Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cuma sabah yapacaktın ne güzel bugün görünce dedim dayanamadi yine
Bende daha gelen giden yok hic kanamamda olmadı zaten anlamadım gitti

Evet kullanıyorum hem iğne hem fitil olarak. Her sabah kalktığım kendimi dinliyorum günler geçmiyor

Bak sen şu yaptığına yakalanmadan ne güzel sessice ilerleyecektik bende cuma gün yapacak diye bekliyordumneyse bakalım test günün ne zaman?

Ben hala test yapıyorum. Bu nasıl bir manyaklık. Yarın kese görmeye gidicem hala.test hapıyorumEki Görüntüle 2775837
Alıştık artıkBende dizden görüp yapasim geliyor eşime diyorum test al e tamam degilmi var işte daha ne yapıya kafanı kurcaliyon diyor yapıyorum a koyulasmamis falan diye uzulunce en iyisi akışına bırakmak aslında sen transferin kaçıncı günü kese hormeye gidiliyor?

12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.

merhaba, kan testi yaptırmadınmı ?

Yarim cuma gidicem.sen bugun gidiceksin galiba. Beni etiketlersin. Bakalim kaç bebiş görüceksin. Ağrın felan varmi?
A evet cuma gidecektin
Bana bugün yol göründü bakalım ağrım yok ama arada kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo hafif bel ve sırt ağrısı oluştu ara ara gelip gidiyo

12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.
Vajinal bakıyorlar degilmi görünmesi için sanırsam ben acilde verdim kanı hiç gel falan diyen olmadı yarın gittiğimde bir sorayım ne zaman gelmem gerek diye

Dr un sıkıntı yok dediyse öyledir canim, ah ne güzel kan sulandiriciya gerek yokmuş sende
Benim pıhtılaşma faktörlerim de sıkıntı çıktığı için maalesef hem ömür boyu coraspirin hem de gebelikte ek olarak oksapar iğne kullanmak zorundayim
Sağlıcakla kucağınıza alalım da razıyım iğnelere ilaçlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…