- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Kızlarrrr benim oğlan oldu kucakçı bir bebek yalnızkalmak istemiyorr onunla ilgilenilsin oynansın konuşulsun istiyor paşa sanki annesinin başka hiçççç işi yok birde her uyumadan önce 1 dk lık ağlama krizi yaşıyor sonra rahatlayıp uyuyo hergün yeniyeni huylar :)
Bende en kısa zamanda şu aşağıdaki emzikten alıcam ama aziz bebede chikonun var ondan alıcam sizde inceleyin
Mycey MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği Mavi GittiGidiyor'da 82973829
ya gönül o burun tıkanıklığı bizde de var. bide bikaç gündür ellettirmiyo da burnunu. yoksa otri bebe çok iyi açıyordu. siz nasıl yapıyorsunuz kızlar hiç durmuyo kafayı bi o yana bi bu yana çevirip duruyo
Ya muz püresini yutabiliyomu?? Ben çok korkarım boğulur diye. Bide kabız yapıyomuş muz. Az ver emi tadımlık.
Ben sadece ağzı alışsın diye havuç suyu verdim. Hopur hopur yedi. Çok az verdim. Bırakınca ağladı daha yok mu diye
kızlar günaydın bir sorum olacaktı benim bu gece sağ göğsüm tatlı tatlıkaşındı sabah da baktım biber gibi yanıyor krem sürdüm biraz ama baktım ki sol göğsümden daha belirgin ve büyük ucu :) bunlar böyle tek tek mi gelişiyorlar acaba ? zaten göğüslerimde şişkinlik ve acıma vardı ama uçlarından yana bir sıkıntım yoktu. acaba çıkıyor mu ? daha 3 aylık bile değilim erken değil mi?
yada şimdiden gelişmeye mi başlıyor memişler :)
Ya muz püresini yutabiliyomu?? Ben çok korkarım boğulur diye. Bide kabız yapıyomuş muz. Az ver emi tadımlık.
Ben sadece ağzı alışsın diye havuç suyu verdim. Hopur hopur yedi. Çok az verdim. Bırakınca ağladı daha yok mu diye
kızlar günaydın bir sorum olacaktı benim bu gece sağ göğsüm tatlı tatlıkaşındı sabah da baktım biber gibi yanıyor krem sürdüm biraz ama baktım ki sol göğsümden daha belirgin ve büyük ucu :) bunlar böyle tek tek mi gelişiyorlar acaba ? zaten göğüslerimde şişkinlik ve acıma vardı ama uçlarından yana bir sıkıntım yoktu. acaba çıkıyor mu ? daha 3 aylık bile değilim erken değil mi?
yada şimdiden gelişmeye mi başlıyor memişler :)
aysucum sevindim canım bebişin iyi olmasına bizdede burun tıkanıklığı problemi var aşamıyoruz sanırım çok sık dışarı çıktığımız için polen zamanıya ondan tıkanıyor ama yapıcak bişey yok günde 2 kez dışarı çıkmak zorundayız ablayı okula götürüp akşamda alıyoruz.
Sinomarin deniz suyu serum fijyolojik ve cold mix kullanıyorum ama yok anam gene traktör gibi ses çıkarıyo geceleri burnundan gündüz eh işte az açıkta gece çok tıkanıyo peteklerde yanmıyor hava sürekli nemli ve yatmadan mutlaka odayı havalandırıyorum ama yapıcak bişey yok tam açılmıyor havalar iyice ısınmadan da sanırım aşamıycaz bu sorunu.
aysu kolay gelsin sana canım hadi bakalım yap mis gibi ekmekleri.
Saol canım.size de geçmiş olsun burnu yikaliymia hala bizimki geçti.bide popomuz iyilesse iyi olurdu..
Hergun agliyo,günde iki kere yapmazsa rahat etmiyo.bugün hep ağladı az önce yaptı cok şükür.bi posta da akşam ağlar artık..
Mavi bende senin gibi pek birsey vermeyenlerdenimbu ara kilo almadi 250 gr almis sadece.ek gıda vereyim diyorum agliyo,diliyle ittiriyo sinir ediyo beni..
cansuuu katreinurr sağolun kızlar.yemeklerden az az diline değdirmeye devam ama mübarek hepsini ver yiyeyim diyor:) zaten uyanıksa yemek saatinde beşiğinde hiç durmuyor kucağıma alıyorum artık mecbur.ama babası dün muz tattırdı öyle püre falan yapmadan ortasındaki yumuşak kısımdan parmağıyla verdi.sonra ben mutfağa gittim bizimki olayı abartmış sanırım.yavrum kabız gibi ıkındı dün hep. 3-4 defa kakasınıda yaptı aynı sıvı şekilde ama ben bizimkinin ömrünü yedim tabiii:)) haftaya dr.gidicez bakalım ne durumdayız görücez.
bu arada kızlar benim kızım sağ elini pek oynatmıyor.bişey uzattığımızda sol eliyle tutuyor hep.hareketsiz değil ama.babası solak olacak diyor hatta seviniyorda solak olanlar matematikte iyidir diye ama ben rahatsız oluyorum biraz.sol eliyle nesneyi hemen yakalıyor sağ eliyle 2-3 denemede tutuyor.sizinkiler nasıl.acaba emzirirken ben sol eliyle çok oynuyorum diyemi böyle oldu diyorum.birde ben doğumdan sonra hiç başka biryerde kalmadım.bu hafta sonu kayınvalidemlere gidelim diyoruz.ama tedirgin oluyorum uyumaz durmaz diye.siz kaldınızmı başka yerde.bizimki beşiğine o kadar alıştıki odasındaki karyola beşiğinde bile uyumuyor.başka yerde nasıl zapt edicem bilmiyorum????
benim de moralim çok bozuk yaa 20 günde 200 gr almış9 günümüz kaldı ama başlasam mı acaba öğün olarak vermeye. çok üzülüyorum yaa. hiç olmazsa alması gereken en az kiloyu bari alsa bu kadar takmıycam.
Canım benim ikinci hamileliğimde aynı şikayetler oldu hatta 5.aydan sonra kabuk kabuk soyuldu göğüs uçlarım ilkinde olmamamıştı bişey hormonlarla alakalı değişiyorya vücut bir şekilde tepki veriyor işte aman kremleri ihmal etme.Hormanlar bağzı kadınlarda öğüslerde hassasiyet ağrı acı vs yapabiliyor regli dönemlerinde bile misal benim göğüslerim hassaslaşırdı.
Zaten başından beri hassaslar ve dolgunlaştılar kremi doktora gidince sorucam ilk iş yani yara olacakmış gibi acıyor daha şimdiden korktum hiçbi acıya benzemiyor insanın içini yakıyo valla:) bir de sadece sağda :) yani kaşıdığım için onu daha çok acıyo ama aynı acı ötekinde de var.ben de başta öyle diyordum nasıl yiyecek püreyi diye. ama yiyebiliyomuş hatta pütürlü alıştırmak gerekiyormuş. çorbaları falan eğer yiyebiliyorsa sadece çatalla ezip vermek daha iyiymiş yoksa sıvı yemeye alışınca katı gıdaları yiyemiyormuş kaç yaşına kadar. bunu öğrenince muzu çatalla ezip verdim yedi valla. bi de damağında eziyo çok komik oluyo yaa:)
canım var ya hamileliğimin 3. 4. 5. aylarında göğüslerimden öyle çektim ki anlatamam. erken falan dinlemiyo bu göğüsler:) iki beden büyüdü hala da öyle zaten. kaşınma ve acımaya ben pek bi çare bulamamıştım malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?