aaaaa katreinurrr biz çekirdek aileyiz canım yaaa:)) işimiz olur giremeyiz bir kaç gün ama terketmeyiz.ilk fırsatta yaptıklarımızın raporunuda veririzz...bak şimdi ek besin dönemine giriyoruz herkes tutuşup zaten girecek napcannn mecburrrrrrr :)))
Neeeee askere mi????? kıyamam Ben size. Yavrucakınla asker yolu mu beklicen sen. Allah bi göz açıp kapayana kadar gidip gelmek nasip Etsin. Nerdeydin sen artvinde misin. Soğuk oluyosa bi gözünü karart taşın derim. Annen Gelsin Yardıma. Seneye yürücek yerinde durmucak bu veletler. Üşütmesin soğuk evde yavrucak. Ben toplanmaya başladım yavaştan. Benim sinir bozukluğum daha çok taşınmak istememekten sanırım. Evimi seviyorum ya. Daha gitmeden orayı satıp başka ev alalımın hesabını yapıyorum. Sevemedim aldığımız Evi.
kızlar merhaba ,
Kızlar bizim varya işimiz hiç bitmiycek benim doğduğunda mememi almayan istemeyen annesinin memesini bile silikon meme ucuyla emmek isteyen bibronu karşıdan hüppppleten oğlum şimdi biberon şstemiyo napıcam bilmiyorum bugün dışarı çıkarsam kauçuk biberon ucu alıcam deniycem çok zor meyva suyu vs ilerde vermekiçin süt içmesi felan ama içine rezene çayı vs koyuyorum ama diliyle ittiriyo hiç emme refleksi yok biberonda bakalım hadi gene uğraşıcaz inşallah alışır 1-2 yaşındayken çok kolaylık oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?