katreinur canım birden ağır gelmezmi hem peynir hem pekmez hem muz bence önce hepsinden az az deneseydin sonra geçseydin naçizane belki biri dokunursa hangisi dokundu anlayamazsın o bakımdan ben her sabah ben kahvaltı ederken yumurta sarısı veriyorum önce bir iki parmak ucu yalattım sonra bir iki mıncırık verdim sonra yarım çay kaşığı az az şimdi çay kaşığı yumurta sarısı veriyorum peynir şu an mıncırık mıncırık tattırıyorum ıhlamur çayı yapıyorum bir kahve fincanı türk kahvesi fincanıyla şekersiz onu çaykaşığı ile veriyorum ben kahvaltı ederken bayılarak bunlarla idare ediyo.
Gönülcum sende öyle canim benim.hep bizim yanımizdaydin.seninde anneler günün kutlu olsun.
Benim kızımda büyüse de bana öyle sürprizler yapsa:):)
Ekmek yap MA MAKINESI BENIM HEDIYEMDI bugün ayri kutlanmadi.şimdi otobüsteyim eve gidince bir hesap sorayim:)
Kizimla alisverise çıktık ufaklik babasiyla evde.
kızlar bugün saat 3 temeyva saatimizde ilk defa cam rendeden geçirdiğim elmayı direk süzmeden öyle pütürlü verdim ama verirken hatim ettim :))) boğazına kaçarmı yutarmı diye önce minicik sonra normal mama kaşığı ile yedi maşşallah yarım elmayı öyle rendelenmiş olarak arkasından da filesi ile bir kayısıyı götürdü bitince yaygara kopardı daha istiyo paşa dedim stop çocuğum yeter :)))
heerkese slmm...dicem ama bir tek cansu var sankii..nerede herkess...kızlarr ben ankaraya gidiyorum.kuzenimin düğünü var.ama üç buçuk atıyorummm.:))) daha hiç dışarda kalmadım pat diye bide ankara düşünün yanii:) arabayla gideceğiz.dururmu diye telaşlanıyorum bide.yolda durmaz ağlamaya başlarsa naparım ben.eşimde yanımda olacak ama tedirgin oluyorum yaa..6 saat sürecek yolculuk nelere dikkat etmeliyim sizce.birde hava değişiminden hasta olur diyede korkuyorum.6 gün kalıcam sanırım.Allah yardımcım olsun.inş.bi aksilik çıkmadan gider geliriz.herkese sevgiler...
Desert canim birsey olmaz korkma bebekler Arabayi severler.bi aksilik olmzsa durur bebisin Hayirli yolculuklar..
Gonul sac dokulmen normal canim merak etme benim ilkimde yaridan fazla sacim gitmisti..geldi sonra,.hani derler ya bebek annesini tanidimi Annenin saclar dokulurmus diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?