- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.261
3 embriyo transfer edildi şimdilik 4 kese görüldüGenetik taramayı Türkiye'deki merkezlerde yapabiliyorsun sanırsam sörf bunun için gidiyorsanız Kıbrıs'a sonuç ne old
Evet ya görünen oNasil yani 4üz mü
Ayy çok şaşırdım hayırlısı olsun inşallahEvet ya görünen o
Sen bir de beni gör dünden beri ne yaptığımı bilmiyorumAyy çok şaşırdım hayırlısı olsun inşallah
Ayyy az çok tahmin edebiliyorum canim ya nasip işte sağlıkla gelsinler hayırlısıyla inşallah Rabbım rıskını kolaylığını verirSen bir de beni gör dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum
Ay allahım hayırlı eylesin inşallah4 kese
Bebiş çıkmadı mı sonuç de hadiiiiiiyyyAyyy az çok tahmin edebiliyorum canim ya nasip işte sağlıkla gelsinler hayırlısıyla inşallah Rabbım rıskını kolaylığını verir
bugun güzel hberler verin insallh kzlrrrBebiş çıkmadı mı sonuç de hadiiiiiiyyy
9.gün sonucum 3.17 iki gündür adet sancısı gibi sancı çektim tutunmadır diye yormak istiyorum ama çok düşük değerbugun güzel hberler verin insallh kzlrrr
Ben kan vermedim canım bugün Seyhan’dan bekliyoruz sonuç inşallahbugun güzel hberler verin insallh kzlrrr
gec tutunuyr olbilir test gunune kdr bkle9.gün sonucum 3.17 iki gündür adet sancısı gibi sancı çektim tutunmadır diye yormak istiyorum ama çok düşük değer
İnşallah öyledirgec tutunuyr olbilir test gunune kdr bkle
ilaclrina beslnmene her zmnki gibi devm et kacnci gun embrysuydu cnm tk mi cift miİnşallah öyledir
3. gun emryosuymuss cnmm seninki gec tutunuyr olbilir sakin uzme kndini sakin ol hic test ypmmis gibiİnşallah öyledir
Evet canım üçüncü gün çift etmez miyim hergün Meryem suresi okuyorum inşallah boşa çıkarmaz emeklerimizi rabbim3. gun emryosuymuss cnmm seninki gec tutunuyr olbilir sakin uzme kndini sakin ol hic test ypmmis gibiallhtn umit kesilmz dilinden duani eksik etme
Şimdi erken bakmışsın diye kızabilir beklicem artık salı gün bakar onu atarım doktoragünaydın kızlar bir girip bakayım dedim nasıl sağlık durumlarınız
A ayseeeserkannn sonucunu doktora gönder için huzursuz olacagına doktorlar öngörebilir 3. gün embriyosu ise düşük cıkabilir.
annesi yavas yavas tutunuyr minigin sen duana devam etEvet canım üçüncü gün çift etmez miyim hergün Meryem suresi okuyorum inşallah boşa çıkarmaz emeklerimizi rabbim
Sağol canım Allah razı olsun olacak inşallahannesi yavas yavas tutunuyr minigin sen duana devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?