- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.621
Hİç sorma ben de işyeri konusunda muzdaribim sürekli yalan uyduruyorum hiç kimseye söylemedim çünküpıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsın
iş yerınden ızın almaktan bı hal oldum valla
yarın gıdeym olmadı tetkrar gıderız arastırma hastahnesı oldugundan telefon orada ıcat edılmemıs gıbı davranıyorlar hıc bı hasta onları tetelfınla arayamaz gıbı muamele yapıyorlarHİç sorma ben de işyeri konusunda muzdaribim sürekli yalan uyduruyorum hiç kimseye söylemedim çünkü
Hastaneye sorsan daha net olur en azından var mı iletişim kurabileceğin birileri
özel herhangi bir hastaneyi arayıp sorsan belki bilgi verirleryarın gıdeym olmadı tetkrar gıderız arastırma hastahnesı oldugundan telefon orada ıcat edılmemıs gıbı davranıyorlar hıc bı hasta onları tetelfınla arayamaz gıbı muamele yapıyorlar
Günaydın. Ben sadece pıhtılaşma yaptırmıştım aç olmana gerek yok. İçindeki herhangi bir değere bakılmıyor. Süreye bakılıyor.kzılar gunaydın
genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım
Canim ben pıhtılaşma testlsrini eğitim araştırmanın genetik bölümünde tok karnına vermiştim.yarın gıdeym olmadı tetkrar gıderız arastırma hastahnesı oldugundan telefon orada ıcat edılmemıs gıbı davranıyorlar hıc bı hasta onları tetelfınla arayamaz gıbı muamele yapıyorlar
aa süper fikirözel herhangi bir hastaneyi arayıp sorsan belki bilgi verirler
teşekkür ederim canımCanim ben pıhtılaşma testlsrini eğitim araştırmanın genetik bölümünde tok karnına vermiştim.
nasıl süre canımGünaydın. Ben sadece pıhtılaşma yaptırmıştım aç olmana gerek yok. İçindeki herhangi bir değere bakılmıyor. Süreye bakılıyor.
kofiiii gözlerimeee inanamiyorummmm sennn içinnndeee mucizeni tasiyirmussuun yaaa zatennn9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Benimde olmuştu 2kizle hamileyim 8 kizinci haftada oldu kalp atışları durduKizlar, ben simdi 6 haftamdayim ama karnimda baya bir batma ve karincalanma hissi var, sizce normal mi? Veya Nina benzer birseyler yasiyanlar var mi?
Sağol aygülüm Allah razı olsun. Bu sıra içilen çaylar işe yaramışAyyy inanmıyorumtebrik ederim canım ben şok çayın faydaları işte çok sevindim canım yaa kullandığın söktürücüyü de söyle doktoruna kız bebişi kendi ellerine söktürüyordun ya aman yarabbim
İstanbul'u bilmiyorum ama genel olarak vereyim bilgi pihtilasmada aynı genetik gibi kan veriyorsun aynı anda alınıyor zaten kal tüpleri farklı oluyorpıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsın
iş yerınden ızın almaktan bı hal oldum valla
Ne çayı içtiniz acabaSağol aygülüm Allah razı olsun. Bu sıra içilen çaylar işe yaramışsöyledim hiçbir şey yapmaz merak etme dedi
Valla ne çaymış arkadaşAhhahahahhahahah ay nasıl içim bi hoş oldu, demlediğin çaylar yüzü suyu hürmetine bacıııAllah kucağına almayı nasip etsin, güçlü kuvvetli sağlıklı bir bebiş olsun, çocuğun da senin gibi muzip olacak baksana
Bizde ocseyfik keşke o çaydan korkumuzdan icemedik tedavideyiz diye şimdide yasak dedi asitan çay yok dedi bı cesaret bizdrmi icsekkiSağol aygülüm Allah razı olsun. Bu sıra içilen çaylar işe yaramışsöyledim hiçbir şey yapmaz merak etme dedi
bildiğimiz çay değil . çok önceki konuşmalarda afedersiniz ( eşle olan birliktelik ) şakalaşma manasında çay içme olarak söylenmiştiNe çayı içtiniz acaba
Yani ne kadar sürede pıhtılaştığına bakıyorlar sayaçla. Yani en azından benim yaptırdığım öyleydi. Pıhtılaşma süresi. Şimdi emin olamadım başka bir test mi acaba.nasıl süre canım
En sona kaldım derken bir sıçrayış gerçekleştirdimVeee kofi’den güzel bir çalım geldi
Hepimize tur bindirdin helal olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Anlatacak güzel anıların oldu
bildiğimiz çay değil . çok önceki konuşmalarda afedersiniz ( eşle olan birliktelik ) şakalaşma manasında çay içme olarak söylenmişti
inş kırmadan anlatabildimteşekkür ederim açıklama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?