ben ilk olarak ayın 15ınde 35 olarak ögrendım değerimi salı günü ise yanı 18ınde bu deger 245 cıktı ama küçük oldğu için kese görünmedi doktor herşey yolunda dedi ama ben kasıklarımda ağrı ve adet sancıcı gıbı sancım oldugunu söyledım çok sıkta değil aslında ama doktorda düşük tehlıkesı olabılır dedı buda benı korkuttu sızlerde boyle ağrılar var mı?
Şimdi arkadaşım aslında acı eşiklerimizi bilemediğimiz için ne desek tam doğru olmaz. bende de inanılmaz gerilimler vardı. sordum soruşturdum normal dediler içim rahatladı. sen normalde adet sancısı çekiyorsan 5. 6. haftalarda buna benzer ağrılar çok normal tabi bebek tam tutunamamış ya da tutunma mücadelesi içinde de olabilir. az da olsa( 1 damla bile) lekenmen olursa kimseyi dinleme acilen dr ye git. ben de ilk meleğimi cahillikten kaybettim... ama en büyük tavsiyem kaygılarından kurtulamazsın biliyorum ama kendine başka uğraşlar bul odaklanma melekler meleklerimizi sıkı sıkı tutsun inş:))))
bu arda bana da dr bol bol istrahat, kanama varsa progestan ve bol bol dua etmekten başka bir reçetemiz bizim de yok demişti:))
Allah'a şükür kanamam felan yok aslında çok dayanılmayacak ağrılarda değil 1 2 sanıyelık gerilme ve sancılar oluyo ama doktorumumn öyle demesı kafamı karışttırdı ve banada progestan yazdı
benim sabahları mide bulantım başladı uykuyu söylemiyorum bile bazen sallanıyormuşum gibi hissediyorum ama herşey çok güzel halsizlik dışında sizlerde varmı bu durumlar
Kızlar bende aranıza yeni katıldımm:) 4+2 oldukk
ben devlet okulundayım izin alabilirim ama ev aldık ve tek maaş evin ödemelerine yetmiyor bile... pek hesaba katmamıştık bebek olaylarını:)) zaten ben sabahçıyım ve az dersim çok sıkıntım yok okulda ama yine de yollar falan çileye dönüşüyorallah yardımcımız olsun ilk bebeğimi kaybettim, bu meleklerimzi melekler korur inş :)))
arkadaşım cevap verme gereği duydum.bende de ve tüm anne adaylarında o tür ağrılar olur hatta ben hamile olduğumu o ağrılardan dolayı hissetmiştim.her an adet olacakmışım gibi.bu benim ilk gebeliğim ve ultrasona girerken ilk sorduğum şey kesenin içinde bebek var mı idi? o kadar çok olumsuz şeyler okumuşum ki herşeyden etkilenmişim.şimdi o kadar rahatım ki hiç foruma girmiyorum artık inceleyip araştırmıyorum.eskiden ne yapıyorduysam şimdide onu yapıyorum.hatta köpeğimi kucağıma alıp seviyorum,geziyorum vs.
szde herşeyi olumsuz olarak algılayıp dertlenmeyin lütfen
internette fzla dolaşıp bilgi kirliliğinden etkilenmeyin.
rahat olun.herkese mutlu ve sağlıklı gblikler diliyorum.
arkadaşlar bende hamileyim daha yeni öğrendim. çok mutluyum ama bir yandanda üzülüyorum babamız yanımızda yok.
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim. son regli tarihim 8 kas. ilk olarak doktora 10 aralıkta giitm değerim 127 idi. bir hafta sonra yani 17 aralıkta gittiğimde 2091 çıktı doktor düşük riskim olduğunu, keseyi göremediğini, değerin normalden düşük olarak arttıgını söyledi ve ilaç verdi. başka bir doktoru aramak sureti ile böyle bir riskin söz konusu olmadığını öğrendim ve ilacı kullanmamaya karar verdim. perşembe günü muayeneye gidicem. İnşallah ben dahil olmak üzere hepimizin gebeliği normal seyrindedir. Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?