Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlarrr platese başladım bu hafta anacım nasıl hamlamışım.her tarafım ağrıyorr :) ama nasılda iyi geldi.eskidende yapardım ben özlemişim valla.doğum sonrası azıcık sıkılaşalım demi ama.kızımıda koyuyom karşıma arada sesler çıkarıyorum nasıl hoşuna gidiyor.2 günde bir başladım az ısınayım diye.pazartesi itibariyle hergün yapıcam.evde otur otur uyuşmuşum iyice.apartmandada yeni yeni komşular edinmeye başladım.çalışınca insan kimseyi göremiyor.1 yıl oldu taşınalı yan komşumla bile çocuk sayesinde yeni görüşüyoruz.bizim site bebek konusunda pek maharetli bu sene herkes hamileydi şimdi peş peşe bebekler geliyor.6 arkadaş yaşlarımız yakın bebeklerde 1-2 ay farkla aynı yaşta gezmelere başladık.havalar güzel site bahçesinde toplanıyoruz artık :) haftaya hep birlikte sitenin spor salonunda çalışmayada başlıcaz.evdede platese devam ederim.göbek falan kalmaz.fazla yok ama önceden hiç olmadığından alışık değilim.hemen göndermem azım olanıda:)
gönülcüm Allah yardımcın olsun.gürültüde bebek zor durur. bu arada pasija ne yaptı acaba.çok merak ettim.mavide kendini gezmelere verdi zaten:)katreinur kuzun toparlanmıştır inş.herkese kolay gelsin.

selam kızlar aysu evet çoookkk sinir bir durum çekicez artık.Desert süpersin formda anne helal sana bende ufaktan başladım mekiklere felan ama benim bu aralar ememişlerle gene problemim başladığı için hiçç canım istemiyor.Kıpkırmızı oldular ve ilk alırken sızlıyor acıyor madecesol,lansinoh,garmastan,zeytinyağı ,karbonat ne olursa yapıyorum ama acıyor yara çatlak yok ama kırmızı ve acıyor dün doktora gittim dermotolojiye baktı oooo sen şükret millet ne hallerde dedi tamamda dedim ben ne olucak acıyo acıycak dedi ya çocuğun emişi salyası demekki tahriş ediyo dedi emzirmede yanlış pozisyon yok ama oğlum damaklarıyla ezerek sıkarak emiyo ondan sanırım emzirebildiğin yere kadar dayanabildiğin yere kadar emzircen dedi üf insanın canı acıyınca bişey yapmak istemiyoki.

desert maşşallah kuzuna bizde 4 ay 6 günlüğüz :) ama hala aşıdan ses yok ne zaman gelicek bilmem karma aşı.

arkadaşlar biz biliyonuz epeydir ek gıdalara başladık azıcık azıcık ben yoğurt az az kendim mayalayıp kutu sütlerden veriyordum.dün annemlerdeydik annemde sokak sütünden yoğurt mayalamış vereyim dedi verdik kızlar oğlan bugün kabız oldu ıkındı ıkındı dedim bez doldu açtımki birtop şaşırdım hemen 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim 1 saat sonranormal yaptı çok şükür ama baya ağladı o toptan sonra rahatlayana kadar.

Desert canim iyi olmuş komşularla olan ilişkin.bu sayede kocana çok sarmazsin.ben öyle yapıyordum,sabahtan akşama kadr kimseyi görmeyince kocadan beklenti cok oluyor..maasallah kocaman olmuşsunuz bizde 3.5 aylik olduk:)
Bu arada pilates arada bende yapıyorum ama düzenli olmadigi için çok yoruluyorum.ben digiturk te gerda diye bir eğitmen var onunla beraber tv karşısında yapıyorum sen?
Bu arada pasijayi bende cok merak ettim..

aysucum ben plates setinide aldım.ebru şallının cdlerini izleyerek yapıyorum.seviyorum ben ebruyu.anlatımı falan güzel oluyor.

aysucum ben plates setinide aldım.ebru şallının cdlerini izleyerek yapıyorum.seviyorum ben ebruyu.anlatımı falan güzel oluyor.

