Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur inş sağlıcakla kucağına alır hayırlısıyla sağlıcakla büyütüp güzel günler olur inş darısı isteyen herkese de bizlere de amin dua edersen sevinirim canım

A topigin sahibi :) ben bi ara bakmistim acaba hamile kalmismi diye.bizim ucin cok dua et.biz de 6 aydir deniyoruz sebepsiz olmuyo iki ay klomen kullandim yine olmadi

A topigin sahibi :) ben bi ara bakmistim acaba hamile kalmismi diye.bizim ucin cok dua et.biz de 6 aydir deniyoruz sebepsiz olmuyo iki ay klomen kullandim yine olmadi
Cok dua et inan Rabbim veriyor bende 3 kez klomen kullandim ardindan menogon denen ogneli tedavide oldu cok şükür birde iliskiden sonra hep ayaklarimi diktim en az2 saat yattim kalkmadim bunlara cok dikkat et derim insallah sanada tez zamanda nasip olur

Cok ediyorum canim. Dedigin seyleri de yapiyorum.zamani degil belki bilmiyorum

Cok ediyorum canim. Dedigin seyleri de yapiyorum.zamani degil belki bilmiyorum
Meryem suresini oku adaklarda bulun silsileyi aliyye deki zaatlar var onlarin isimleri oku 2 rekat namaz kilip onlarin yüzü suyu hürmetine iste.. rabbim enn hayirli zamanı bilir ve insallah nasip eder canım ümitsizlik yok heo umutku ol

41Meryemi bitirdim namaz da kilip bagisliyorum.cok sagol canim.sende dua et olur mu?Allah tez zamnda kucagina saglikli bisekilde evladini almayi nasip etsin...

Aaaa çok sevindim cnm ya

kizlar merabaaa nasılsınız ne var ne yok merak ettim sizleri kimler hamiş cok merak ettim sizleri:) bende bidahaki ay nasipse tedaviye baslicam

topigimizin sahibine hayirli olsun diyelim inşallah hayirlisiyla kucagina alir.Bende bi dusukten sonra bi sene ara verdim umarim rabbim hayirlisiyla tekrar hamile kalmami nasip eder

kizlar merabaaa nasılsınız ne var ne yok merak ettim sizleri kimler hamiş cok merak ettim sizleri:) bende bidahaki ay nasipse tedaviye baslicam
selam canım uzun zamandır göremedik seni. inşallah bir an evvel kavuşursun bebişine. bende yine ekimdeki klomen tedavimle gebe kaldım çok şükür :)

çok sevindim canim benim ya cok mutlu oldum senin adina Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah ve ınsallah bende yakin zamanda kavusurum bebegime bidahaki ay tedaviye baslicam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…