Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada ben ayvayı yedim valla benim oğlan beni acayip ayırt ediyo bazen tutturdumu illa beni istiyor yırtıyo illa anneeee olucak kardeşim başkası geçmez diyo alıyorum susuyo gülüyo napçem ben ya ay tamam hoşta herzamanda olmuyor ama.

arkadaşlar merhaba benim oğlum öksürmeyede başladı burnumuz azaldı baya rahat nefes alıyo akşam gene götürdüm doktoara ne olur ne olmaz öksürük bu küçükya önemli diye şükürki kuru öksürükmüş boğazından kaynaklanıyormuş perebiron şurup verdi azaldı baya dünden bugüne öksürükte.Bu arada oğlum hastalıktan zayıflamıştır diye düşünürken şükürki 8500 gr olmuş 250 gram almış iyi şükür kendisi mızmızlığımız hala devam kucakçı oldu buçocuk iyice.

sesler oturmalar herşey okeyd dönmüyo hale kalpazan çocuk ee paşanın keyfi ne zaman gelirseymiş doktordedi bazısı tembel olur 6.ayds döner annesi dedi.elle tutma ağzına götürme sesler vs bolca tabide.birde yerde daire çiziyo geri geliyo tırtıl gibi :))) ama dönme isteğitepkisi yok

kızlar yaa bişi sorucam mehru gibi benim saçlarımda inabılmaz dökülüyo böyle avuç avuç gidip kısacık kestiricem yoksa kel kalıcam ben ya çok canık sıkıldı

kızlar biz de bugün olduk aşımızı ben gitmeden calpol verdim rahatlatsın diye henüz ateş falan yapmadı bakalım gece nöbetteyim ben de eşim de yok

Gönülcüm ben sarımsak yağından fayda buldum biraz 2 haftadır uygulamıyorum ama halen saçımı yıkayınca buram buram sarımsak kokusu geliyor :) allahtan kuruyunca gidiyor koku ama tavsiye ederim canım baya etki etti devam edecem ben ama evde durduğumuz yok doğru düzgün ondan ara verdim.Birde maya uyguluyorum o da fayda etti saçlarımı kestirmiştim zaten bi halt olmadı dökülen miktar yine aynı sadece saç kısa olduğundan az dökülüyo gibi görünüyor :) eğer saçların çabuk uzamıyorsa kestirme hiç,benim saçlarım çok çabuk uzadığı için belime gelen saçlarımı ani bi kararla küt kestirebiliyorum :)en fazla 5 6 ay sonra yine belime geliyor.Ben artık eşim yokken evin içinde başımı kapatıyorum şalla bıktım ev süpürmekten :)

2 mayısta izmite gidecem eşim yine göreve gidecek 20 gün biletimi bebişimin uyku saatine aldım akşam 10 da kalkacak uçak inşallah mışıl mışıl uyur gerçi sakin bi bebek ağlaması zırlaması yok ama kabin basıncından kulakları ağrırsa huzursuzlanabilir diye düşünüyorum doktor bi fitil adı söylemişti ama adıını unuttum

herkese slm.hafta sonu geziyonuz demi.kızımın ateşi ertesi akşama kadar devam etti.sonra bitti çok şükür.sadece gece fitil kullandım sonra keşke onuda kullanmasaydım diye pişman oldum.bağışıklığı kuvvetlensin diye.ama gece olunca birden ateşi çıkar diye çok korkmştum.neyse onu atlattıkta.kızlar şimdi bir sorunumuz var kafayı yemek üzereyim.kızım emmek istemiyor yaa.memeyi verirken çığlıık çığlığa.boğazı acıyor artık yavrumun.yatarak ayakta eğilerek her şekilde deniyorum.bi amuda kalkmadığım kaldı nerdeyse.yok nuh diyor peygamber demiyor.napcağımı şaşırdım.bide açlıktan ağlıyor sonra.azıcık emiyor sonra başlıyor gene çığlıklara.dönemsel bişeymi diye düşünüyorum.nette baktım 4-5 aylarda genelde bu şikayet çok var.dr.sormayıda unuttum.sizde durumlar nasıl ???

