- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
hoşgeldin cnm ...Canm ben tıbbi bitki bölümü mezunuyum .. 30 yıldır da bu alanda ailece çalışıyoruz. Ben bitki desteği ile zayiflayacagim. Burada olmamın sebebi daha eğlenceli hale getirmek bu kilo verme işini . Inşallah başaracagiz hep birlikte..
valla çok iyi vermişsinevet arkadaşlar sabah
kendime sebzelerden tabak yaptım
domates
biber
salatalık
havuç
maydanoz
akşama haşlama et yiyicem
ayrıca ben 3 haftadır diyet yapıyorum başladığım kilom 73.300 dü.
şimdi ise 68 kiloyum yarın tartılıcam kaç olduğuma bakıcam ben 5 ten sonra ağzıma bir lokma dahi koymuyorum ekmek kesinlikle yemiyorum pilav türü şeylerde tabi bol bol bitki çayı ve su tüketiyorum herkese bol kilo vermeler yarın kilo bildirimi yapalım mı arkadaşlar
tatlım tartı gn 1 aralık değil mi ben mi karıştırıyorum ? Bildirim yapacaktık ya hani. Kübradan haberim yok hiç canım ben de kendisini 4 gözle bekliyorum.bencede yawww hareket lazım
ben burdayım acık temizlik yaptım neyse ki bitti
kaçamak yapıyorum ama sadece tadımlık abartılı yapmıyorum oda olsun o kadar
yrn tartı günüüüüüüüacık verdim gibi göbiş gidiyo sanki
bu arada kübra nerde???
benim eşimde biraz sıkıntılı bu konuda hiç içinden gelmez guya geçen hafta beraber diyete başladık ama ne diyetGunaydin kizlar
Oğlum 8 yasina girdi şuan 1 yasina geldiğindenberi hep bi diyet iiçindeyim 62 den 51 e kadar verdigimde oldu benim sorunum verdiğim kilolari koruyamamak bu senede bi kaç gruba üye oldum ama istikrar olmadigi için devam edemedim
Burada basari öykülerini okuyup gaza geliyorum sonra biri geliyor bi yere gidiyorum dayanamayıp bozuyorum sonra o zayıflama isteği gidiyor
valla ben karıştırmış olabilirim tarihlerle aram pek yok bide bi arkadaş yrn diye yazınca heralde 1 aralık yrn diye düşündümtatlım tartı gn 1 aralık değil mi ben mi karıştırıyorum ? Bildirim yapacaktık ya hani. Kübradan haberim yok hiç canım ben de kendisini 4 gözle bekliyorum.
1 Aralık diyelim mi o zaman? Netleştirelim bencevalla ben karıştırmış olabilirim tarihlerle aram pek yok bide bi arkadaş yrn diye yazınca heralde 1 aralık yrn diye düşündüm
geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine
bu arada tanışalım mı ?:)
ben 30 yaşındayım 1 kızım var 10 aylıkTabbi kiii
Tebrik ederim canım. Ne tatlıdır şimdi kızın. Allah analı babalı büyütsün :)ben 30 yaşındayım 1 kızım var 10 aylıkevdeyim çalışmıyorum
vee bilecik te oturuyorum
70 le evlendim aslında bnm en ideal kilomdur, iri kemikliyim ve kilolu doğmuşum hep balık etliydim 70 lerde olduğum zmn bile kimse inanmazdı 60 mısın derlerdi
sigarayı bıraktım 80 oldum o ara hamile kaldım 101 le doğuma girdim emzirmede kilo almadım hep emzirdim mamasız o aralar 93 felandım memeyi bıraktık direk diyete başladım yanlış hatırlamıyosam 91 le diyete başladım
en son 87 le burayla tanıştım :)
amin cnm çok cimcime olduk teyzesi :)Tebrik ederim canım. Ne tatlıdır şimdi kızın. Allah analı babalı büyütsün :)
Ben 23 yaşındayım. Öğrenciyim. Psikoloji bölümü son sınıftayım :)
Eskiden beri hep kiloluydum. 85lerde falan dolanıyordum. Sonra 60 kiloya kadar düştüm kısa bi sürede. Ama çevremdekiler Hep kilo al demeye başladı. Yüzüm çok küçülmüştü çökmüştü. Sonra 3 kilo aldm isteğimle. ' sene bu kiloyu korudum aslında pek korudum sayılmaz ama işte 66 oluyordum sonra 64 e düşüyordum falan. Sporu bıraktm düzensiz hayat falan derken Bi baktim yeniden 80lerdeyim.(O dönem adet düzensizliğim vardı doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ondan mıdır bilmem hızla kilo aldım). Çok kalmadım oralarda 78 oldum ve hemen buraya koştum :) Kilomun çoğu basen ve kalçada malesef. Şimdilik 65 olsam yeter sonrasını yavaş yavaş halledecem ben inşallah
yok cnm olurmu öyle şeyyyyyy biz bize kaldık gibi....Ayyy çenem düştü benim. Kimsecikler de yok. :)
Sivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.amin cnm çok cimcime olduk teyzesi :)
hmmm öğrencisin demek hangi şehirde okuyon peki
sende benim gibiymişin demek hep kilolu..
neyse cnm en azından bi karara vardık vercez bu kiloları diye bizde bu azim varken oooo kalırmı hiçççç hepsi gider
bnm şu an göbeğim çok bide sezeryan olunca e bide üstüne kiloda olunca ilk oram gözüme çarpıyo ama bu hafta epey küçüldü göbişim
ben validemin adı hayriye bizde ona hayriş deriz kısaca senin adın her görüşte aklıma geliyo :) :)
sivas demişken yazıyım dedim istanbul da otururken çok arkadaşım vardı güzel sesleri vardır allahım nerden nereye .Sivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.
merhaba cnm konuna bi göz attım :)Merhaba benim de bir sayfam var ama sizlere Katılmak istiyorum ben çok zor zayıflıyorum doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ayrıntıları sayfamdan bakabilir sinir duan 78 kiloyum 170 boyundayım hedefim 63 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim diğer sayfam uzun ince bir Yoldayım! Beklerim arkadaşlar herkese basarılar
sağol canım inş hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruzvalla çok iyi vermişsin
canım benim de haberim yoktu 1 aralıktan o yüzden yarın dedim :))valla ben karıştırmış olabilirim tarihlerle aram pek yok bide bi arkadaş yrn diye yazınca heralde 1 aralık yrn diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?