Insallah canim bu aksami da atlatayim yarin kan testi yapcam insallahBende gördüm bu sefer yaa o silik çizgiyi senin test deayy hadi insallahh
Canim adet oldun mu ya da test yaptin mi? Hadi guzel haberler ver bize de moral olsunKızlar Merhaba.test yapcaktim umutlanmamak için yapmadım. Yarın adet olmam lazım.igneyi 20 aralıkta yaptırdım. 3 gündür acayip mide bulantısı var birde belim agriyo.psikolojik mi acaba
Ben yarin kan testi yaptircam canim bat 6 ocak dun evde yaptigim testte cok cok silik cizgi gördüm.. Sende durumlar nasilKizlar son durumlar neler ne durumdasiniz
Yok canım henüz adet olmadım. Test de yapmadım. Yarına kadar olmazsa test yapcam.hadi hayrlisiCanim adet oldun mu ya da test yaptin mi? Hadi guzel haberler ver bize de moral olsun
Hadi hayirlisi iyi haberlerini alalimBen yarin kan testi yaptircam canim bat 6 ocak dun evde yaptigim testte cok cok silik cizgi gördüm.. Sende durumlar nasil
Ben beklemedeyim adetvolacak gibi agrilarim varYok canım henüz adet olmadım. Test de yapmadım. Yarına kadar olmazsa test yapcam.hadi hayrlisi
Benim de oyle adet agrilarim var 2-3gündürBen beklemedeyim adetvolacak gibi agrilarim var
Agrilar hep oluyo canim yaa nedenini ben de anlamadim adet agrilarim 3 gundur devam ediyo... Bat da 6 ocakSlm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugün 10. Günüm. Ama agrilarim sıklasti. Sanırım sonuç hüsran olacak. Bu daha ilk deneme
Yaptırdın mi test ? Idrar da baksam evde çıkar mı acabaBen beklemedeyim adetvolacak gibi agrilarim var
Adet gununse bence cikar canimYaptırdın mi test ? Idrar da baksam evde çıkar mı acaba
Hadi hemen yap insallah vardir bebisinAdet gununse bence cikar canim
Bende 10 uncu gündeyim ama hiç ağrı yok yaa belirtilerde puf oldu uçtu gitti bende neden tepkisiz vucüdüm diye tedirignimSlm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugün 10. Günüm. Ama agrilarim sıklasti. Sanırım sonuç hüsran olacak. Bu daha ilk deneme
Canım seninde sekiz ocak değilmiydiBen beklemedeyim adetvolacak gibi agrilarim var
TE="ftslymn, post: 44429115, member: 723312"]Agrilar hep oluyo canim yaa nedenini ben de anlamadim adet agrilarim 3 gundur devam ediyo... Bat da 6 ocak
Çatlama ağrısı hissetmedigimde doktorumu aradım canım. Her vücudun tepkisi farklı olur dedi. Bazıları hissetmez dedi. O yüzden tedirgin olma derim. Hakkımızda hayırlısıBende 10 uncu gündeyim ama hiç ağrı yok yaa belirtilerde puf oldu uçtu gitti bende neden tepkisiz vucüdüm diye tedirignim
Insallah olmazsin canim yaa.. Bi de keske yumurta takibi yaptirip catlayip catlamadigina baktirsaydin[/QUOT]Adet olucam sanırım canım öyle hissediyorumben ilk günlerde çatlama ağrısı hissetmedim. Yumurta catladi mi yoksa kiste mi dönüştü ağrılar ondan mı diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?