Öyledir sesleri güzel gerçekten :) ben urfalıyım aslen :) dediğin spora bi bakiyim ben çok teşekkür ederim :)sivas demişken yazıyım dedim istanbul da otururken çok arkadaşım vardı güzel sesleri vardır allahım nerden nereye .
malasef bizim buralarda çok soğuk hem soğuk hemde çok köpek var bende ondan korkuyom işte
eve mekik aleti aldım arada yapıyom hmm bide 30 dakikalık bi spor var adı 30 days shred 1 ayda çok güzel sonuç almış yapanlar bi bak istersen araştır kafana yatarsa başla ben şu lahana diyetimden sonra başlayım dedim
inan sen daha kolay ve rahat yaparsın bnm yaramaz kızım ayağıma dolanıyo yere yatınca üstüme çıkıyo saçımı çekiyoanlıcan onun uykuda olduğu zmn yapmam lazım
hadi yaaa sizin yemekleriniz çok güzel :)Öyledir sesleri güzel gerçekten :) ben urfalıyım aslen :) dediğin spora bi bakiyim ben çok teşekkür ederim :)
canım benim de haberim yoktu 1 aralıktan o yüzden yarın dedim :))
evet canım güzeldir. 1 şubata kadar memlekete gitmemeyi düşünüyorum :)hadi yaaa sizin yemekleriniz çok güzel :)
hmm kilo almamak için diyosan bunda çok haklısın..:)evet canım güzeldir. 1 şubata kadar memlekete gitmemeyi düşünüyorum :)
canım ben 25 yaşındayım yurtdışında yaşıyorum 2 çocuğum varolsun cnm ...
bi sakıncası yoksa sende kendini tanıtırmısın :)
canım benim eşimde sivaslı anlattığına göre gerçekten çok soğukmuş gerçi yaz akşamları bile çok soğuk oluyor kışı düşünemedim şimdi allah yardımcın olsunSivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.
aynen canımhmm kilo almamak için diyosan bunda çok haklısın..:)
Soğuk kelimesinin tam olarak karşılığı canım :)canım benim eşimde sivaslı anlattığına göre gerçekten çok soğukmuş gerçi yaz akşamları bile çok soğuk oluyor kışı düşünemedim şimdi allah yardımcın olsun
Niye öyle dedin canım. Gayet iyi gidiyoruzbence burası hiç ilerlemicek gibi
bi gelen bi daha gelmiyo sanki biz bize yeteriz gerçi napalımNiye öyle dedin canım. Gayet iyi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?