- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #15.461
İnşAllah bu sefer kucağında görürsğn dilerim sağlıkla ilerlerSağlıkla devam etsin de herşeye razıyım 4.transferim 1 i negatif 2 pozitif ama düşük ile sonuçlandı hiç kalp atışına kadar gelemedim
Normal kaset yapsam çıkmayabilirdi belkide erken gebelik yaptım içini ferah tut çıkıcak iki çizgi inanıyorum burada görüyoruz herkesin sonuçları farklı farklıAyy çok güzel bir haber buuAllah daim etsin canım, ben de yaptım az önce, sanırım aynı zamanlarda yaptık, benimki tek çizgi çıktı Tek embriyo ve normal kaset test olduğu için olabilir, yani inşallah daha erkendir benim de bugün 5. Günüm
Aminbu ne kadar güzel bir haber hemde erkenden görmüşsünüzz maşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tek isteğim ne güzel konuştunİnşAllah bu sefer kucağında görürsğn dilerim sağlıkla ilerler
İnşallah canım, Allah razı olsunNormal kaset yapsam çıkmayabilirdi belkide erken gebelik yaptım içini ferah tut çıkıcak iki çizgi inanıyorum burada görüyoruz herkesin sonuçları farklı farklınormal kaset göstermez bence
Merhaba, bat gününün geçmesini bekleyeceğim fakat geçmeyecek gibi çünkü bütün belirtilerim var 5 Şubat bat. Güzel dileğiniz için teşekkür ederimBir kere daha yaptırabilirsin hiç belli olmuyor, inşallah sana da sürpriz olur
Rapor 1 aylık değil 6 aylık olur süresi geçmeden deneyebilirsin tekrar Allah ın izniyle kucağın dolu olsunŞuan daha antepteyim canım ama dondurulmuş yok raporda 1 aylık oluyo zaten tekrar yaptırmak lazım umayda ücret ne kadar
Rapor 1 aylık değil 6 aylık olur süresi geçmeden deneyebilirsin tekrar Allah ın izniyle kucağın dolu olsunŞuan daha antepteyim canım ama dondurulmuş yok raporda 1 aylık oluyo zaten tekrar yaptırmak lazım umayda ücret ne kadar
Benim rapor 1 aylık canımRapor 1 aylık değil 6 aylık olur süresi geçmeden deneyebilirsin tekrar Allah ın izniyle kucağın dolu olsun
Gebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuşŞimdi sen söyleyince benim sonuca baktim 1.19 cıkmış ama referans aralığı 0.27-4.2 demiş. Bu aralığa göre senin sonucun normal ama genelde 2 nin altında olsun isterler diye biliyorum öyle aklımda kalmış nedenseTereddütün varsa baktır b3nce de tsh önemli çünkü gebelikte
Göğüs hassasiyetini progesteron hormonu yapıyor. Şuanda progesteron kullaniyorsun değil mi? Yani hassaslığın gitmesinin kötü haber olması imkansızKızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret
Malesef habire ilaçtan bıktım artık günlük iğnesi haftalık iğnesi fitili yok foligi yok sulandiricisi tiroid ilacı zaten 4 senedir maşallah hep benimle doz artışı yaptık biz TSH den dolayi yükselmiş biraz hep 2 buçuk seviyesindeydi 3.77 lere çıkmış normal ilaç a eksrta bide akşam üstü alacam bi düşügünü bide o eklendi şimdiGebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuşyarın bi hemşiremi ariyim, bizim dr yok persembeleri. Cuma giderim gel derse. Ama gebelikte de hep yükseliyor. Demek ki yükselmeli şimdi herşeye ilaç diyorlar hemen. Çok iyi bişeymiş gibi.
Ben senin yerinde olsam sabah ayrı akşam üstü ayrı yapardımBir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükürtransferden çıkar çıkmaz yapacaktım da idrarımı zor yaptığımdan o stresten aklıma gelmedi
Dozu arttırsaymış ya. Günüm yetişmiyo deseydinMalesef habire ilaçtan bıktım artık günlük iğnesi haftalık iğnesi fitili yok foligi yok sulandiricisi tiroid ilacı zaten 4 senedir maşallah hep benimle doz artışı yaptık biz TSH den dolayi yükselmiş biraz hep 2 buçuk seviyesindeydi 3.77 lere çıkmış normal ilaç a eksrta bide akşam üstü alacam bi düşügünü bide o eklendi şimdi
Yapışıklık olduğunda âdet kanaması azalır diye biliyorum. Oldu mu sende öylr birşey?Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Dozu arttırsaymış ya. Günüm yetişmiyo deseydineski tahlillerime bakıyorum 1,2 1,4 falan. Demek ki herkeste yükseliyor. Inan bu 2.5 sınırını da bu sene duydum. Annelerimiz tsh mı baktıriyordu sanki
Gözün aydın, Allahım sağlıkla devam etmesini nasip etsin.Kızlar çok şükür herşey yolunda içim ferahladı, Rabbim herkese hyrlisini nasip etsin dualarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?