- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.381
bilmiyorum cnm ya heycanliyim baya bi o kadar da sabrsizimInşallah canım inşallah test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben baya sabırsızlanıyorum
ne olursa olsn icme kuzum bi daha olmus bi kere ama subicIcmez olaydim yawmisafirlikteydim oysa arkadasim biliyodu yesil cay icmemem gerektigini de oldu artik.. bitaneden gunde birsey olmicani duydum umarim o yuzden dgldir bidaha tobe icmem
Bende baya yapmak istiyorum bide çıkmaz diye korkuyorum ama pazartesi günü yaparımbilmiyorum cnm ya heycanliyim baya bi o kadar da sabrsizim
Ben ona yetiştimbende bu kurutulmusu bide ilk ciktigi zamani var yaaa 10 kg yerim
hafi insallhjl cnmBende baya yapmak istiyorum bide çıkmaz diye korkuyorum ama pazartesi günü yaparım
adanam cnm memleketim hersey varBen ona yetiştimAdana ya giden arkadaştan istedim. Sağolsun aldı kendide ilk defa yemiş oldu istanbul da bulunmuyor
Tedirgin olmana gerek yok canım, araştır Google oradan bilgi alırsın, birde takip et bakalım ne zaman rengi değişecek.Aradim benim ebeyi korkulacak birsey yok dedi de nebilimhayirlisi olsun
Yesil cay icme canim zararli hem kafein var cok hemde idrar söndürücü ozelligi var olabilir ondan.. himm bana biraktirdi kalp atisini duyunca her doktor farkli demekkiHmmmbir takip edeyim bakalim olucakmi yine.. dun birde nane aromali yesil cay icmistim misafirlikte.. ondan da olmus olabilirmiki.. Yok canim estrofemi 8 ci haftadan sonra 2 ye dusurmem gerekiyomus 10.haftada birakicam
Canim cekti simdi ne olacakdua ediyrum bnde bol bol cnm agrilrim vr hala bnmde biseyle yiyip duruyorum agzm bos drmuyorEki Görüntüle 2748159
tüh yaaCanim cekti simdi ne olacak
Bana sadece regenesis max verdi. Benim de ocakta inşallah transferim.Kızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
Benim yerimede ye artik afiyet bal olsun tutunsun bebeciklertüh yaa
Ayy hadi inşallah. İkinciye ne kadar süre sonra çağırıyor yaklaşıkEvet tatlım keseyi görmek için çağırıyor. Alttan bakar büyük ihtimal. Önce kese yeri doğrumu var mı vs... sonra ki çağırdığında üstten bakacak içi dolu mu diye kalp atışı olursa da onu dinleyeceksin. Hayırlısı ile sağlıkla devam etsin
Tebrik ederimEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
allah razi olsun cnm amin tüm.kalbimle herkese nasio etsin insallhTebrik ederimAllah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Beni bir hafta sonra çağırmıştı. Benim ki 3. Gün embriyosuydu. Seni bilemem artıkAyy hadi inşallah. İkinciye ne kadar süre sonra çağırıyor yaklaşık
Benimki 5.gün. 1 hafta daha sabredicez artık bakalımBeni bir hafta sonra çağırmıştı. Benim ki 3. Gün embriyosuydu. Seni bilemem artık
5. Gün embriyo olunca ne çabuk sonuç alınıyor. Ben bekle, bekle ki 12. gün olsunallah razi olsun cnm amin tüm.kalbimle herkese nasio etsin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?