Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

E="bbeklemek, post: 43904957, member: 716876"]Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...[/QUOTE]kızlar slm
Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Kizlar slm yaklasik 1 yildir sizi takip ediyorum yeni uye oldum 28 yasinda 2 yildir cocuk sahibi olmaya calisan klasik pco luyum klomende 3. Ayim tedaviden once kendi kendime hamile kaldim ama dusuk yaptimçok uzgunum

Kızlar bu dönemde yemesi ve içmesi zararlı olan şeyler var mı acaba?
Grip atlatmak için 2 gündür greyfurt portakal falan içiyorum ama bi zararı yoktur dimi metabolizmaya.?
Cnm ben de grip oldum bu donemde dr basit agri kesiciler haricinde herhangi bir ilac kullanma ve C vitamini al bol bol dedi. (Vitamin bulunduran yiyeceklerden) ben balli sut ictim kisa surede toparlamisti

Herkese selam. Bende bir yıllık evliyim. Hic korunmadigimiz halde olmadi normal yolla. Eylul ayinda doktora gittigimde daha bir yil olmamis dedi ve kizligimdan beri iltihap var hep. Eylul ayinda fitil ve antibiyotik kullanmistim ama yine tekrarladi kışın daha da artiyor. Bu sene kendimi sicak tutmaya ve kat kat giyinmeme ragmen hâla var. Yine bu hafta doktora gittigimde ayni sekilde fitil ve antibiyotik verdi. Adetin üçüncü günü gel kistin varmi diye bakalim sonra da klomene baslayalim dedi. Üç ay boyunca klomenle deneriz, üç aydan sonra gerekirse aşılama yaparız dedi. Üşenmeden butun yazilanlari iki aksamdir okudum. Acikcasi tedirgin olmadim degil ama bu iltihapla nasil basa cikcam bilemiyorum. Umarim klomene baslayabilirim etkili olcagini dusunuyorum. Sizce illa igneye gerek olur mu sadece hapta ise yarar mi. Tesekkur ederim

Kizlar hepiniz hosgeldiniz klomen kullaninca illa ki igneye gerek kalmaz. Mesela benim yumurtalarim kendiliginden catlamiyo ve cikolata kistim var catlatma ignesi oldum

Bende sabirsizlikla ayin 15ini bekliyorum klomene baslamak icin. Calisiyorum ve isyerimde de cok stresli bi donemdeyim basarili olabilecekmiyim bilmiyorum.. Yine de o zamana kadar sizi takip edicem ve araniza katilcam. Umarim iyi haberlerinizi alirim burdan banada umut olur, herkese se hayirli geceler..

E="balinmaz, post: 44420649, member: 726647"]Herkese selam. Bende bir yıllık evliyim. Hic korunmadigimiz halde olmadi normal yolla. Eylul ayinda doktora gittigimde daha bir yil olmamis dedi ve kizligimdan beri iltihap var hep. Eylul ayinda fitil ve antibiyotik kullanmistim ama yine tekrarladi kışın daha da artiyor. Bu sene kendimi sicak tutmaya ve kat kat giyinmeme ragmen hâla var. Yine bu hafta doktora gittigimde ayni sekilde fitil ve antibiyotik verdi. Adetin üçüncü günü gel kistin varmi diye bakalim sonra da klomene baslayalim dedi. Üç ay boyunca klomenle deneriz, üç aydan sonra gerekirse aşılama yaparız dedi. Üşenmeden butun yazilanlari iki aksamdir okudum. Acikcasi tedirgin olmadim degil ama bu iltihapla nasil basa cikcam bilemiyorum. Umarim klomene baslayabilirim etkili olcagini dusunuyorum. Sizce illa igneye gerek olur mu sadece hapta ise yarar mi. Tesekkur ederim[/QUOTE]
Canim bende 7 ay iltihaplanması cedellestim fitil çok iyi geldi benimki anlatılmaz bişeyi geçti şükür geçer merak etme dert değil o

Benim prolaktin , tiroid, cikolata kisti... Hamilelige engel ne varsa hepsi mevcut yani:) prolaktin ve tiroid kontrol edildi ilaclarla falan normal su anda...
Sadece tiroid biraz yukselmis ilac kullandigim halde... Catlatma ignesinden dolayi oldu diye düşünüyorum. Ilac dozunu arttirdik bakalim bekliyoruz

Bende seninle aynı günü sayıyorum belirtiler çok vardı ama suan hiçbirsey yok bende yaa bata bes gün var acaba ne zaman yapsam testi iğne etkiside olsa silikde olsa çift çizgiyi bi göreyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…