- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.341
anladım canım sizin için hayırlısı ne ise güzel sonuçlansın inşallah. dondurulmuşa ngs yapamıyorlar zaten. histereskopide yapmıştı ilk denemede cem bey perde vardı onu aldı , bu kezde yaptırırım diye düşünüyorum artıkSizinki tamamen gönderilmesi gerek bugüne kadar öğrendiğim kadarıyla senin düsüklerinvar histeroskopide yaptır maddiyatin el verirse aklında birsey kalmasin bizimde genetikte sorun yok fakat genetikte sorun olmaması embriyonun sorunsuz olduğu anlamina gelmiyorMuş 1tane gonderebildik bizde diğer dondurulmustan devam edeceğiz hem süreç uzayacak tekrar gondersek hem maddi açıdan hiç uygun değiliz nasip deyip devam edecegiz
Olurda ilerde gönderirsen diye dondurulmadan biyopsi yapılmıştı istersek gönderebiliriz bizim embriyolari hepimizin mücadelesi ortak rabbim daha fazla aratmasınanladım canım sizin için hayırlısı ne ise güzel sonuçlansın inşallah. dondurulmuşa ngs yapamıyorlar zaten. histereskopide yapmıştı ilk denemede cem bey perde vardı onu aldı , bu kezde yaptırırım diye düşünüyorum artık
Yaaa hayatımm düşünmüyorum hiçç stres yapmıyorum yanımda köpeklerim var onlar alıyo stresimi.. kasık ağrısı filan yok bel ağrısı yok sadece göğüsler aciyiiiiiisen naptın mukuheycn doruktaa az kldi bizede
Hayatım bazen rahim bögesinde yanma hissi oluyor ve geçiyor sende de varmı böyle bişeysen naptın mukuheycn doruktaa az kldi bizede
Yediğin yada içtiğin bişey yaparmı acabaArkadaslaar benim az once idrarimin rengi yesil gibiydi ne oldugunu bilen varmi??? Herhangi bir agrim felanda yok napicam
Hayırlısı olsun inşallah canımMerhaba kızlar bugün transferımin 5. Günü. Eve de iyi alıstım valla. Pijamalar falan film izle kitap oku ohh miss valla
Pazartesi iş bası yapacam iş yerinde odam tek kısılık ve masa bası oldugundan zorlanacagımı sanmıyorum
Evde ne tür işler yapabılıyorsunuz
Ben pazartesinden beri dus alırken dahi esım yardımcı olmustu sonucu ogrensek de rahatlasak valla
Hic bilmiyorum neden oldu acaba lutinus fitil kullaniyorum folik asit ve estrofem tablet baskada birsey yok migdem de bulaniyor felaket halde bizim burda noel kutlamasi var basima birde bu ciktiYediğin yada içtiğin bişey yaparmı acaba
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah canım
Is yerinde kendinii yormadiğin surece sorun sıkıntı yaşamazsın inşallah
Bende evde kendimi yormadan yemek yapıyorum artık ilk 5 gün dikkat ettim sonra girdim mutfağa oturuyorum dinleniyorum zama geçiyor şimdilik
Valla benin eşimde çok yardımcı oluyor sağolsun
Rabbım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Onlar idrar rengini değiştirmiyor bildiğim kadarıyla yediğin farklı bişey varmıHic bilmiyorum neden oldu acaba lutinus fitil kullaniyorum folik asit ve estrofem tablet baskada birsey yok migdem de bulaniyor felaket halde bizim burda noel kutlamasi var basima birde bu cikti
Yok bildigim kadariyla zararli birsey yemedim icmedim su gunlerde anliyamadim bendeOnlar idrar rengini değiştirmiyor bildiğim kadarıyla yediğin farklı bişey varmı
dua ediyrum bnde bol bol cnm agrilrim vr hala bnmde biseyle yiyip duruyorum agzm bos drmuyorYaaa hayatımm düşünmüyorum hiçç stres yapmıyorum yanımda köpeklerim var onlar alıyo stresimi.. kasık ağrısı filan yok bel ağrısı yok sadece göğüsler aciyiiiiiisen naptın bakalımm varmı bişeylerrr..
yok yanma olmuyo kuzum bndeHayatım bazen rahim bögesinde yanma hissi oluyor ve geçiyor sende de varmı böyle bişey
Yok canım yapma sakın hele ki gün içinde asla boşuna moralin bozulur 2 gün daha bekle ve sabah ilk idrarınla yapKızlar evde test yapsam cıkar mı acaba 5. Gün embriyosu tek embriyo bugun 5. Gun
Idrar yollarin iltihap olabilir canim kotu birsey degildir bzen benimde yesil gibi oluyo akinti vs birde sen estrofemi birakmadinmi henuzHic bilmiyorum neden oldu acaba lutinus fitil kullaniyorum folik asit ve estrofem tablet baskada birsey yok migdem de bulaniyor felaket halde bizim burda noel kutlamasi var basima birde bu cikti
Yapma bende cikmamistiKızlar evde test yapsam cıkar mı acaba 5. Gün embriyosu tek embriyo bugun 5. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?