Cd den yapmak daha iyi tabi:)ben tv den yaptığım icin müsait olamıyorum çoğu zaman..3 sene kadar önce ilk hamileligimde ebru şallı ile yapmıştım.tv de vardı ya o zamanlar..su an ki yaptığım ebrununkinden daha ağır .ham olduğum için de on dk ancak yapabiliyorum:) on dkda bile dayak yemiş gibi heryerim açıyor:)düzenli ve daha hafif hareketlerle başlamam lazım..

canım tvden zor olur aynı hızda yetişemeyebilirsin.bak ebru şimdi beyaz tvde yapıyor.ben günlük onu takip etmiyorum.ama sen ısınma şeklinde ilk programdan başla diye sana videoların olduğu sayfayı buldum.burada istediğin gibi yapabilirsin.çocuk ağlayınca durdurur molada alırsın :))

Pilates | Domatessuyu.com

Kızlar Ben gittim geldim istanbula. Hiç zor olmadı yolculuk Allah a şükür. Biraz yorucu sadece. Ama tatil çok iyi geldi. Dinlendim bi guzel ammaaaa oğlum iki gündür çok huzursuz sürekli feryat figan. Ne oldu anlamıyorum çok üzülüyorum. Yarın dr götürcem böyle giderse. Diş mi çıkarcak acaba yaa bi salyalı bu ara. Ateş falan yok durduk yere kıyamet koparıyo meme bile ememiyo ağlarken. Noldu acaba yaa kafayı yicem. Normal dururken yerini değiştireyim mesela başlıyo bağırmaya. Çok huysuz. Önceden emzirirdim uyurdu memede yatağına yatırırdım uyurdu. Şimdilik memede uyuyo yerine koyuyorum uyanıp bağırmaya başlıyo. Zor uyutuyorum. Çok uykusuz yorgun ve gerginim tatil boşa gitti ((

Mavii canim seninkinin de burnu tıkali olmasın?benim sağlık ocağındaki doktor tuzlu su verdi.görünürde birsey olmadığıbicin doktora inanmamistik.ama 4. Günün sonunda burnundan akıntı gelmeye başladı.emerken ağlamasi bu yüzdenmis..
Salyasina gelince iki kızımda 3 ayda bolca salya akitmaya başladı.ilk kızım ilk disini 11 aylik çıkarttı:):)ufaklık bakalım ne zaman çıkacak.önlük yıkanıp yetişmiyo inan..bu aralar nazar değdi galiba.hep ağlıyor hep ağlıyor.gına geldi artık çatlıcak artik..

kızlar merhaba çok olaylar atlattık ve ben savaştan çıkmış yorgun bir savaşçıyım ama savaşa demav.

Cumartesi günü hava çok güzeldi kızımı oğlumu aldık gezdik dolandık akşam geldik normal gece emziremeye uyandım yanıyor oğlum 38,5 ateşle sonra fitil verdim normale geldi ertesi gün 12 ye doğru gene ateş aldık doktora götürdük boğaz kulak muayene temiz kan tahlili idrar tahlili temiz ama ateş var.Bişeyi yok dedi doktor ateş düşürücü hariç bişi veremem.

Geldik ıngaa ıngaa yok yere konulmuyo uyumuyo ateş 37 den aşağıya inmiyo gene doktora baktı etti bişeyi yok bu defa başka doktor baktı yok anam bişeyi büyüme atağı olabilir soğuk algınlığı başlıyor olabilir..olabilir olabilir ama gece ateşlendik bu sabah ateşlendik ateş düşürücüler mayıştırdı çocuk baygın baygın anca biraz önce kendine geldi az oynadı emdi uyudu.

Ama mavi benimkide aynen senin bebiş gibi huysuz ağlıyo sanki iğne batmış gibi canı acır gibi elimi ayağıma dolandırıyor fenayız bu aralar yani.Havalar ısınıyo ama bebişlere bişilermi oluyo ne.Artık ağlamasından kulaklarım çınlıyor kandırılmıyorda varya meme var Allahtan yoksa çatlıycak çocuk aysu aynen bizimkide bahar sendromumu geldi bunlara yaw

Aysu aynı dertten muzdaripiz desene. Normalde memede susan çocuk tutturana kadar feryat figan bağırıyo. Evet burnu tıkalı. İstanbulda ablamın çalıştığı hastanede bi kontrol ettirdik geçen gün o doktor da burnu tıkalı deniz suyu kullan başka bi sıkıntısı yok dedi ama öyle huzursuz ki benim içim hiç rahat değil. ondan bağırır mı ki o kadar yaa. Gece gündüz ağlıyo zor zaptediyorum. Nazar da olabilir dediğin gibi. Önce bi doktora götüreyim sonra da bi okutayım Ben o zaman. Şifa olur inşallah. Böyle devam etmez inşallah yaa hiç bişey yapasım gelmiyo çok gerildik ailecek. Deniz suyunu daha sık kullanayım o zaman.

