kızlar ya binanın bitişiğindeki binayı yıkıyorlar mütahite vermişler sabahtn beri ev zangırr zangır titriyor sürekli deprem olur gibi birde gürültü haldır haldır oğlan bugğn hep ayağımda gürültüden uyuyamıyor çocuk bende hep sallıyorum uff bunaldım bugün ne güzel yatardı salıncağında bende iş güç yapardım sıkıldım böyle çok.[/QUOTE Ayy gönül allah yardimcin olsun sanki kendi evinde tadilat varmış gibi çok cok ses çıkıyor.ilk kizimda illallah demiştim.ben uyutuyordum onlar uyandırıyordu sürekli surekli..
kızlarrr platese başladım bu hafta anacım nasıl hamlamışım.her tarafım ağrıyorr :) ama nasılda iyi geldi.eskidende yapardım ben özlemişim valla.doğum sonrası azıcık sıkılaşalım demi ama.kızımıda koyuyom karşıma arada sesler çıkarıyorum nasıl hoşuna gidiyor.2 günde bir başladım az ısınayım diye.pazartesi itibariyle hergün yapıcam.evde otur otur uyuşmuşum iyice.apartmandada yeni yeni komşular edinmeye başladım.çalışınca insan kimseyi göremiyor.1 yıl oldu taşınalı yan komşumla bile çocuk sayesinde yeni görüşüyoruz.bizim site bebek konusunda pek maharetli bu sene herkes hamileydi şimdi peş peşe bebekler geliyor.6 arkadaş yaşlarımız yakın bebeklerde 1-2 ay farkla aynı yaşta gezmelere başladık.havalar güzel site bahçesinde toplanıyoruz artık :) haftaya hep birlikte sitenin spor salonunda çalışmayada başlıcaz.evdede platese devam ederim.göbek falan kalmaz.fazla yok ama önceden hiç olmadığından alışık değilim.hemen göndermem azım olanıda:)
gönülcüm Allah yardımcın olsun.gürültüde bebek zor durur. bu arada pasija ne yaptı acaba.çok merak ettim.mavide kendini gezmelere verdi zaten:)katreinur kuzun toparlanmıştır inş.herkese kolay gelsin.
aysucum ben plates setinide aldım.ebru şallının cdlerini izleyerek yapıyorum.seviyorum ben ebruyu.anlatımı falan güzel oluyor.
Kızlar Ben gittim geldim istanbula. Hiç zor olmadı yolculuk Allah a şükür. Biraz yorucu sadece. Ama tatil çok iyi geldi. Dinlendim bi guzel ammaaaa oğlum iki gündür çok huzursuz sürekli feryat figan. Ne oldu anlamıyorum çok üzülüyorum. Yarın dr götürcem böyle giderse. Diş mi çıkarcak acaba yaa bi salyalı bu ara. Ateş falan yok durduk yere kıyamet koparıyo meme bile ememiyo ağlarken. Noldu acaba yaa kafayı yicem. Normal dururken yerini değiştireyim mesela başlıyo bağırmaya. Çok huysuz. Önceden emzirirdim uyurdu memede yatağına yatırırdım uyurdu. Şimdilik memede uyuyo yerine koyuyorum uyanıp bağırmaya başlıyo. Zor uyutuyorum. Çok uykusuz yorgun ve gerginim tatil boşa gitti((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?