Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

Şimdi arkadaşım aslında acı eşiklerimizi bilemediğimiz için ne desek tam doğru olmaz. bende de inanılmaz gerilimler vardı. sordum soruşturdum normal dediler içim rahatladı. sen normalde adet sancısı çekiyorsan 5. 6. haftalarda buna benzer ağrılar çok normal tabi bebek tam tutunamamış ya da tutunma mücadelesi içinde de olabilir. az da olsa( 1 damla bile) lekenmen olursa kimseyi dinleme acilen dr ye git. ben de ilk meleğimi cahillikten kaybettim... ama en büyük tavsiyem kaygılarından kurtulamazsın biliyorum ama kendine başka uğraşlar bul odaklanma melekler meleklerimizi sıkı sıkı tutsun inş:))))

bu arda bana da dr bol bol istrahat, kanama varsa progestan ve bol bol dua etmekten başka bir reçetemiz bizim de yok demişti:))

Allah'a şükür kanamam felan yok aslında çok dayanılmayacak ağrılarda değil 1 2 sanıyelık gerilme ve sancılar oluyo ama doktorumumn öyle demesı kafamı karışttırdı ve banada progestan yazdı

Allah'a şükür kanamam felan yok aslında çok dayanılmayacak ağrılarda değil 1 2 sanıyelık gerilme ve sancılar oluyo ama doktorumumn öyle demesı kafamı karışttırdı ve banada progestan yazdı

arkadaşım bende merak ettim cidden tam olarak buysa yani anlık sancılasa bu hepimizde oluyor. yatakttan kalkarken falan ya da yorulunca:) ama dr en güzelini yapmış sen sakın stres yapma bence druna güven belli ki garantiye alıyor her şeyi:))) benim kanamam oluyordu dr bana birşey olmaz diyordu rapor istiyordum kanaman az olmuş gerek yok diyordu ve buna rağmen tatile gitmeme bile izin vermişti inanabiliyor musun??? şimdi o dr u görsem her halde gebertirim:))

benim sabahları mide bulantım başladı uykuyu söylemiyorum bile bazen sallanıyormuşum gibi hissediyorum ama herşey çok güzel halsizlik dışında sizlerde varmı bu durumlar

kızlar bende 16.12.2012 DE KAN TESTİ YAPTRDIM 41.5 19.12.2012 adet günümde tekrar yaptırdım 142.1 çıktı adetim geçelide 2 gün oldu zaten değerler normalmi inşlh artarda bende bebeğimi sağ salim kucağıma alırım inşlh

Son düzenleme:
benim sabahları mide bulantım başladı uykuyu söylemiyorum bile bazen sallanıyormuşum gibi hissediyorum ama herşey çok güzel halsizlik dışında sizlerde varmı bu durumlar

bende mide bulantısı olmuyor ama özellikle gece yatarken daha fazla hissedilen mide kapağım yanıyor:))ve de tabi ki yorgun hissediyorum kendimi genelde:)

Allah hayırlı etsn o zamn canm benm Allah yardmcn olsn!
tabi bu arada benm şartlarm zor siz bana çokkk dua edin

çok sağolun içimi rahatlıttınız dr bana bırden öyle dıyınce korkmustum buda ilk gebeliğim acemıyım yani:)

Allah hepinizi kuzularınızla sağlıkla,mutlulukla,huzur ve barışla kavuştursun... Öyle mutlu olun ki onları kucağınıza aldığınızda, bundan sonra hayatınızda mutluluk pınar olup aksın sevgili hamileler..Hepinize sevgiler

Arkadaşlarım benim göğüs uçlarım büyümeye, koyulaşmaya ve hassaslaşmaya başladı

arkadaşlar bende hamileyim daha yeni öğrendim. çok mutluyum ama bir yandanda üzülüyorum babamız yanımızda yok.

bende hamileyim ama değerimin düşük olduğunu söyledi doktor. 321 sizce nasıl

Merhaba arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim. son regli tarihim 8 kas. ilk olarak doktora 10 aralıkta giitm değerim 127 idi. bir hafta sonra yani 17 aralıkta gittiğimde 2091 çıktı doktor düşük riskim olduğunu, keseyi göremediğini, değerin normalden düşük olarak arttıgını söyledi ve ilaç verdi. başka bir doktoru aramak sureti ile böyle bir riskin söz konusu olmadığını öğrendim ve ilacı kullanmamaya karar verdim. perşembe günü muayeneye gidicem. İnşallah ben dahil olmak üzere hepimizin gebeliği normal seyrindedir. Hepinize sevgiler

inş arkadaşm rabbim güzel haberlerle sevndrsn seni inş!!

bende bugün hamile kaldığımı öğrendim, şaşkınlık, mutluluk, gözyaşı hepsi birbirine karıştı.. Çok heyecanlı ve sabırısızımm...

arkadaşlar ben tam 5+5 de iken sonucum 10924 çıkmıştı ilk bebeğimde bunda ise daha gitmmedim dr ye inş p tesi günü hayırlı haberlerle dönerim buraya

merhaba kızlar bende kasım ayında hamıle kalıp aralıgın 10 da hamıle olduıgumu oğrenenlerdenım oğrendıgımde 5 haftalıkta allah herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…