- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.281
Ne güzel çok sevindim senin adınaKızlar sonucum çıktı 421,6
Çok sevindim canım ,değerin çok güzel.Tek embriyo muydu?Kızlar sonucum çıktı 421,6
Maşallah kuzucumKızlar sonucum çıktı 421,6
Sen de 14 aralıkta transfer olmuşthn dimi :)Kızlar sonucum çıktı 421,6
Canım teşekkür ederim evet tek embriyoÇok sevindim canım ,değerin çok güzel.Tek embriyo muydu?
Allah razı olsun semoşum Rabbım isteyen herkese nasip etsinMaşallah kuzucumAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canm 14 Aralık transfer günümSen de 14 aralıkta transfer olmuşthn dimi :)
Canim tesekkur ederim 12. gün bugün 11. günü tam doldurdum yani sabah kan verdimmuhtesemkacinci gun cnm
vavv cok yuksek ihtimalleee hemdeee ikizzzz benceeee kac tane transfer edildi cnmKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı acaba ikiz mi
2 tane 4AA. Doktorum da olabiir dedi ama hiç de blli olmuyomuş çok yüksek olup tek olan düşük olup ikiz olan oluyomuş galiba. Ultrasonu heyecanla bekliyorum n:))vavv cok yuksek ihtimalleee hemdeee ikizzzz benceeee kac tane transfer edildi cnm
Çok iyi değerin canım bana ikiz gibi geldi .Doktorun tekrar test istedi mi Yoksa direk kese görmeye mi gideceksinKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı acaba ikiz mi
ayy bizlerede dua et kuzum ya.2 tane 4AA. Doktorum da olabiir dedi ama hiç de blli olmuyomuş çok yüksek olup tek olan düşük olup ikiz olan oluyomuş galiba. Ultrasonu heyecanla bekliyorum n:))
Aynen öyle canım 300lerde ikiz olanda var bende öyle biliyorum hepimizin değeri farklı oluyor.2 tane 4AA. Doktorum da olabiir dedi ama hiç de blli olmuyomuş çok yüksek olup tek olan düşük olup ikiz olan oluyomuş galiba. Ultrasonu heyecanla bekliyorum n:))
Tekrar test istemedi ultrasona çağırdı direk ama çok da erken sanırım kese görebilecek mi acaba şuan bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyoruzÇok iyi değerin canım bana ikiz gibi geldi .Doktorun tekrar test istedi mi Yoksa direk kese görmeye mi gideceksin
Ediyorum hep :)ayy bizlerede dua et kuzum ya.
Ne zamana çağırdı canım kese içinTekrar test istemedi ultrasona çağırdı direk ama çok da erken sanırım kese görebilecek mi acaba şuan bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyoruz
Kese için demedi ama ptesi çağırdıNe zamana çağırdı canım kese için
Pazartesi görürsünüz bence canım .Beta 3000 üzeri olunca karından kese görünüyor diye hatırlıyorumKese için demedi ama ptesi çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?