Aminnn canim insallah tum isteyenlere nasip olsun i sallah :))))Çok sevindim yaaa
Rabbim kucağına almayı basıp etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Hic kusme canimm olur insallah ama sana tavsiyem iyi bir diyetiryene gitmen çünkü ben kilo problemim yoktu druma gire ama ben yinede evlendikten sonra aldigimi vermek istedim ve 3 ayda 10 kilo verdim birde hemen hemen hergun ben ve cevremdekiler meryem suresini okuyup silsileyi aliyedeki zaatlarin yuzu suyu hurmetine dua ettim Rabbime
A topigin sahibi :) ben bi ara bakmistim acaba hamile kalmismi diye.bizim ucin cok dua et.biz de 6 aydir deniyoruz sebepsiz olmuyo iki ay klomen kullandim yine olmadiMerhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Cook sagol cok tesekkur ederim cok bekledim ama cok sukur banada nasip oldu
Cook tesekkur ederim canimmm ya sagolasin inan cok bekledim ama oldu Rabbimin kudreti cok büyük isteyen herkese tez zamanda nasip olsun insallahhh
Cok dua et inan Rabbim veriyor bende 3 kez klomen kullandim ardindan menogon denen ogneli tedavide oldu cok şükür birde iliskiden sonra hep ayaklarimi diktim en az2 saat yattim kalkmadim bunlara cok dikkat et derim insallah sanada tez zamanda nasip olurA topigin sahibi :) ben bi ara bakmistim acaba hamile kalmismi diye.bizim ucin cok dua et.biz de 6 aydir deniyoruz sebepsiz olmuyo iki ay klomen kullandim yine olmadi
Cok ediyorum canim. Dedigin seyleri de yapiyorum.zamani degil belki bilmiyorumCok dua et inan Rabbim veriyor bende 3 kez klomen kullandim ardindan menogon denen ogneli tedavide oldu cok şükür birde iliskiden sonra hep ayaklarimi diktim en az2 saat yattim kalkmadim bunlara cok dikkat et derim insallah sanada tez zamanda nasip olur
Meryem suresini oku adaklarda bulun silsileyi aliyye deki zaatlar var onlarin isimleri oku 2 rekat namaz kilip onlarin yüzü suyu hürmetine iste.. rabbim enn hayirli zamanı bilir ve insallah nasip eder canım ümitsizlik yok heo umutku olCok ediyorum canim. Dedigin seyleri de yapiyorum.zamani degil belki bilmiyorum
41Meryemi bitirdim namaz da kilip bagisliyorum.cok sagol canim.sende dua et olur mu?Allah tez zamnda kucagina saglikli bisekilde evladini almayi nasip etsin...Meryem suresini oku adaklarda bulun silsileyi aliyye deki zaatlar var onlarin isimleri oku 2 rekat namaz kilip onlarin yüzü suyu hürmetine iste.. rabbim enn hayirli zamanı bilir ve insallah nasip eder canım ümitsizlik yok heo umutku ol
Aaaa çok sevindim cnm yaMerhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Nisa meraba dogum yaklasti, insallah sagsaglim kurtulursunuz ikinizde. Hayirli evlat olsun inşallahAaaa çok sevindim cnm ya
selam canım uzun zamandır göremedik seni. inşallah bir an evvel kavuşursun bebişine. bende yine ekimdeki klomen tedavimle gebe kaldım çok şükür :)kizlar merabaaa nasılsınız ne var ne yok merak ettim sizleri kimler hamiş cok merak ettim sizleri:) bende bidahaki ay nasipse tedaviye baslicam
canım inşallah yine yaşayacaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzme kendinikoca bi sene oldu meleğimi kaybedeli anca topladim
Canim istersen ovulasyonla takip yap yumurtlamayi yakalamak icin topik var sinkar ve xraa da ordalarkoca bi sene oldu meleğimi kaybedeli anca topladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?