- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.361
Yapma bende yaptım cikmamisti pazartesi sabah yapKızlar evde test yapsam cıkar mı acaba 5. Gün embriyosu tek embriyo bugun 5. Gun
Bekleyelim o vakıtYok canım yapma sakın hele ki gün içinde asla boşuna moralin bozulur 2 gün daha bekle ve sabah ilk idrarınla yap
Bekliyorum oyleyseYapma bende yaptım cikmamisti pazartesi sabah yap
Evet tatlım keseyi görmek için çağırıyor. Alttan bakar büyük ihtimal. Önce kese yeri doğrumu var mı vs... sonra ki çağırdığında üstten bakacak içi dolu mu diye kalp atışı olursa da onu dinleyeceksin. Hayırlısı ile sağlıkla devam etsinKese diye çağırmadı ama ptsi gel ultrason bakalım dedi. Heralde kese içindir dimi bilemiyorum ki :)
Aynen ben 5.gun yaptim cikmamisti silik dahi yoktu 6.gun silik cikmisti biraz daha sabret insallahO vakıt beklıyorum
Bir bakteri enfeksiyonu diye biliyorum canım. Keseye birşey olacağını sanmıyorum ama doktorun bilmesi gerekiyor.Arkadaslaar benim az once idrarimin rengi yesil gibiydi ne oldugunu bilen varmi??? Herhangi bir agrim felanda yok napicam
Allah bağışlasın siz ne zaman tüp bebek yaptınızrabbimin izniyle 1 oglum var cnm yaş 26
Bayılırım taze fıstığadua ediyrum bnde bol bol cnm agrilrim vr hala bnmde biseyle yiyip duruyorum agzm bos drmuyorEki Görüntüle 2748159
21 aralikta cnmAllah bağışlasın siz ne zaman tüp bebek yaptınız
bende bu kurutulmusu bide ilk ciktigi zamani var yaaa 10 kg yerimBayılırım taze fıstığa
Çok belli bisi yok canım ya sadece kasigimda hafif hafif çekme oluyor biraz bel ağrısı var o kadar tatlım sende ne durumlarYellewangel23 sende durumlar nedir cnm
bnde de ayni durumlr cnm ya hyrlisi bkliyrz bklim mis kokulu evlatlrimizi allhimin izni ileÇok belli bisi yok canım ya sadece kasigimda hafif hafif çekme oluyor biraz bel ağrısı var o kadar tatlım sende ne durumlar
Sagol canım beklemeye devamAynen ben 5.gun yaptim cikmamisti silik dahi yoktu 6.gun silik cikmisti biraz daha sabret insallah
Evet bana verdi evicap, elenatal, coledan d bunları kullanıyorum 31 aralık transferimKızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
Aradim benim ebeyi korkulacak birsey yok dedi de nebilimBir bakteri enfeksiyonu diye biliyorum canım. Keseye birşey olacağını sanmıyorum ama doktorun bilmesi gerekiyor.
HmmmIdrar yollarin iltihap olabilir canim kotu birsey degildir bzen benimde yesil gibi oluyo akinti vs birde sen estrofemi birakmadinmi henuz
nane aromali yesik çay mı canmmm neden iciyrsnnnHmmmbir takip edeyim bakalim olucakmi yine.. dun birde nane aromali yesil cay icmistim misafirlikte.. ondan da olmus olabilirmiki.. Yok canim estrofemi 8 ci haftadan sonra 2 ye dusurmem gerekiyomus 10.haftada birakicam
Inşallah canım inşallah test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben baya sabırsızlanıyorumbnde de ayni durumlr cnm ya hyrlisi bkliyrz bklim mis kokulu evlatlrimizi allhimin izni ile❤
Icmez olaydim yawnane aromali yesik çay mı canmmm neden iciyrsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?