herkese slm.hafta sonu geziyonuz demi.kızımın ateşi ertesi akşama kadar devam etti.sonra bitti çok şükür.sadece gece fitil kullandım sonra keşke onuda kullanmasaydım diye pişman oldum.bağışıklığı kuvvetlensin diye.ama gece olunca birden ateşi çıkar diye çok korkmştum.neyse onu atlattıkta.kızlar şimdi bir sorunumuz var kafayı yemek üzereyim.kızım emmek istemiyor yaa.memeyi verirken çığlıık çığlığa.boğazı acıyor artık yavrumun.yatarak ayakta eğilerek her şekilde deniyorum.bi amuda kalkmadığım kaldı nerdeyse.yok nuh diyor peygamber demiyor.napcağımı şaşırdım.bide açlıktan ağlıyor sonra.azıcık emiyor sonra başlıyor gene çığlıklara.dönemsel bişeymi diye düşünüyorum.nette baktım 4-5 aylarda genelde bu şikayet çok var.dr.sormayıda unuttum.sizde durumlar nasıl ???
Kızlar biz 4. Ay aşılarımızı olduk biraz ateşi çıkcak gibi oldu ama çıkmadı şükür. İki ay daha rahatız aşı yok :) yaa benim oğlumun boyu kilosu iyi gidiyo da bıngıldağı geç kapanıcak biraz galiba sizce bi sorun olur mu. Her gittiğimde d vitamini vermiyo musun diyo. Daha bigün bile aksatmadımki. Neden kapanmıyo yaa. Dr sordum erken kapanması problem geç kapanabilir bişey olmaz dedi ama evham yaptım Ben hemen.
Off iki saatte bir uyanılır mı yaa. Uyumak istiyorum beeeennnnn. Mahvodum kaç gündür yaa tam uyuyorum uyanıyo velet. Zombi gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?