- 6 Kasım 2020
- 2.155
- 2.445
- 83
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.601
Benimde 2-3 gün devam eden bel ağrım olmuştu. Ben pozitif olmuştum ama 8 haftalıkken düşürdüm. Tutunma belirtisidir diye düşünüyorum. İnşallah pozitifi görür sağlıkla devam edersinizKızlar transferimin 5. Günündeyim böyle bir kasık agrısı bel agrısı olamaz. Kasıktan diz kapagıma iniyor var mı nedir bilen? Yaşayan?
Neden narlarınızı kendiniz sıkmıyorsunuz yada sıktırtmıyorsunuz Canlarım. Daha sağlıklı olmaz mı.Evet canım bu
Ne güzel kalplisin sen öyle.Allah muradını verir senin bacımAminnnnn inşaAllah . Vallahi eşimden de çocuklarımdan da Rabbim razı olsun . Ben biyolojik annelik yaşamadım ama çooook şükür iliklerime kadar annelik duygusunu çocuklarım bana yaşattı . Rabbim sizlerinde evlerinde bıcır bıcır anneeeee diye seslenen hayırlı evlatlar nasip etsin . Rabbim kimisine veriyor işte böyle benim örneğimdeki gibi terk edip gidiyor kimisini de kucağına alması için sabırla imtihan ediyor . Ahhh dünya bizlere ne çok şey öğretiyor
Hangi döt yapacak onuNeden narlarınızı kendiniz sıkmıyorsunuz yada sıktırtmıyorsunuz Canlarım. Daha sağlıklı olmaz mı.
Ayyy inanmıyorum9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Benim 8 haftalıktı kürtaj oldum Aralık 11 de. 3 ay beklememiz lazım dedi doktorum tekrar düşünürsem. Daha yeni oldu o yüzden istirahatteyim canım. Geçmiş olsun bu arada. Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursunGeçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğimAranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Kanaman yoksa sıkıntı yok tatlımŞiddetli kasık agrım varhiç yaşamadım bir agrı böyle kıpır kıpır oluyor yataga yatıyorum geçmiyor ayaga kalkıyorum geçmiyor dizime kadar iniyor sancısı. Sıkıntılı bir durum var mıdır eşim telaş edip duruyor
Hangi döt yapacak onu
Ahhahahahhahahah ay nasıl içim bi hoş oldu, demlediğin çaylar yüzü suyu hürmetine bacııı9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Veee kofi’den güzel bir çalım geldi9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Hayırlısı olsunnnnn :) sebepsizmiydi sizin tedaviiiinizz ayy mucizeleerrre inanalim9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şoko 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum yarın kan vericem
Bunlarda katkısız doğal olunca tercih ettim canım daha pratik en sağlıklısı meyve konsantresi olanlardan değil bildiğimizNeden narlarınızı kendiniz sıkmıyorsunuz yada sıktırtmıyorsunuz Canlarım. Daha sağlıklı olmaz mı.
evet canım öyleymiş teşekkür ederim.Pıhtılaşma testi trombofili paneli diye geçiyor yanılmıyorsam genetik degil
Tamam canım olalım 21 sanırsam benim transfer tarihi kontrole gittiğimde tam netleşir aman sende beni satttma haaaAhahah buyur kapışakevt ya kofi sattı beni yeni transfer kankam sensin
olabilir gönderirsen sevinirim canımDruna bi sor istersen yinede bi bakilsin bende var isimleri verebilirim dr un gerek duymuyosa bile baktirmak istersen sayet ozelden gonderirim
ben sadece genetik test yaptırdım tok karnınaydım ve sadece kan verdim. pıhtılaşmayı bilmiyorum canımkzılar gunaydın
genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım
pıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsınben sadece genetik test yaptırdım tok karnınaydım ve sadece kan verdim. pıhtılaşmayı bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?