- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.971
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.581
Ya adaçayı hormon dengeleyici bir özelliğe sahip geciken reglyi söktürdüğü gibi rahmide besleyici bir özelliği var sonucta ilaç değilkiAy bunca mesajlaşma adaçayı yüzünden olduiç diyen oldu içme diyen oldu böööyle karıştı işte
Benim ki biraz zor yapar anacımı çağırdım memleketten yine ne varsa anacığımdaKocam yapıyor
Rahim filmi çekinirken çagırdım anacgımı herşey de çagıramayız ki 650 km ötede anacığım. Bi zahmet yapsınBenim ki biraz zor yapar anacımı çağırdım memleketten yine ne varsa anacığımda
M Meleqimmelek7890 işte bu dedi içme deyiiiYa adaçayı hormon dengeleyici bir özelliğe sahip geciken reglyi söktürdüğü gibi rahmide besleyici bir özelliği var sonucta ilaç değilkibenm 1hafta gecikti gnde 1tane içtim rahat söküldm al kafan iyice allak pullak oldu senin
Benimde daktırım dedi ne bitkisel ne ilaç içme akışına bırak dedi.
hayın melek gel burayaaa gel kapışalım cık meydana
Benimki de aynı km de . Ben Bursa annem Samsun . Benim eşimin 2 çocuğu var . Kızım 6 aylıkken oğlum 6 yaşındayken annesi terk etmiş 1 yaşındayken aldım onu kucağıma . yavrucukların var benim aslında . İkisinide ben doğurmuşum gibi bağlılar bana hem onlara kardeş olsun hem de bende hamilelik duygusunu yaşamak için bebek istedim . Onda da aksilikler yaşadık işte nasip . O yüzden eşim benimle aynı duyguyu yaşayamaz kendisi zaten baba . Sorduğumda “evet babayım ama seninle bir evladımız olması bambaşka bir heyecan diyor ama yine de duygular aynı olmuyorRahim filmi çekinirken çagırdım anacgımı herşey de çagıramayız ki 650 km ötede anacığım. Bi zahmet yapsınbaba olacak öyle kolay degil
Ah o güzel kalbini severim. Rabbim o çocuklara yaptıgın anneligin mükafatını verecektir. Eş konusunda malesef eşin zaten babaymış ama olsun kendin yaşamalısın o güzel duyguları. Eşin illaki sevinecektir. Ama ilk heyacanı olmayacaktır. Olsun önemli olan senin bu heyacanı istegi yaşamak istemene saygı duyup desteklemesi. Şeyde diyebilirdi 2 tane var zaten senden olup da ne olacak diyebilirdi. Çok şükür eşin dememiş o yüzden her duygunu sonuna kadar yaşayacaksın Allahın izniyle.Benimki de aynı km de . Ben Bursa annem Samsun . Benim eşimin 2 çocuğu var . Kızım 6 aylıkken oğlum 6 yaşındayken annesi terk etmiş 1 yaşındayken aldım onu kucağıma . yavrucukların var benim aslında . İkisinide ben doğurmuşum gibi bağlılar bana hem onlara kardeş olsun hem de bende hamilelik duygusunu yaşamak için bebek istedim . Onda da aksilikler yaşadık işte nasip . O yüzden eşim benimle aynı duyguyu yaşayamaz kendisi zaten baba . Sorduğumda “evet babayım ama seninle bir evladımız olması bambaşka bir heyecan diyor ama yine de duygular aynı olmuyor
Aminnnnn inşaAllah . Vallahi eşimden de çocuklarımdan da Rabbim razı olsun . Ben biyolojik annelik yaşamadım ama çooook şükür iliklerime kadar annelik duygusunu çocuklarım bana yaşattı . Rabbim sizlerinde evlerinde bıcır bıcır anneeeee diye seslenen hayırlı evlatlar nasip etsin . Rabbim kimisine veriyor işte böyle benim örneğimdeki gibi terk edip gidiyor kimisini de kucağına alması için sabırla imtihan ediyor . Ahhh dünya bizlere ne çok şey öğretiyorAh o güzel kalbini severim. Rabbim o çocuklara yaptıgın anneligin mükafatını verecektir. Eş konusunda malesef eşin zaten babaymış ama olsun kendin yaşamalısın o güzel duyguları. Eşin illaki sevinecektir. Ama ilk heyacanı olmayacaktır. Olsun önemli olan senin bu heyacanı istegi yaşamak istemene saygı duyup desteklemesi. Şeyde diyebilirdi 2 tane var zaten senden olup da ne olacak diyebilirdi. Çok şükür eşin dememiş o yüzden her duygunu sonuna kadar yaşayacaksın Allahın izniyle.
