- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 18
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.241
İnşallah canım hepimizinhafi bakalim hakknda hayrlisi oldn cnm bnm
esim aldi götürdü yazdn nasl yaptnz cnmİnşallah canım hepimizin
Transfer hazırlığındaydım ya ben. Adet oldum estrofem başladım. Tam 1 kutu bitti aşkım. Covid testim de pozitif çıkınca iptal oldu transfer. Ictigim ilaçla kaldımEvet estrofem engelliyor adeti genelde menopozdakilere verilen ilac bu, smdi tam anlmadim dr un mu soyledi estrofem kullan diye ilaclari komple birakman gerekiyodu aslinda adet olabilmek icin
Bizim de 7 senemiz ziyan oldu sebepsiz biliyorduk.Bizde ayni 9a girecegiz Allah nasib ederse.. Nasib kismet daha evvel baslasaymissik belki bukadar kaybim olmazdi ama en azindan simdi biliyoruz dusuk sebeplerini Rabbim hepimizin kucagini doldursun saglikli bebelerleEn cok da uzun ugrasanlara ve birsuru tup bebek deneyimi olanlara versin ilk..
Benim geçti çok şükür ama o gece karnım çok ağrıdı ishalden dolayı .Bol bol su iç canım inşallah geçerbugun simdi ben yasadim aynisini cnm yediklerimde isahale cevireck bisey degil ha borek icli kofte falan di neden oldu acaba
sisti bide esim diyoki cocuklari cabuk buyutmüssunBenim geçti çok şükür ama o gece karnım çok ağrıdı ishalden dolayı .Bol bol su iç canım inşallah geçer
Eşim de bende sağlıkçıyız kendi hastanemize götürdü baktıracakesim aldi götürdü yazdn nasl yaptnz cnm
Benim de öyle karnım gurul gurul ve çok şişti .Hadi inşallah bebiş vardır senindesisti bide esim diyoki cocuklari cabuk buyutmüssun5. gun de 5 aylik gibi olmuslar diye ugrasiyir bnle simdi indi sisilik gurulgurul gazda vardi digerlerinde hic boyle gaz skntm fazla olmamsti
cok iyimis valla yaEşim de bende sağlıkçıyız kendi hastanemize götürdü baktıracak
Aynen sağlıkçı olmak bu yönden iyi en azından işlerimiz kolay yürüyo çok şükürcok iyimis valla ya
yaaa insallahhh allahim hic birimizin emegini bosa salmasn insallah hepimizin ustunde bebis kusmugu olsn sacmz basmz daglsn su kk bile girecek vakit bulamayalim insallahhh alllhimm aminnnnBenim de öyle karnım gurul gurul ve çok şişti .Hadi inşallah bebiş vardır seninde
hem kalabaliga girmedn en iyisini yapsnn valla cnm haber et guzel haberlerni bkliyrm❤Aynen sağlıkçı olmak bu yönden iyi en azından işlerimiz kolay yürüyo çok şükür
Varsa az da olsa bişey çıkar demi normal günüm salı günhem kalabaliga girmedn en iyisini yapsnn valla cnm haber et guzel haberlerni bkliyrm❤
Aynen varsa eğer azda olsa çıkar hiç merak etmeVarsa az da olsa bişey çıkar demi normal günüm salı gün
muhakkak cikar 35 40 gibi 2 gune bir ister tekrardan dr un ikiye katlanmasini bkler dualrm seninleVarsa az da olsa bişey çıkar demi normal günüm salı gün
İnşallah az da olsa bişey çıksın yatabi tab
muhakkak cikar 35 40 gibi 2 gune bir ister tekrardan dr un ikiye katlanmasini bkler dualrm seninle
insallh cikck Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim Bil Hayır bunu soyle eline tebihini al cekİnşallah az da olsa bişey çıksın ya
Ooo maşalllahhhh.rabbim hayırla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.artık tek derdin bebeğin için gün saymak olsundarısı da bize inşlh
4 kese
Girne tüp bebek merkezi Dr Verda tunçbilekSen de mi Kıbrıstasın canım, hangi merkezde yaptırdın, ben de kıbrıstayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?