- 26 Nisan 2020
- 584
- 988
- 53
- 28
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #15.441
aynı gün transfer olmuşuz inşallah birlikte pozitifi görürüzMerhaba, bende 30 ocakda transfer oldum..Heyecanla pazartesi yi bekliyorumAllah'ım hepimize o güzel haberleri alıp sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah
Ayy iyi gelmez olur mu hiç inşallah gönlümüzden geçen olurinsan bekleyince bu süreçleri de sancılı sancılı yaşayınca 2 bebek ihtimali harika geliyor tabiinşallah ikimizin de ikisi de tutar ve bekleyen herkesiiinn amiiinn
Gelir gelir sabret bu kadsr olduyaAmaaan nerdeee daha var o fasla
Hiç bilmiyorum kiÇok haklısın canım benim aynı dusuncedeyim hadi bakalım 16.haftadami belli oluyor
Cinsiyet mi? Yok bişey görünmüyor. Bebekte bebek şekli vardı geçen hafta. 7+5'te gitmiştim.Gelir gelir sabret bu kadsr olduyaudg de hiç görünmüyor dimi şekli falan
Sanki senin oğlun olacak gibi hissettimCinsiyet mi? Yok bişey görünmüyor. Bebekte bebek şekli vardı geçen hafta. 7+5'te gitmiştim.
Tamam canım burdan duyuyrursun ne olsaHiç bilmiyorum ki14 15'te de genel bi tahminde bulunuyorlar herhalde.
Maşallah canım, senle ayniyiz ben de bugün 8+6 yımYarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdimçok fazla rakam kullandım. Sözelci olarak hiç tarzım değil
Yok Ankara’da aynı hastaların biri girip biri çıkıyorBen cem çok meşgul İstanbuldaki hasta sayısı daha çok oluncami acaba diye düşünmüştüm demekki işleyiş böylesonu iyi olsunda aman neyse
Bana da öyle geliyor bakalım kısmetSanki senin oğlun olacak gibi hissettim
Decavit pronatal kullaniyordum zaten ona devam et dedi. Sağlık ocağına git onlar ne testlerin yapılacağını bilirler dediMaşallah canım, senle ayniyiz ben de bugün 8+6 yımBen en son 2 gün önce gittim dr a sıkıntı yoktu çok şükür dr a sana bişi başladımı canim, hangi kan tahlillerini istedi.. Ben benimkinden pek memnun değilim yine dr arayişindayim
Şimdi sen söyleyince benim sonuca baktim 1.19 cıkmış ama referans aralığı 0.27-4.2 demiş. Bu aralığa göre senin sonucun normal ama genelde 2 nin altında olsun isterler diye biliyorum öyle aklımda kalmış nedenseDecavit pronatal kullaniyordum zaten ona devam et dedi. Sağlık ocağına git onlar ne testlerin yapılacağını bilirler deditam kan sayımı vardı galiba. tiroid demir şeker calsiyum magnezyum falan filan. Bide idrar tahlili verdim canım. Özel bir test yoktu yani. Tsh 2.96 cıktı. Dr'um normal dedi. Cuma sağlık ocağına gidip kan mı versem diye tereddütte kaldım. 2.5 sınır diye okudum hep.
Bir kere daha yaptırabilirsin hiç belli olmuyor, inşallah sana da sürpriz olurMerhaba bende kanda yaptırdım 12. Gündü 0.100 çıktı bugünde yumurtlamanın 14. Günü test yapsam mı yeniden hiç umudum kalmadı 0.100 görünce
5. Gün embriyosuydu evet gittik gördük keseyi bebişi kalp atışını duyamadık henüz ama değeriniz güzel artmış vesvese yapmayın her şey güzel ilerler inşallah,Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz benimde beta 12.gün 87.3 çıktı 14.gün 170.3 çıktı siz kese görmeye gittiniz mi her şey yolundadır inşallah bi de kaçıncı gün embriyosu sizin
Dr'm 7 gun baktiriyor butun hastalarinda. Sizi uzmek istemem dktrnzn dedigi tarihte yaptir bence canim. Gec tutunma vs olabilirBenim de 5. Gün dondurulmuş embriyosu kanda baktırsam çıkar mı acaba, geçen hafta Çarşamba transfer olmuştım
Elimden geldikçe cumartesi gününe kadar sabredeceğim başka çare yokDr'm 7 gun baktiriyor butun hastalarinda. Sizi uzmek istemem dktrnzn dedigi tarihte yaptir bence canim. Gec tutunma vs olabilir
Ayy inşallah canım ya inşallahaynı gün transfer olmuşuz inşallah birlikte pozitifi görürüz
Allah razı olsun amin inşallah her şey hepimiz için güzel ilerler zorlu bir yolculuk bu ama inşallah sonu güzel olacak çok teşekkür ederim yazdığınız için5. Gün embriyosuydu evet gittik gördük keseyi bebişi kalp atışını duyamadık henüz ama değeriniz güzel artmış vesvese yapmayın her şey güzel ilerler inşallah,
Amin herkese nasip etsin bu duyguyuAllah bebeğine veya bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Sağlıkla devam etsin de herşeye razıyım 4.transferim 1 i negatif 2 pozitif ama düşük ile sonuçlandı hiç kalp atışına kadar gelemedimHay maşallah çok güzel çıkmış 5. Günden12. Günde betan yüksek çıkar gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?