ayyy geçen sene bugünler hepimiz nasılda heyecanlıydık değil mi kızlarrr bak neler hatırlattın sen bize şimdi :))) canım ben pusete koydum çokta rahat ettik.kıyafetler mutlaka pamuklu olsun.çok fazla küçük kıyafet alma.2 tane hastane çıkışı yeter.özellikle bolca çıtçıtlı zıbın al.birde tüm kıyafetlerini çıtçıtlı olanlardan almanı özellikle tavsiye ederim.şıklıktan öte kullanışlılık ve bebeğin rahatlığı önemli düğmeli,fermuarlı kıyafetler rahatsız edebiliyor. kıyafetlerinin omuzunda çıtçıtlar olursa giydirmesi çok rahat oluyor.kadife tulumlar çok tatlı oluyor.ama uzun süre kullanılmıyor.bebek arabasını biz mart ayında ancak kullanabildik. havalar soğuk olduğu için çıkmak istemiyorsun.ama kapalı yerlere gidince de lazım.seyahat sistem vs. tamamen senin bütçenle ve isteklerinle alakalı.bizde alırken haftalarca araştırma yaptık.şimdi diyoruz ki ne diye yormuşuz o kadar kendimizi.oto koltukları bebeklerin ana karnındaki pozisyonuna göre üretilmiş ama biz yinede sırtını küçük bir yastıkla destekledik.birde doğumdan önce dönenceydi oyun halısıydı falan oyuncak al derim.hemen çıkamıyorsun dışarı gezip görme imkanın olmuyo.nettende emin olamıyor insan.o yüzden hazır et derim :) aklıma gelenler bunlar.sağlıkla kucağına al bebeğini.
çok teşekkür ederim canım sağol Allah inşallah bana da kucağıma almayı nasip eder.9. haftam bitti 10. haftanın içindeyim insan nasıl sayıyor günleri bilemezsin bir de biz zor kavuştuk daha kucağımıza alana kadar da garantisi yok çok korkularım var ilk bebeğim 8 haftalık düşük olmuştu. Allah birdaha yaşatmasın hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu bebişimizi. bu puset diye bahsettiğin şey benim portbebe dediğim böyle içine bebeğin yatırıldığı üzeri kapalı kucakta taşınan aparat mı :) yeni yeni isimler çıktı ben anlayamıyorum linkini gönderiyorum portbebe diye bahsettiğin şeyin siz bundan mı kullandınız ?
bebek arabası artık doğumdan sonra. dediğin gibi insan 2-3 aylık olana kadar çıkamaz zaten belki avm lerde yardımcı olabilir anakucağı doğumdan sonra hemen lazım olur da bebek arabası için bir iki ay daha geçmesini bekleyebilirim. avm lerde kolaylık sağlar. sen alışverişe ne zaman başladın canım ben sabırsızlanıyorum ama daha da beklemek istiyorum. hele bir ikili testimiz temiz çıksın cinsiyeti belli olsun sonra erkenden ramazan geliyor ve sıcaklar bastırıyor ancak avm lerde bakabilirim artık son eksikleri eylül de tamamlarım sanırım. hangi ildesin? ben izmitte oturuyorum darıca da. annem istanbul da. çarşı da havuzlu han da çok gözüm var herşey birarada ordan almak istiyorum bakalım zaman neyi gösterecek hele bir o günlere gelelim de. şimdilik bol istirahat 3. ayı atlatalım hayırlısıyla.
Nenny Collection 2 li Set - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
arkadaşlar nasılsınız? herşey yolundadır umarım.aysucum geçmiş olsun cnm. ben daha yürüteç almadım bile:) ama koltukaltından tutunca yavrum adımları sıralıyor.2 hafta önce başladı.ama ben yinede yaptırmıyorum zararı olur diye.eşim benden gizli gizli yapıyor diğer odadan duyuyorum hadi kızım koş babana hadi yavrum diye yürütüyor heyecanla :) ya cansu ek gıdaya başlayalı çok oldu.katreinurda başlamış başka başlayan varmı? ben çok kararsız kaldım.6. aydan önce asla diyordum dr.da kilosu çok iyi hiçbişeye gerek yok diyor ama yavrum yanında yemek yiyince nasıl mızmızlanıyor masaya alınca heyecanlanıyor biraz tattırıyorum parmak ucuyla şapırdatarak yalıyor.içim parçalanıyorrrrrrrnapayım karar veremedim. bişeyler verirsem emmeyi bırakır diye korkuyorum.günde bir kez yoğurt mu versem diyorum.ne diyorsunuz.dr.2 hafta var daha.telefonda sorsam çok saçma olacak:) ne yapayım bilemedim.bir de güneş kremi kullanıyormusunuz? benim kuzum süt gibiydi şimdi güneşe çıkartıyorum bronzlaşmaya başladık sanki:)) krem hangi marka kullanıyorsunuz?
canım henüz doğum yapmammış olsam da nacizhane fikrimi paylaşmak isterim. emzirebildiğin kadar anne sütünü emzir. ama 6 ayı geçtiyse ek gıdalara başlamalısın. ama birden değil. tattırarak. yani herşeyin tadını alsın damağı gelişsin. sizinle birlikte sofrada otururken yemeklerin suyundan salata suyundan vs.. tatlı ekşi tuzlu vs.. yavaş yavaş tadlara alışmalı yiyeceklerle katı meyvelerle tanışmalı sonradan tamamen yedirmeye başlamalısın. ayrıca emmeyi bırakır diye korkma. tanıdığım bütün bebekler yemek yeyip karınlarını doyurduktan sonra tatlı niyetine annesinin göğsüne yapışıyor :) seven çocuk seviyor ve bırakmıyor.