Bakildi canim iliski oldu igneden sonra iki gun.. Sonra da gittim catlamistiInsallah olmazsin canim yaa.. Bi de keske yumurta takibi yaptirip catlayip catlamadigina baktirsaydin[/QUOT]
Yumurta gelisene kadar takip yapıldı ama iğneden sonra doktorum sadece ilişki önerisi yaptı. Catlayip catlamadigina bakmadı. Sizin bakıldı mı cnm ya
Bakildi canim iliski oldu igneden sonra iki gun.. Sonra da gittim catlamisti
Dur bakalim canim belki de adet olmazsinBana niye bakmadı doktor ya bu ay gittiğimde soyluycem takip yapılsın diye
Ben iğneyi oldum iki gün fena bir agrı yasadım dört gün sonra doktora gittim çatlamış dedi ama suan sarı akıntı dısında hiçbir degişiklik yokÇatlama ağrısı hissetmedigimde doktorumu aradım canım. Her vücudun tepkisi farklı olur dedi. Bazıları hissetmez dedi. O yüzden tedirgin olma derim. Hakkımızda hayırlısı
benim uyuz doktorum da bakmadı canım.Üstelik hastaneye kadar gittim sura alsam çatlayıp çatlamadığına bakar mısınız dedim kibarca.Hayır adet olmazsan gel dedi direk yaa.Mal sanki tekrar ona giderim ben bu saatten sonra...çok sinir etti benii yaaa.İnanın kaç dk yol gittim.Bide en pahalı özel yaniInsallah olmazsin canim yaa.. Bi de keske yumurta takibi yaptirip catlayip catlamadigina baktirsaydin[/QUOT]
Yumurta gelisene kadar takip yapıldı ama iğneden sonra doktorum sadece ilişki önerisi yaptı. Catlayip catlamadigina bakmadı. Sizin bakıldı mı cnm ya
Dur bakalim canim belki de adet olmazsin
Benim uyuz doktorum
benim uyuz doktorum da bakmadı canım.Üstelik hastaneye kadar gittim sura alsam çatlayıp çatlamadığına bakar mısınız dedim kibarca.Hayır adet olmazsan gel dedi direk yaa.Mal sanki tekrar ona giderim ben bu saatten sonra...çok sinir etti benii yaaa.İnanın kaç dk yol gittim.Bide en pahalı özel yani
Bende seninle aynı günü sayıyorum belirtiler çok vardı ama suan hiçbirsey yok bende yaabata bes gün var acaba ne zaman yapsam testi iğne etkiside olsa silikde olsa çift çizgiyi bi göreyim diyorum
Ben de geçen ay 9. Günde iğne oldum. Yumurta yeterli büyüklüğe gelmiş demek ki.. o yüzden iğne olmuşuz :)Senin bata 5 gün varmış
Benim 12 gün vaaar bata.
Ben klomene adetin 2.günü başladım
Çatlatma iğnesinide adetim bitti7 günde 8.gün iğneyi oldum.bana niye erken yapmış yaa bu kadın iğneyi.
Ben de geçen ay 9. Günde iğne oldum. Yumurta yeterli büyüklüğe gelmiş demek ki.. o yüzden iğne olmuşuz :)
İğnenın 13. Günü idrar testi yaptım . Negatif ti İğnenın etkısı geçmiş. Ve hamile değilim.Inşallah öyle olmuştur yaa offf daha bat a 12 güüün var nasıl geçecek günler
Ben de yapmıyor. Kişiden kişiye değişebilir.Kizlar klomen adet gecikmesi yapiyormu.
Genelde erken geliyor stresten gecikebiliyprKizlar klomen adet gecikmesi yapiyormu.
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah.İğnenın 13. Günü idrar testi yaptım . Negatif ti İğnenın etkısı geçmiş. Ve hamile değilim.
Yine bugün adetin 3. Günü klomene başladım. İnş bu ay olur.
Stres yapma yumurta buyur catlar önemli olan sağlıklı döllenmesi.
Bunun için dua edelim.
Senin daha bata çok var çalışmalara devam :)
Tamamen yumurtanın durumuna boyutuna göre oluyor canım iğneSenin bata 5 gün varmış
Benim 12 gün vaaar bata.
Ben klomene adetin 2.günü başladım
Çatlatma iğnesinide adetim bitti7 günde 8.gün iğneyi oldum.bana niye erken yapmış yaa bu kadın iğneyi.
Bak bir tane yumurta büyümüyor ki.. geç döllenme diye bir şey var.. arkadan gelen büyüyen yumurtalar da çatlayıp dollenebilir. İşi şansa bırakmamak lazım.Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Ovulasyon dönemi biteerr zorunlu gibi hissedilen yastık koyulan ayağı havaya dikilen ilişki de biteerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?