Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kese diye çağırmadı ama ptsi gel ultrason bakalım dedi. Heralde kese içindir dimi bilemiyorum ki :)
Evet tatlım keseyi görmek için çağırıyor. Alttan bakar büyük ihtimal. Önce kese yeri doğrumu var mı vs... sonra ki çağırdığında üstten bakacak içi dolu mu diye kalp atışı olursa da onu dinleyeceksin. Hayırlısı ile sağlıkla devam etsin

Idrar yollarin iltihap olabilir canim kotu birsey degildir bzen benimde yesil gibi oluyo akinti vs birde sen estrofemi birakmadinmi henuz
Hmmm bir takip edeyim bakalim olucakmi yine.. dun birde nane aromali yesil cay icmistim misafirlikte.. ondan da olmus olabilirmiki.. Yok canim estrofemi 8 ci haftadan sonra 2 ye dusurmem gerekiyomus 10.haftada birakicam

Hmmm bir takip edeyim bakalim olucakmi yine.. dun birde nane aromali yesil cay icmistim misafirlikte.. ondan da olmus olabilirmiki.. Yok canim estrofemi 8 ci haftadan sonra 2 ye dusurmem gerekiyomus 10.haftada birakicam
nane aromali yesik çay mı canmmm neden iciyrsnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…