Oyy ne gezmesi hava buz gibi biz yine hapis :))) olsun burnumuzu çıkardık boyumuzun ölçüsünü aldık hepbirlikte şimdi evlerde mutluyuz
Desert bizim öyle önemsencek bi fark olmadı emmede. Rahatsız oldğu dönem yaptı öyle. şuan normal tutuyo. Arada bırakıp etrafı seyre dalıyo ama ağlamıyo. Bi derdi vardır belki bi dr götürsen mi okadar ağlama olmaz gibi geldi huy değişikliğinden

mehru bişey olmaz heralde yolculukta canım sen gene ağrı kesici bir şurup ver yola çıkarken ki rahatlatsın uyusun.Saçlarımıda kestiricem ya ne böyle çekilmiyor psikolojim bozuldu avuç avuç valla kel kalıcam ben.

Desert burnu mu tıkalı emerken zorlanıyormu canım ya o kadar ağlamaz emmede bencede sen gene bir doktora danış.Bizimki burnu tıkalıyken yapıyor onu açınca yapmıyo.

Mavi aynen canım çıktıkta ne oldu burnumuzdan geldi aman havalar iyice olmadan ben adımım atmak istemyorum dışarı yaa anamdanemdiğim süt burnumdan geldi.Bizde de gecede 4 kez kalkmalar başladı kızlar ya nasıl uyanıyor bir görseniz dersin,z kırk yıllık aç gibi saldırıyor memeye ama aç olmadığı belli emmiyo tutuyo emzik gibi uyuyo ya yataüına koyunca ıngaaaaaa kluma gelince uyuyo ben yatak o meme böyle direne direne bazen o bazen ben galip geliyorum bazen beşikte sızıyo bazen yanımda.

canım biz geçen hafta öyleydik şükür geçti şimdi. çok zor oluyo yaa ben uyutup öyle emziriyordum. uyuyunca güzel emiyordu. ama çok zor bi dönem inşallah çabuk atlatırsınız benim burnumdan geldi valla çok zor bi haftaydı. şimdi iyiyiz çok şükür eski uslu halimize döndük gibi maşallah

Kızlar biz 4. Ay aşılarımızı olduk biraz ateşi çıkcak gibi oldu ama çıkmadı şükür. İki ay daha rahatız aşı yok :) yaa benim oğlumun boyu kilosu iyi gidiyo da bıngıldağı geç kapanıcak biraz galiba sizce bi sorun olur mu. Her gittiğimde d vitamini vermiyo musun diyo. Daha bigün bile aksatmadımki. Neden kapanmıyo yaa. Dr sordum erken kapanması problem geç kapanabilir bişey olmaz dedi ama evham yaptım Ben hemen.

canım dr. sormak zorunda kafasına göre bırakan annelerde var çünkü.bıngıldak 18,ay gibi kapanır.o yüzden hiç dert etme.gece özellikle kontrol et bizim gece yükselmişti ateşimiz.geçmiş olsun.

Canım hadi gözünüz aydın bizde hasta olunca aksadı aşı olayı ama bu hafta cuma günü kısmetse yaptırıcam bende.Bıngıldağı kafana sakın takma cansunun 6.ayda kapanmıştı o her çocukta farklı evet erken kapanması sorun insanların uydurması evham yapma sen sıkma canını herkrs bayılıyor bilip bilmeden yorum yapmaya zaten.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar canlar nerelerdesiniz dilerim Allahtan bebişler siz ve değer verdiğiniz insanlar iyidir bakın merak ediyorum çok sizi ?

Biz iyiyiz bu hastalık bize mıymıy biz çocuk bıraktı hep kucakta durmak istiyor,onunla ilgilencen uyuycağı zamanda ayağında dallıycan o uyuycak sen hep sallıycan bunlardan birini yapma ıngaaaaaaa ne ağlamak sanki kesiyorlar çocuğu fenayız yani.

Ben öksürmeye başladım kahköh doktora gittim perebron şurub verdi ve boğaz spreyi ama etki etmedi hala köh köh devam.oğlanda az az öksürüyor burnuda ara ara tıkanıyor yani keyfimiz tam anlamıyla yerine gelemedi.Aşıda hala yok iyileşmediği için tam olarak özeldede yaptırmıyorum önümüzdeki hafta iyice toparlanınca yaptırırım dedim bakalım.

Bizden haberler böyle ,

sorma katreinur bende meraktayım kimseler yok inşallah hayırdır mehru ailesinin yanına gidicekti onu biliyoruzda diğer arkadaşlar aysu,mavi,desert,nurlum nerelerdesiniz ? pasija senden de haber alamıyoruz canım nasılsın yoluna girdimi bişeyler oğlan nasıl ya nerelerdesiniz ?

