Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi aynen canım inan kız evladı başka inşallah sanada ikinci kız olur olmazsa hayırlı gelinler olur :)))

Benim annemde havalr ısınınca boşladı bizi önceden kızı okula o götürüyordu sabah erken geliyordu bende kızımın hazırlığı günlük iş ne varsa öğleye kadar yapardım şimdi hem iş yap hem kızı hazırla hem okula götür hepsi bende ama alıştım o tempoyada oğlan bile alıştı atta deyip şapkasını taktımmı kıkır kıkır gülüyo tabi uykusu felan varsa bazen arabaya binene kadar mıyklıyo evet kedi gibi mıyklıyo benim oğlum len diyorum erkek adamın kız gibi incecik sesi olurmu :))) ama napsın yavruşum.

Dün çok gezdik anneler günü için hediyeler aldık annelere ben istemedim bişey kartını istedim anneler günü hediyesi eşimden ee malum 1 ay kaldı tatilimize alışveriş yapmam lazım limit koyma ne ihtşyacım varsa alayım dedim okey dedi yandı haberi yok :))))))))

kızlar dün aldım bebek mağazasından bu bahsetiğim file emziği oğlum bayıldı bende meyva püresi suyu derdinden kurtul dün tane kayısıyı sade kabukları kalasıya sömürdü oğlum bununla hem damaklarını kaşıdı hem suyunu emdi hem posasını yedi valla çok keyifliydi bitincede veryansın istiyo çok sevdik hemen derhal edinin bundan linkini atıyorum ben netten almadım ama alışveriş merkezinden aldım dün bayıldık.

Nuby Güvenli Meyve Sebze Emziği GittiGidiyor'da 39374172

katreinur canım birden ağır gelmezmi hem peynir hem pekmez hem muz bence önce hepsinden az az deneseydin sonra geçseydin naçizane belki biri dokunursa hangisi dokundu anlayamazsın o bakımdan ben her sabah ben kahvaltı ederken yumurta sarısı veriyorum önce bir iki parmak ucu yalattım sonra bir iki mıncırık verdim sonra yarım çay kaşığı az az şimdi çay kaşığı yumurta sarısı veriyorum peynir şu an mıncırık mıncırık tattırıyorum ıhlamur çayı yapıyorum bir kahve fincanı türk kahvesi fincanıyla şekersiz onu çaykaşığı ile veriyorum ben kahvaltı ederken bayılarak bunlarla idare ediyo.

Canlarım , hayat yoldaşım oldunuz paylaşımlarınızla içimi rahatlattınız ışık tuttunuz derdimi dinlediniz,yanımda olduğunuz için ve paylaşımlarını için çok teşekkürler Anneler Günününüz,Günümüz kutlu olsun dünyanın en kutsal duygusu değilmi anne olmak kızım bana çok güzel şiir yazmış kart hazırlamış birazdanda kahvaltıya götürücekler benii çok duygulandım....

Gönülcum sende öyle canim benim.hep bizim yanımizdaydin.seninde anneler günün kutlu olsun.
Benim kızımda büyüse de bana öyle sürprizler yapsa:):)
Ekmek yap MA MAKINESI BENIM HEDIYEMDI bugün ayri kutlanmadi.şimdi otobüsteyim eve gidince bir hesap sorayim:)
Kizimla alisverise çıktık ufaklik babasiyla evde.

kızlar çoook mutluyum kızımı yürütece koydum ve yürüdü. daha önce koyuyordum dengesini sağlayıp duramıyordu. ayakları yere değmiyordu. ama bugün yürüdü. onu öyle görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam daha dün doğmamış mıydı bunlar yaa ne çabuk büyüyorlar böyle.. bu da bana çok güzel bi anneler günü hediyesi oldu

canım önceden ayrı ayrı veriyordum zaten çok az az. tabi sen daha iyi bilirsin ama kasım annelerinde bi arkadaş doktorun verdiği listeyi paylaşmıştı. orada bu şekildeydi. o yüzden böyle verdim o listede bi de yumurta karıştırılıyordu. ben daha yumurta veremedim. sevmem de yumurtayı nasıl vercem bilmiyorum

