ÇOoook amiiinnnAyy canim insallah yaa 14 gunden once yapma benim düştüğüm hataya düşme sakininsallah hepimiz bebislere bi an once kavusuruz yaa
Kizlar slm yaklasik 1 yildir sizi takip ediyorum yeni uye oldum 28 yasinda 2 yildir cocuk sahibi olmaya calisan klasik pco luyum klomende 3. Ayim tedaviden once kendi kendime hamile kaldim ama dusuk yaptimçok uzgunumBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Beklemek doktor sana ne dedi bu ay da olmazsa benim 3. Ayim ayni kaderdeyizlomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Cnm ben de grip oldum bu donemde dr basit agri kesiciler haricinde herhangi bir ilac kullanma ve C vitamini al bol bol dedi. (Vitamin bulunduran yiyeceklerden) ben balli sut ictim kisa surede toparlamistiKızlar bu dönemde yemesi ve içmesi zararlı olan şeyler var mı acaba?
Grip atlatmak için 2 gündür greyfurt portakal falan içiyorum ama bi zararı yoktur dimi metabolizmaya.?
Insallah olur canim uzulme.. Benim de o kadar cok sorunum var ki.. Yine de Allahtan umit kesilmez rabbim nasip ettiyse hicbir sey engel olamazOlmazsa şimdi ne olacak yardimmm
Cnm ne zaman cikcakmis sonuc?
Canim ne yaptin sabirsizlikla haberini bekliyoruuum
Senin sorunun ne canimInsallah olur canim uzulme.. Benim de o kadar cok sorunum var ki.. Yine de Allahtan umit kesilmez rabbim nasip ettiyse hicbir sey engel olamaz
Benim prolaktin , tiroid, cikolata kisti... Hamilelige engel ne varsa hepsi mevcut yani:) prolaktin ve tiroid kontrol edildi ilaclarla falan normal su anda...Senin sorunun ne canim
Sadece tiroid biraz yukselmis ilac kullandigim halde... Catlatma ignesinden dolayi oldu diye düşünüyorum. Ilac dozunu arttirdik bakalim bekliyoruzBenim prolaktin , tiroid, cikolata kisti... Hamilelige engel ne varsa hepsi mevcut yani:) prolaktin ve tiroid kontrol edildi ilaclarla falan normal su anda...
Canim sende durumlar ne? Bat yarin senin dimiHadi hayirlisi hayirli mujdeli haberle gelirsin insalla
Bende gördüm bu sefer yaa o silik çizgiyi senin test de12.gun canim ben de o cizgiyi goruyorum sanki insallah bebis vardir
Bende seninle aynı günü sayıyorum belirtiler çok vardı ama suan hiçbirsey yok bende yaaAyy bayadır okumuyordum heyecanla başladım 186 dan beri okuyorum.Film gibi geliyor çok heycanlı yaaa.
Inşallah hepimiz hamişizdir yaaa.
Benim de iğneden sonra 8.günüm.
Günler geçmiyor.kasıklarımda acayip ağrı vardı son 2 gündür hafifledi.14.gün dayanamayıp test yaptırırım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?