Biz hergün daha iyiyiz ama çok uyuz bu çocuk kucakçı oldu çıktı illa temas halinde olucaz yoksa kıyameti koparıyor yürüteç aldım erkek bebebklerde özellikle çok tercih edilmiyor ama bana 5 dk lıkta olsa lazım çünkü imkansız durmuyor ee sade yiğit bey yok evde yemekti bulaşıktı işti güçtü ne olucak :)
Sabah açılışı anakucağında kahvaltı ile yapıyoruz ben kahvaltı ederken o izliyo sonra ordan oyun halısına geçiyor paşa ben iş yapıyorum ,orda sıkılınca yere battaniye seriyorum orda devam sürünme çalışmaları ordan sıkılınca yürüteç orda çok kısa 5 dk ordan uykuya sonra uyanınca az oyuncaklarla oynuyoruz sonra kısır döngü devam :)

öksürüğüm hala devam ediyor ama bugün biraz daha iyi gibi gibi yani varda öyle böngür böngür değil ama var.HEle gece çok zorluyo oğlum uyanmasın diye gömüp kafamı yastığa öksürüyorum dalınca uykuya öksürmüyorum ama bu aralar oğlan geceleri çok sık uyanıyor her uyandığımda gııklı öksürük dalana kadar devam ediyor zor oluyor yani.

Off iki saatte bir uyanılır mı yaa. Uyumak istiyorum beeeennnnn. Mahvodum kaç gündür yaa tam uyuyorum uyanıyo velet. Zombi gibiyim.

mavi aynen ben birkaçgün öyle oldum hatta öyleki saat başı kalktık 2 gece şimdi maşşallah sübanallah düzeldi gee mıkırdanıyor almıyorum emzikle pışpışla daldırıyorum gene uykusuna 4 te sadece 1 kere emziriyorum yani geçiyor anam anladım arada düzensizleşicez düzelicez öyle ama bahar gelsinnnnnn bahar gelsinnnnnn havalar düzelsin diye yırtındık baharla beraber bir sürü problem geldi demi :)))) beterin beteri varmış :))))

Biz iyiyiz şükür düzeldik ikimizde iyileştik normale döndük ama çok çektik yani anam dan emdiğim sütü burnumda hissetim yani tırlatmaya az kaldı :))))))) ama ucundan döndük ilk hastalığımızı atlattık artık şükürki bakalım daha nelerrrr nelerrrr atlatıcaz demi.

Off iki saatte bir uyanılır mı yaa. Uyumak istiyorum beeeennnnn. Mahvodum kaç gündür yaa tam uyuyorum uyanıyo velet. Zombi gibiyim.

canım bizde öyleyiz kaç gündür. dün bi de adet oldum ilk defa. gece hiç halim yoktu inan hatırlamıyorum kaç kere emzirdim çoğunda emzik verdim uyudu sanırım. ama parça bölük hiç bişey anlamıyorum. önceden ilk uykusunda hiç uyanmadan 5 saat uyuyordu ne oldu bu bebişlere böyle yaa

Aynen yaa 9 10 dedi mi yatan 2 den öncede kalkmayan çocuğum gitti saat başı mıkır mıkır yapan iki saatte bir meme isteyen bi çocuk oldu. O kadar uykusuzum ki emzirirken kafam düşüyo resmen. Gündüz de zorlasa tırlatcam ben feci asabi oldum. Ona kıyamıyorum tabi çevreye zararı :)
Bugün pikniğe gittik çok yoruldu tosuncuk inşallah uyucaz bu gece. Öyle ümit ediyorum.

mavi aynen canım bazen kafam düşüyoeşim dalga geçiyo zombi diye çok kötü bir dönem geçiriyoruz.Gerçi beterin beteri var bizim en çok zorlandığımız dönem kızımda 2 yaş sendromuydu inatlık benim dediğim olsunlar tutturmalar oooo eşimle resmen kafamızı duvarlara vurasımız gelmişti ama geçici şöyle 1-2 ay sonra rutine dönüyor işler hele benim kızım kadar oldumu ohhhh tadından yenmezde sizden bir 9 senenin gitmesi lazım :)

Katreinur şanslısın adet görünce insanın streside azalıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…