Aralık - Ocak Transfer olacaklar

anladım canım sizin için hayırlısı ne ise güzel sonuçlansın inşallah. dondurulmuşa ngs yapamıyorlar zaten. histereskopide yapmıştı ilk denemede cem bey perde vardı onu aldı , bu kezde yaptırırım diye düşünüyorum artık

Olurda ilerde gönderirsen diye dondurulmadan biyopsi yapılmıştı istersek gönderebiliriz bizim embriyolari hepimizin mücadelesi ortak rabbim daha fazla aratmasın

Merhaba kızlar bugün transferımin 5. Günü. Eve de iyi alıstım valla. Pijamalar falan film izle kitap oku ohh miss valla
Pazartesi iş bası yapacam iş yerinde odam tek kısılık ve masa bası oldugundan zorlanacagımı sanmıyorum
Evde ne tür işler yapabılıyorsunuz
Ben pazartesinden beri dus alırken dahi esım yardımcı olmustu sonucu ogrensek de rahatlasak valla

Kızlar hepinize merhaba.Bugün doktor kontrolü vardı. 9.gün sağ yumurtalıkta 15 15.5 13.5 13 yumurta var ama sol yumurtalıktakiler gelişmemiş dedi. Senin sağ tarafın daha baskın dedi. Bazı kadınlarda oluyormuş. Tek atış yapıcaz gibi güzel dedi.(burda ne demek istedi anlamadım) sorucaktım ama o sırada rahimde bir et beni hafif kalınlık gördüm pazsttrsi net konuşuruz bakıp dedi. Eğer öylryse yumurtalar dondurulup histreskopi yaparız öyle transfer yaparız dedi. Kafam çok ama çok karışık. Yani benim şimdi 1 yumurtammı olgun diğerleri toplanmıcakmı. Yapılacak işlem şansımı artırırmı azaltırmı. Çok canım sıkkın

Hayırlısı olsun inşallah canım
Is yerinde kendinii yormadiğin surece sorun sıkıntı yaşamazsın inşallah
Bende evde kendimi yormadan yemek yapıyorum artık ilk 5 gün dikkat ettim sonra girdim mutfağa oturuyorum dinleniyorum zama geçiyor şimdilik
Valla benin eşimde çok yardımcı oluyor sağolsun
Rabbım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Amin insallah evde gebelik testi olsa yapardım valla sabırsızlanıyorum

Hic bilmiyorum neden oldu acaba lutinus fitil kullaniyorum folik asit ve estrofem tablet baskada birsey yok migdem de bulaniyor felaket halde bizim burda noel kutlamasi var basima birde bu cikti
Onlar idrar rengini değiştirmiyor bildiğim kadarıyla yediğin farklı bişey varmı

dua ediyrum bnde bol bol cnm agrilrim vr hala bnmde biseyle yiyip duruyorum agzm bos drmuyor

Hic bilmiyorum neden oldu acaba lutinus fitil kullaniyorum folik asit ve estrofem tablet baskada birsey yok migdem de bulaniyor felaket halde bizim burda noel kutlamasi var basima birde bu cikti
Idrar yollarin iltihap olabilir canim kotu birsey degildir bzen benimde yesil gibi oluyo akinti vs birde sen estrofemi birakmadinmi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…