Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay bunca mesajlaşma adaçayı yüzünden oldu iç diyen oldu içme diyen oldu böööyle karıştı işte
Ya adaçayı hormon dengeleyici bir özelliğe sahip geciken reglyi söktürdüğü gibi rahmide besleyici bir özelliği var sonucta ilaç değilkibenm 1hafta gecikti gnde 1tane içtim rahat söküldm al kafan iyice allak pullak oldu senin

Rahim filmi çekinirken çagırdım anacgımı herşey de çagıramayız ki 650 km ötede anacığım. Bi zahmet yapsın baba olacak öyle kolay degil
Benimki de aynı km de . Ben Bursa annem Samsun . Benim eşimin 2 çocuğu var . Kızım 6 aylıkken oğlum 6 yaşındayken annesi terk etmiş 1 yaşındayken aldım onu kucağıma . yavrucukların var benim aslında . İkisinide ben doğurmuşum gibi bağlılar bana hem onlara kardeş olsun hem de bende hamilelik duygusunu yaşamak için bebek istedim . Onda da aksilikler yaşadık işte nasip . O yüzden eşim benimle aynı duyguyu yaşayamaz kendisi zaten baba . Sorduğumda “evet babayım ama seninle bir evladımız olması bambaşka bir heyecan diyor ama yine de duygular aynı olmuyor

Ah o güzel kalbini severim. Rabbim o çocuklara yaptıgın anneligin mükafatını verecektir. Eş konusunda malesef eşin zaten babaymış ama olsun kendin yaşamalısın o güzel duyguları. Eşin illaki sevinecektir. Ama ilk heyacanı olmayacaktır. Olsun önemli olan senin bu heyacanı istegi yaşamak istemene saygı duyup desteklemesi. Şeyde diyebilirdi 2 tane var zaten senden olup da ne olacak diyebilirdi. Çok şükür eşin dememiş o yüzden her duygunu sonuna kadar yaşayacaksın Allahın izniyle.

Aminnnnn inşaAllah . Vallahi eşimden de çocuklarımdan da Rabbim razı olsun . Ben biyolojik annelik yaşamadım ama çooook şükür iliklerime kadar annelik duygusunu çocuklarım bana yaşattı . Rabbim sizlerinde evlerinde bıcır bıcır anneeeee diye seslenen hayırlı evlatlar nasip etsin . Rabbim kimisine veriyor işte böyle benim örneğimdeki gibi terk edip gidiyor kimisini de kucağına alması için sabırla imtihan ediyor . Ahhh dünya bizlere ne çok şey öğretiyor

Ayni canm bizde ayniyiz 3 cocugu var esimin 3'de bende senelerdir. Her ne kadar yasiyor gibi gozkselerde yasayamazlar ayni duygulari malesefki. Olsun napalim biz yasariz

Ayni canm bizde ayniyiz 3 cocugu var esimin 3'de bende senelerdir. Her ne kadar yasiyor gibi gozkselerde yasayamazlar ayni duygulari malesefki. Olsun napalim biz yasariz
Kader arkadaşım benimmmmm . Kesinlikle böyle . Ama yine de onlara da saygı duymak lazım ne kadar zorlarsa zorlasın bizim gibi hissetmeleri imkansız . Köstek olmadıkları sürece ekstra birşey beklememek lazım hakkını yemeyeyim sözel olarak yanımda olduğunu söylüyor ya nezaketen o bile yetiyor şimdi

Çok geçmiş olsun benimde düşükle sonuçlanacak büyük ihtimal değerler iyi ilerlemiyor ben 4 5 ay dinlenmeyi düşünüyorum ama önemli olan insanın kendini iyi hissedip hazır olması sizde kendinizi iyi hazır hissederseniz doktorun uygun gördüğü zamanda yapılabilir tabi

Hic bi zaman senden olupta ne olacak diyemezler zaten bak bunlar hayatin gercekleri ki isteselerde istemeselerde yapmakta kendilerini zorunlu hissederler birde eve baglama stratejisi. Walla kimse bana kizmasin ben gercekleri konusurum. Esimden cok cektim zamaninda. Neyse moralimi bozmiycam

Aman diyeyim moraller yüksek kalmalı hep benim yüzümden bir bardak adaçayı içtim pamuk gibi oldum döktüm eteklerimde ne varsa seni de gaza getirdim konuyu değiştireyim de slogan bulamadım :) yaşasın gebelik üresin insanlık alkış

Olmak zorunda. Ben esimin tese ameliyati icin doktoruma cok agirmi gecer diye sordum. Bana esimin ve urolog doktorunun yaninda sanane dedi. Kafami kaldirip bi baktim. Sen daha fazla fedakarliklar yapiyor daha fazla canin yaniyor kendini dusun senin icin elimden geldigince embriyo yapip 2 sene sonra tekrar anne olmani istiyorum demisti. Allah mukafatini verir. Bazen esimin hic cekemedigim noktalara kadar geldim o 3 cocugun hatrina oturdum geri yerime. Ama uzakta olan kiymetlidir. Ben cokkk fedakarliklar yaptim inan buna 28 yasndayim 18 yasinda oglum var suan dusun. Esim 35 yasinda daha. Cocuklar buyudukce anneyi taniyorlar. Annelik herkesin hakki

Çocuğa ne yaparsa yapsın anne kötü gelmiyor canım . Biliyorum . Çok iyi anlıyorum bende aynıyım .

Bende de aynilari vr cnm insallah hamilelktir Allahim saglikla nasip etsin insallah ayni gnlerdeyiz aassa yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…