Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet estrofem engelliyor adeti genelde menopozdakilere verilen ilac bu, smdi tam anlmadim dr un mu soyledi estrofem kullan diye ilaclari komple birakman gerekiyodu aslinda adet olabilmek icin
Transfer hazırlığındaydım ya ben. Adet oldum estrofem başladım. Tam 1 kutu bitti aşkım. Covid testim de pozitif çıkınca iptal oldu transfer. Ictigim ilaçla kaldım

Son düzenleme:
Bizim de 7 senemiz ziyan oldu sebepsiz biliyorduk. böyle olması gerekiyormuş demek ki canım

Benim geçti çok şükür ama o gece karnım çok ağrıdı ishalden dolayı .Bol bol su iç canım inşallah geçer
sisti bide esim diyoki cocuklari cabuk buyutmüssun 5. gun de 5 aylik gibi olmuslar diye ugrasiyir bnle simdi indi sisilik gurulgurul gazda vardi digerlerinde hic boyle gaz skntm fazla olmamsti

sisti bide esim diyoki cocuklari cabuk buyutmüssun 5. gun de 5 aylik gibi olmuslar diye ugrasiyir bnle simdi indi sisilik gurulgurul gazda vardi digerlerinde hic boyle gaz skntm fazla olmamsti
Benim de öyle karnım gurul gurul ve çok şişti .Hadi inşallah bebiş vardır seninde

Benim de öyle karnım gurul gurul ve çok şişti .Hadi inşallah bebiş vardır seninde
yaaa insallahhh allahim hic birimizin emegini bosa salmasn insallah hepimizin ustunde bebis kusmugu olsn sacmz basmz daglsn su kk bile girecek vakit bulamayalim insallahhh alllhimm aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…