slm kızlarr

ben kaç gündür giremiyordum bebeğim acaip huysuz bi baktım herkesde aynı sorun varmış. ne oluyo bu bebişlere yaa. kaç gündür çok fena durumdayız. bi ağlıyo bi ağlıyo ama nasıl bi ağlamadır o öyle emmek istemiyo. emzirmek istediğim anda yıkıyo ortalığı. ayağımda sallayıp iyice sersemletip öyle emzirebiliyorum. bi de uyurken emiyo. çok korkuyorum acaba bırakacak mı emmeyi diye. uff ufff karnı açken de uyuyamıyo. uyuyamayınca daha çok ağlıyo ağladıkça ememiyo. böyle bi kısır döngü içinde geçiyo günlerimiz

gönül çok geçmiş olsun canım durup dururken de ateşlenir mi öyle yaa

valla katreinur sağol canımda ateşleniyor demekki.Benim kızımda olurdu böyle ateş huysuzluk giderdik bişi yok 1 gün sonra ya boğazı şişerdi ya soğukalgınlığı olur vs.

Böyle huysuz mızmız hep elin üstünde olucak hazı yatmaz gibi normalde hoplatırsın veya başka şekilde dikkat çekersin yok tuttumu ağlaması imkanı yok enaz 2-3 dakka bağırıyor ya napçaz biz kızlar yaa neden bunlar böyle huysuzlandı valla aynen mavi gibi benimde canım bişey yapmak istemiyo kötüyüz yani.iki dışarı çıktık havalr güzel dedik burnumuzdan geldi ya.

Pis gözlü biri foruma girdi nazar etti bize heralde. Ben dayanamadım acil randevu aldım gittim doktora. Kulağında iltihap varmış kuzumun. Yatarak emzirme bikaç gün yıkama dedi bide antibiyotikle fitil verdi. Hastaneyi ayağa kaldırınca orda hemen bi fitil attılar da biraz sakinleşti uyuyo Kuzumm. Allah yardımcımız olsun. İnşallah iyi oluruz hepimiz bi an önce

Aynen gönül normalde pış pış yap susar hemen hele ayakta gezerken gıkı çıkmaz. Ama şimdi bi başlıyo bağırmaya susturabilene aşkolsun. Off iki gün daha ağlar dedi sesi kısıldı çocuğun bağırmaktan yaa. Şimdi içim rahatladı ama kıyamıyorum acı çekiyo resmen. Ben normalde hep kucakta emzirirdim annem zorla yatarak emzirtirdi. İstemiyorum böyle rahat diyodum ısrar kıyamet yok Ben öyle emzirirdim yok gece sana rahat olur. Ona da terslendim bi güzel. Mutlu musun şimdi dedim dinlemiceksin kimseyi dedim. O da üzüldü çok. Belki karışmaz artık herseye. İstersen on çocuk büyüt bi çocuğa en iyi annesi bakar kim ne derse desin ama laf anlatamıyosun ki tecrübeliler ya herşeyi daha iyi biliyolar sanki.

mavi çok geçmiş olsun canım benim şükret ne güzel derdi bulunmuş kuzunun.Benimki ateşlenip duruyor sebebi yok halsiz mayışık tadı yok.Ağlaması değişti sesi kısıldı ben söylüyorum ikinci bebeğim ama her çocuk farklı hiçbiri birbirine benzemiyor tecrübe diye bişey yok arkadaşım her çocuk farklı ve bir çocuğu en iyi annesi anlar bilir.

Kız hergün okuyorum okurkende hepsiciğine gönderiyorum ama valla nazar değdi.Hepsibirden hasta oldu bugün 2 defa kaka yaptı biri normalde diğeri az sulu ve sünüşüktü kaka tahliline götürsekmi dedim sonra aynen senin gibi annemi dinledim kızım ilaç veriyorsunya onandır dedi bekle bir günde 3-4 kez sulu kaka yaparsa götürürsünüz dedi kaldık ama ateş hala var.38 oluyo 37 ye düşüyor sonra gene 38 böyle.Çıtçıtlı adi ve ince bir alt ile yavrum eller ayaklar buz gibi ama ateşi var kafası sıcacık.

Çingene dermişki hasta olduğuna yanmam huy kaptığına yanarım aynen ağlamayan çocuk ağlamayı öğrendi,ağladığında pışpışlanıcağını öğrendi,kucakta evi gezmeyi öğrendi ayakta hiç indirmeden sallamayı öğrendi elimin hep üstünde olmasına alıştı iyileşince napıcaz bakalım ama o iyi olsunda varsın herşey kalsın bu akşamki gibi hazır yensin ama o iyi olsun.HEpsiciğine Allahım şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…