- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.981
Aynen canim.doktora gozukmen gerek enfeksiyon olabilir mantar olabilir bunlar bebis icin zararli geciktirme sakın ama tedavisi de kolay seyler ilacla ya da fitille halloluyormerhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap
Aynen canım bende aynı görüşteyin bakalım cumartesi bi kan istedi tiroit ve hemoglabin ac baktır bi emin olalım dedi bakalım başka bişey istemedi tetenoz konusunu bi çok hastası istemiyormuş zaten 1 doz yeter bile bencede iyi düşünmüşsün canım :)Ben yukletmedim canim endokrin doktorum zaten onermemisti duzenli evde olc dedi deftere tutuyorum aclik tokluk bide ha1c var 3 aylik seker degerin bir bozukluk varsa ordan da cikiyor zaten ona da baktik ara ara bakicaz iste onlara kadindogumcum da defterime bakti gerek yok dedi yuklemeye o kadar sekere yuklemeye gerek yok yani basta duzenli aclik tokluk olarak kendi kaydini tutunca yuklemeyle ugrasmiyorsuntetanozu da bir doz oldum ikinciye benim doktorumda gerek yok dedi
En guzeli zaten bisey varsa cikar ordaAynen canım bende aynı görüşteyin bakalım cumartesi bi kan istedi tiroit ve hemoglabin ac baktır bi emin olalım dedi bakalım başka bişey istemedi tetenoz konusunu bi çok hastası istemiyormuş zaten 1 doz yeter bile bencede iyi düşünmüşsün canım :)
Ben yaptiramadim seker yuklemesini. O iğrenç siviyi icer içmez kusuyorum. 3 gun denedim ama olmadi. Simdi sabahlari seker olcme cihaziyla bir aclik bir tokluk ölçüyorum. Kilo alimim normal sayilir ama annem seker hastası oldugu icin riskli gruptayim.GÜNAYDIN KIZLAR İLK 50 GR ŞEKER YÜKLEMEM YÜKSEK ÇIKTI TOPLAMDA 7 KİLO ALDIM DOKTORUM ÇOK ALMIŞSIN DEDİ 65 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 72 KİLOYUM.BİRAZ KIZDI.DÜN 100 GR YAPTIRDIM 50 GRLIK YÜKSEK ÇIKTIĞI İÇİN VE ONUNDA BİR DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI VE DİYETE BAŞLATTILAR ÇİKOLATA ŞEKER YASAKLANDI....PEKİ BU TESTİ HİÇ YAPTIRMAYANLAR NASIL BİLİYOR YÜKSEK DEĞERLERİ VE YEMEYE DEVAM EDİYOR MESELA ...
aynen canım ya bende öyle düşündüm şimdi anneannemden istedim not edicem bakalım açlık tokluk...Bide şöyle bişi var normalde biz okadar şeker alıyormuyuz vücudumuza okadar şekerli bişey yüksek çıkarmazmı zaten anlamadım...Hele 100 gr lık olan okadar şekerliydiki..Ben yaptiramadim seker yuklemesini. O iğrenç siviyi icer içmez kusuyorum. 3 gun denedim ama olmadi. Simdi sabahlari seker olcme cihaziyla bir aclik bir tokluk ölçüyorum. Kilo alimim normal sayilir ama annem seker hastası oldugu icin riskli gruptayim.
Gecmis olsun insallah geri kalan donemi saglikla atlatırsınız. Etrafinizda seker hastasi olan biri varsa seker olcum cihazını kullanmanizi tavsiye ederim izleyince iciniz de rahat eder.
Normalde almiyoruz aslinda bir de glikoz en sagliksizi. Insulin direncine bakiyorlar galiba. Olcum yaparken aclik 77-110 arasi tokluk sekerinde de sınır 150 diye biliyorum ben ona dikkat et canım. Moralini bozma hic duzenine devam et doktorun biraz değişik galiba kimisi kiloya takıntılı oluyor belki gozunu korkutmak icin bile soylemis olabilir. Sen yine de en iyisini yaparsin anneannenden alarak cihazı kafanda soru isareti kalmaz.aynen canım ya bende öyle düşündüm şimdi anneannemden istedim not edicem bakalım açlık tokluk...Bide şöyle bişi var normalde biz okadar şeker alıyormuyuz vücudumuza okadar şekerli bişey yüksek çıkarmazmı zaten anlamadım...Hele 100 gr lık olan okadar şekerliydiki..
kendim kontrol edicem artık bunu hiç yaptırmamışta olabilirdim ozaman ne olacaktı ..Normalde almiyoruz aslinda bir de glikoz en sagliksizi. Insulin direncine bakiyorlar galiba. Olcum yaparken aclik 77-110 arasi tokluk sekerinde de sınır 150 diye biliyorum ben ona dikkat et canım. Moralini bozma hic duzenine devam et doktorun biraz değişik galiba kimisi kiloya takıntılı oluyor belki gozunu korkutmak icin bile soylemis olabilir. Sen yine de en iyisini yaparsin anneannenden alarak cihazı kafanda soru isareti kalmaz.
Haklisin Allah korusun bebeklerimizi saglikla kavusuruz insallah hepimiz. Tek istegim bu valla zaman gecsin de saglikla kavuşayım bebegime cunku her gün baska bir tedirginlik yasiyorum ben de.kendim kontrol edicem artık bunu hiç yaptırmamışta olabilirdim ozaman ne olacaktı ..
Ayni ben :) al bendende o kadar bütün gece hareketlendik ve şuara sürekli güçlü vuruşlar halindeyiz dışardan gözüküyor ama deger hepsine :)ya ben dün mesela hiç uyuyamadım hareketlerinden kaynaklı sağa atıyorum vuruyo sola yatıyorum vuruyo feda olsun uykular tabiki..:)
Aynen bendede oyle tisortum kalkiyor tekmelerinden bide ayagini yavasca suruterek dolastiriyor karnimda iste onu izlemeye bayiliyorum :)Ayni ben :) al bendende o kadar bütün gece hareketlendik ve şuara sürekli güçlü vuruşlar halindeyiz dışardan gözüküyor ama deger hepsine :)
Aynen o cok eglenceli ya icerdende garip hissediyorum ara sira yapiyo mutlu oluyorum bende :)Aynen bendede oyle tisortum kalkiyor tekmelerinden bide ayagini yavasca suruterek dolastiriyor karnimda iste onu izlemeye bayiliyorum :)
Benimde öyle :)) dokunduğumda ayağı olduğunu anlayabiliyorum arada birde zıplıyo sanırım karnım titriyo gerçi bu ara teklemelerken ayağı kolu altımdan çıkacak sanıyorum hala çıkamadı bebişim yukarılaraAynen bendede oyle tisortum kalkiyor tekmelerinden bide ayagini yavasca suruterek dolastiriyor karnimda iste onu izlemeye bayiliyorum :)
Bakinca hissediyomus gibi duruyo bazen :)Ben gelen darbenin siddetinden anlayabiliyorum tekme mi yoksa icimde donuyor mu. Goremedim ayaklariniben göbeğime bakinca duruyor hareketleri kuzumun.
Aynen oyle inadina duruyormus gibi. Zaten benim minik kecim 22.haftaya kadar da cinsiyetini göstermedi:)Bakinca hissediyomus gibi duruyo bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?