Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar Merhaba.test yapcaktim umutlanmamak için yapmadım. Yarın adet olmam lazım.igneyi 20 aralıkta yaptırdım. 3 gündür acayip mide bulantısı var birde belim agriyo.psikolojik mi acaba
Canim adet oldun mu ya da test yaptin mi? Hadi guzel haberler ver bize de moral olsun

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugün 10. Günüm. Ama agrilarim sıklasti. Sanırım sonuç hüsran olacak. Bu daha ilk deneme

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugün 10. Günüm. Ama agrilarim sıklasti. Sanırım sonuç hüsran olacak. Bu daha ilk deneme
Agrilar hep oluyo canim yaa nedenini ben de anlamadim adet agrilarim 3 gundur devam ediyo... Bat da 6 ocak

Bende 10 uncu gündeyim ama hiç ağrı yok yaa belirtilerde puf oldu uçtu gitti bende neden tepkisiz vucüdüm diye tedirignim

TE="ftslymn, post: 44429115, member: 723312"]Agrilar hep oluyo canim yaa nedenini ben de anlamadim adet agrilarim 3 gundur devam ediyo... Bat da 6 ocak[/QUOTE]

Adet olucam sanırım canım öyle hissediyorum ben ilk günlerde çatlama ağrısı hissetmedim. Yumurta catladi mi yoksa kiste mi dönüştü ağrılar ondan mı diye de korkuyorum

TE="ftslymn, post: 44429115, member: 723312"]Agrilar hep oluyo canim yaa nedenini ben de anlamadim adet agrilarim 3 gundur devam ediyo... Bat da 6 ocak

Adet olucam sanırım canım öyle hissediyorum ben ilk günlerde çatlama ağrısı hissetmedim. Yumurta catladi mi yoksa kiste mi dönüştü ağrılar ondan mı diye de korkuyorum [/QUOTE]
Insallah olmazsin canim yaa.. Bi de keske yumurta takibi yaptirip catlayip catlamadigina baktirsaydin

Bende 10 uncu gündeyim ama hiç ağrı yok yaa belirtilerde puf oldu uçtu gitti bende neden tepkisiz vucüdüm diye tedirignim
Çatlama ağrısı hissetmedigimde doktorumu aradım canım. Her vücudun tepkisi farklı olur dedi. Bazıları hissetmez dedi. O yüzden tedirgin olma derim. Hakkımızda hayırlısı

Adet olucam sanırım canım öyle hissediyorum ben ilk günlerde çatlama ağrısı hissetmedim. Yumurta catladi mi yoksa kiste mi dönüştü ağrılar ondan mı diye de korkuyorum
Insallah olmazsin canim yaa.. Bi de keske yumurta takibi yaptirip catlayip catlamadigina baktirsaydin[/QUOT]
Yumurta gelisene kadar takip yapıldı ama iğneden sonra doktorum sadece ilişki önerisi yaptı. Catlayip catlamadigina bakmadı. Sizin bakıldı mı cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…