Aysucum yapar kızlar biraz daha duygusalya ince fikirli oluyorlar kızım babasıyla anlaşmış bir poşete gül yaprakları doldurmuşlar kahvaltıya gittikya hemen anne tuvalete gidelim önce dedi gittik meğer numaraymış babasıda o esnada masaya yaprakları serpmiş çok hoşuma gitti bana hediye almadılar dedimya ben alışverişe çıkıcam kendim alıcam hediyemi :) Amakızım bir buket çiçek almış ve ailecek kahvaltı ama kızımın yazdığı şiir herşeye değer onlar evlatlarımız en güzel en kutsal hediyelerimiz bizim.

katreinur çok sevindim ilk patilere gerisi gelir oda oda ararsın merak etme birden ilerletiyorlar benim kızım jet gibi giderdi yürüteçle ama hiç emeklemeden 9 aylık yürüdü oğlan az az itmeye çalışıyo nasıl uğraşıyo ama gezemiyo daha :)

Kahvaltı karışımın güzel ama hepsi birden verilince alerji felan olur diye dedim ama olmadıysa devam et bende bugün yarım çay bardağı ıhlamur ile kahvaltı verdim kahvaltı derken 5/1 yumurta sarısı tırnak kadar beyaz beynir gene öyle elimle verdim çay kaşığı ilede çayı verdim.sonra da sütlü pirinçli kaşık mamasına 1 çay kaşığı pekmez ile verdim.Bu kaşık mamasını bu pakette bitince tahıllı ile değiştiricem ve içine pekmeze alışınc ceviz ezip katıcam.meyva püremizi zaten kendi yapıyor oğluşum dün armut koydum yarım ufak ufak doğrayıp filesine fileyi temiz aldım ne armut ne posa bişey kalmadı hepsini kemirerek püre yaptı yedi yavrum ya.

dün annem köfteli çorba yapmış terbiyeli onu süzüp yarım kase krema gibi yedirmiş ben yokken çok sevmiş yavruşum ama çorbalara ben haziranda geçmek istiyorum henğz erken."

kızlar bugün saat 3 temeyva saatimizde ilk defa cam rendeden geçirdiğim elmayı direk süzmeden öyle pütürlü verdim ama verirken hatim ettim :))) boğazına kaçarmı yutarmı diye önce minicik sonra normal mama kaşığı ile yedi maşşallah yarım elmayı öyle rendelenmiş olarak arkasından da filesi ile bir kayısıyı götürdü bitince yaygara kopardı daha istiyo paşa dedim stop çocuğum yeter :)))

maşallah yaa ne güzel. ben de bugün patates havuç çorbası verdim yarım çay bardağını zorla yedi. bu miktar şimdilik yeter diye düşünüyorum. bi de arkasına güzel bi emdi. eklere başladık ama kızlar emmede bi değişiklik yok çok şükür.

katreinur ne güzel bizimkide öyle canım eklere devam ama emmede değişiklik yok çok şükür birde ben misal ek verdim az veriyoruzya daha istiyo ozamna hemen emzieiyorum önce ek sonra meme aralarda meme birde gece 4 defa kalkıyo emiyo uyuyo.

Bugün öğlen ben yemek yerken oğluşuma bir armut rendeledim armutumuz biraz ekşimsiydi içine bir cici bebe ufaladım tat versin diye ohh mis gibi yedi paşam arkasından emdi şimdi uyuyo paşam.kızlar sizin verem aşısı iz bıraktımı bizim sol kolunda benek şeklinde kald izi.

Bide geçiyo karşıma tam göz teması kuruyo koyun gibi meee eeee aaaa diye sesler çıkarıyo taklit edince basıyo çığlığı çok hoşuna gidiyo.ama ne varki dönmüyo yok hiçççç istifini bozmuyo bu paşa ya.

AAaaaa kimseler gelmedimi ? nerelerdesiniz kızlar inşallah herşey yolunda bebişler ve sizler iyisinizdir ?

Pasijayı çokk çok merak ediyorum nasıl olduoğluşu iyileşme varmı atlattılarmı alıştılarmı çok çokmeraktayım.