Ayni canm bizde ayniyiz 3 cocugu var esimin 3'de bende senelerdir. Her ne kadar yasiyor gibi gozkselerde yasayamazlar ayni duygulari malesefki. Olsun napalim biz yasarizBenimki de aynı km de . Ben Bursa annem Samsun . Benim eşimin 2 çocuğu var . Kızım 6 aylıkken oğlum 6 yaşındayken annesi terk etmiş 1 yaşındayken aldım onu kucağıma . yavrucukların var benim aslında . İkisinide ben doğurmuşum gibi bağlılar bana hem onlara kardeş olsun hem de bende hamilelik duygusunu yaşamak için bebek istedim . Onda da aksilikler yaşadık işte nasip . O yüzden eşim benimle aynı duyguyu yaşayamaz kendisi zaten baba . Sorduğumda “evet babayım ama seninle bir evladımız olması bambaşka bir heyecan diyor ama yine de duygular aynı olmuyor
Kader arkadaşım benimmmmm . Kesinlikle böyle . Ama yine de onlara da saygı duymak lazım ne kadar zorlarsa zorlasın bizim gibi hissetmeleri imkansız . Köstek olmadıkları sürece ekstra birşey beklememek lazımAyni canm bizde ayniyiz 3 cocugu var esimin 3'de bende senelerdir. Her ne kadar yasiyor gibi gozkselerde yasayamazlar ayni duygulari malesefki. Olsun napalim biz yasariz
Çok geçmiş olsun benimde düşükle sonuçlanacak büyük ihtimal değerler iyi ilerlemiyor ben 4 5 ay dinlenmeyi düşünüyorum ama önemli olan insanın kendini iyi hissedip hazır olması sizde kendinizi iyi hazır hissederseniz doktorun uygun gördüğü zamanda yapılabilir tabiGeçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğimAranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Hic bi zaman senden olupta ne olacak diyemezler zaten bak bunlar hayatin gercekleri ki isteselerde istemeselerde yapmakta kendilerini zorunlu hissederler birde eve baglama stratejisi. Walla kimse bana kizmasin ben gercekleri konusurum. Esimden cok cektim zamaninda. Neyse moralimi bozmiycamAh o güzel kalbini severim. Rabbim o çocuklara yaptıgın anneligin mükafatını verecektir. Eş konusunda malesef eşin zaten babaymış ama olsun kendin yaşamalısın o güzel duyguları. Eşin illaki sevinecektir. Ama ilk heyacanı olmayacaktır. Olsun önemli olan senin bu heyacanı istegi yaşamak istemene saygı duyup desteklemesi. Şeyde diyebilirdi 2 tane var zaten senden olup da ne olacak diyebilirdi. Çok şükür eşin dememiş o yüzden her duygunu sonuna kadar yaşayacaksın Allahın izniyle.
Aman diyeyim moraller yüksek kalmalı hep benim yüzümdenHic bi zaman senden olupta ne olacak diyemezler zaten bak bunlar hayatin gercekleri ki isteselerde istemeselerde yapmakta kendilerini zorunlu hissederler birde eve baglama stratejisi. Walla kimse bana kizmasin ben gercekleri konusurum. Esimden cok cektim zamaninda. Neyse moralimi bozmiycam
Olmak zorunda. Ben esimin tese ameliyati icin doktoruma cok agirmi gecer diye sordum. Bana esimin ve urolog doktorunun yaninda sanane dedi. Kafami kaldirip bi baktim. Sen daha fazla fedakarliklar yapiyor daha fazla canin yaniyor kendini dusun senin icin elimden geldigince embriyo yapip 2 sene sonra tekrar anne olmani istiyorum demisti. Allah mukafatini verir. Bazen esimin hic cekemedigim noktalara kadar geldim o 3 cocugun hatrina oturdum geri yerime. Ama uzakta olan kiymetlidir. Ben cokkk fedakarliklar yaptim inan buna 28 yasndayim 18 yasinda oglum var suan dusun. Esim 35 yasinda daha. Cocuklar buyudukce anneyi taniyorlar. Annelik herkesin hakkiKader arkadaşım benimmmmm . Kesinlikle böyle . Ama yine de onlara da saygı duymak lazım ne kadar zorlarsa zorlasın bizim gibi hissetmeleri imkansız . Köstek olmadıkları sürece ekstra birşey beklememek lazımhakkını yemeyeyim sözel olarak yanımda olduğunu söylüyor ya nezaketen o bile yetiyor şimdi
Çocuğa ne yaparsa yapsın anne kötü gelmiyor canım . Biliyorum . Çok iyi anlıyorum bende aynıyım .Olmak zorunda. Ben esimin tese ameliyati icin doktoruma cok agirmi gecer diye sordum. Bana esimin ve urolog doktorunun yaninda sanane dedi. Kafami kaldirip bi baktim. Sen daha fazla fedakarliklar yapiyor daha fazla canin yaniyor kendini dusun senin icin elimden geldigince embriyo yapip 2 sene sonra tekrar anne olmani istiyorum demisti. Allah mukafatini verir. Bazen esimin hic cekemedigim noktalara kadar geldim o 3 cocugun hatrina oturdum geri yerime. Ama uzakta olan kiymetlidir. Ben cokkk fedakarliklar yaptim inan buna 28 yasndayim 18 yasinda oglum var suan dusun. Esim 35 yasinda daha. Cocuklar buyudukce anneyi taniyorlar. Annelik herkesin hakki
Bende de aynilari vr cnm insallah hamilelktir Allahim saglikla nasip etsin insallah ayni gnlerdeyiz aassa yukariBenimde dize kadar derin bir agrı var sagda aynı şekilde belimde de agrı var. Gögüs sızım var arada Asla belirti aramıyordum buradan kızlar öyle demişti ama sabahtan beri olunca sormak istedim. 5 gün var benim normal regli günüme ama ben tüp bebekle embriyo transferi oldum 5. Günüm bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?