursada okudum her hafta evdeydim. Haftasonum heba oluyodu yollarda geçiyodu ama Ben yine geliyodum fazla bağlıyız birbirimize . Evlendiğimden beri ilk defa ayrı gidiyorum bi yere. Onun sıkıntısıda bi yandan. Ablam tamam gelme kızmıcam dese şu an otururum geri o haldeyim :))) ama evleneli kaç ay oldu evini görmedim. Hamilydim doğurdum derken. Neyse bakcaz bakalım ertesi gün geri gelmem inşallah.
seni çok iyi anlıyorum mavi :) bende senin gibiydim aynı ilk yolculukta bir de uçakta yani ne yaparım diyodum :) ama hiç korktuğum gibi olmadı mışıl mışıl uyudu hemde sabiha gökçende indik izmite kadar da uyanmadı bile :) ama kendini sıkma hissediyor bebek ben izmite geleceğim günün gecesi eşim de yoktu görevdeydi sabaha kadar stresten uyuyamadım eşimin arkadaşı bırakmıştı havaalanına bi ara gitmemeyi bile düşünmüştüm ayyy aynı beni yazmışsın sen yaaa inşallah benim gibi olur seninde :) hiç sıkıntı çıkarmaz sana tosun paşannn :)
Gönül tatil yerlerinde memişler foraaaaç aç emzir nolcak kimse bakmaz pareo alırsın bi tane onu örtersin üzerine ben mama verdiğim için sorun olmuyor emzirmek benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?