Eee sizlerden haberler olmayınca bende benden bahsedeyim napiimm yani.Biz iyiyiz oğluşumla hergün yenii yeni şeyler yapıyoruz 2 gündür çığlığı tonlandırmaya başladı normal çığlık atıyorsa oyuncaklarıyla konuşuyordur , eğer kesik kesik atıyorsa sıkılmıştır uzunnn uzun atıyorsa hemen al basıcaktır yaygarayı :) ağlamalarımız daha daha azaldı her nekadar ananesi oğluşuma huysuz bu çocuk desede azaldı büyüdükçe daha kolaylaşıyor işimiz.10 dk yürüteç (hele bir gezse daha çok dururda işte tembel ) 10 dk oyn halısı birde çektikleri eline gelse ama ozamanda sıkılıcak.10 dk yer sürünüyomu ıkınıyomu çözemedim 10 dk mama koltuğu onda genelde sıkılgan oluyo ozamanda eline meyva filesni veriyorum kemiriyo böyle böyle oyalanıyoruz.

Ama geceler hariç kendi kendine uyumuyo zahmetimiz o ama yapıcak bişi yok ablasıda öyleydi bana huylu çocuk gelmiyor demekki :)))))

kızlar benim saçlarım çok çok dökülüyo mehruya derken benimkide aynı oldu avuç avuç böyle demir ilacına tekrar başladım ve bakım için ampüller aldım eczaneden bakalım bu akşam uygulamaya başlıycam birde ısırgan otu getirttim köyden onu kaynattım bu akşam onuda banyodan sonra sürücem saçıma ama çok dökülüyuo yaaa sinir oluyorum saç toplamaktan fenalık geldi yavumun üzerinden bile saç topluyorum çok sinir bir durum inanın doğumdan sonra ilk 6-7 ay normalmiş ama bu normal olamaz çok dökülüyo.

heerkese slmm...dicem ama bir tek cansu var sankii..nerede herkess...kızlarr ben ankaraya gidiyorum.kuzenimin düğünü var.ama üç buçuk atıyorummm.:))) daha hiç dışarda kalmadım pat diye bide ankara düşünün yanii:) arabayla gideceğiz.dururmu diye telaşlanıyorum bide.yolda durmaz ağlamaya başlarsa naparım ben.eşimde yanımda olacak ama tedirgin oluyorum yaa..6 saat sürecek yolculuk nelere dikkat etmeliyim sizce.birde hava değişiminden hasta olur diyede korkuyorum.6 gün kalıcam sanırım.Allah yardımcım olsun.inş.bi aksilik çıkmadan gider geliriz.herkese sevgiler...

Desert canim birsey olmaz korkma bebekler Arabayi severler.bi aksilik olmzsa durur bebisin Hayirli yolculuklar..
Gonul sac dokulmen normal canim merak etme benim ilkimde yaridan fazla sacim gitmisti..geldi sonra,.hani derler ya bebek annesini tanidimi Annenin saclar dokulurmus diye

Canım selam merak etme birşey olmaz bebekler arabayı çok seviyor yolculuğu geceye getir ki uyusun stres yapma sakinnn ol :)))) hava değişiminden mutlaka etkileniyorlar ilk 3 gün her akşam yatarken ateş düşürücü veriyorsun burnu tıkanabilir yolculuk neticesiyle gerekli malzemeleri al ateş düşürücüyü bana daha kızımdayken doktor demişti hava değişiminden huzursuz olmasın diye gittiğin yerde 3 gece yatırmadan ateş düşürücü ver rahatlatsın demişti ben hala bile kızıma uygularım sana rahat anlatıyorumya bak gör beni haziranda tatile giderken nasıl 3,5 atıcam onumu yapsam bunumu yapsam diye :)))))))))

Aysu sağol canım birazcıkın rahatladım ama çok moralim bozuldu ya ama bak ilk yapmamda etkisi oldu bakım kürünün sanki daha az dökülüyo devam küre birde demir ilacına başladım 3 ay kadar kullanıcam doktor dedi ilk 3 ay doğumdan sonra kullan demişlerde ben amannnnn boşver deyip sıvıttıydım kenara meğer onu kullansaymışım bu dökülme olmayacakmış !!! hemencik başladım ilk 1 ay günde 2 tane sonra günde 1 içicem.bakım kürünede devam hayırlısı ile şöyle gür gür saççığım olsun aman gür olmasın dökülmesin razıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…