Aralikk anneleriii !

merhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap
Aynen canim.doktora gozukmen gerek enfeksiyon olabilir mantar olabilir bunlar bebis icin zararli geciktirme sakın ama tedavisi de kolay seyler ilacla ya da fitille halloluyor gecmis olsun

Aynen canım bende aynı görüşteyin bakalım cumartesi bi kan istedi tiroit ve hemoglabin ac baktır bi emin olalım dedi bakalım başka bişey istemedi tetenoz konusunu bi çok hastası istemiyormuş zaten 1 doz yeter bile bencede iyi düşünmüşsün canım :)

En guzeli zaten bisey varsa cikar orda

Reactions: Rup
Kizlar buaralar bir tek ben mi boyleyim? 2 saat once yememisim gibi surekli acim bisi olsa da yesem diyorum surekli? Kac saatte bir yemek yiyorsunuz ogun aralariniz kacar saat normalde

GÜNAYDIN KIZLAR İLK 50 GR ŞEKER YÜKLEMEM YÜKSEK ÇIKTI TOPLAMDA 7 KİLO ALDIM DOKTORUM ÇOK ALMIŞSIN DEDİ 65 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 72 KİLOYUM.BİRAZ KIZDI.DÜN 100 GR YAPTIRDIM 50 GRLIK YÜKSEK ÇIKTIĞI İÇİN VE ONUNDA BİR DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI VE DİYETE BAŞLATTILAR ÇİKOLATA ŞEKER YASAKLANDI....PEKİ BU TESTİ HİÇ YAPTIRMAYANLAR NASIL BİLİYOR YÜKSEK DEĞERLERİ VE YEMEYE DEVAM EDİYOR MESELA ...

Ben yaptiramadim seker yuklemesini. O iğrenç siviyi icer içmez kusuyorum. 3 gun denedim ama olmadi. Simdi sabahlari seker olcme cihaziyla bir aclik bir tokluk ölçüyorum. Kilo alimim normal sayilir ama annem seker hastası oldugu icin riskli gruptayim.
Gecmis olsun insallah geri kalan donemi saglikla atlatırsınız. Etrafinizda seker hastasi olan biri varsa seker olcum cihazını kullanmanizi tavsiye ederim izleyince iciniz de rahat eder.

aynen canım ya bende öyle düşündüm şimdi anneannemden istedim not edicem bakalım açlık tokluk...Bide şöyle bişi var normalde biz okadar şeker alıyormuyuz vücudumuza okadar şekerli bişey yüksek çıkarmazmı zaten anlamadım...Hele 100 gr lık olan okadar şekerliydiki..

Normalde almiyoruz aslinda bir de glikoz en sagliksizi. Insulin direncine bakiyorlar galiba. Olcum yaparken aclik 77-110 arasi tokluk sekerinde de sınır 150 diye biliyorum ben ona dikkat et canım. Moralini bozma hic duzenine devam et doktorun biraz değişik galiba kimisi kiloya takıntılı oluyor belki gozunu korkutmak icin bile soylemis olabilir. Sen yine de en iyisini yaparsin anneannenden alarak cihazı kafanda soru isareti kalmaz.

Benim Dr um şeker yüklenmesini asla tavsiye etmiyorum.yükleme yüzünden iki bebeği kaybediyorduk bir gebede çok fenalaştı ben kendime yapmayacağım bir şeyi tavsiye etmem dedi. Zaten hemoglobin c diye bişi varmış o sinyal veriyormuş. Etrafımda bi kaç arkadaşımın Dr û da tavsiye etmiyor. İlk hamileliğimde yapmıştım bir sorun yaşamamıştım bilmiyorum yağtırmayacağım için sorun yaşarmıyım bilmiyorum umarım bişey olmaz

kendim kontrol edicem artık bunu hiç yaptırmamışta olabilirdim ozaman ne olacaktı ..

kendim kontrol edicem artık bunu hiç yaptırmamışta olabilirdim ozaman ne olacaktı ..
Haklisin Allah korusun bebeklerimizi saglikla kavusuruz insallah hepimiz. Tek istegim bu valla zaman gecsin de saglikla kavuşayım bebegime cunku her gün baska bir tedirginlik yasiyorum ben de.

ya ben dün mesela hiç uyuyamadım hareketlerinden kaynaklı sağa atıyorum vuruyo sola yatıyorum vuruyo feda olsun uykular tabiki..:)
Ayni ben :) al bendende o kadar bütün gece hareketlendik ve şuara sürekli güçlü vuruşlar halindeyiz dışardan gözüküyor ama deger hepsine :)

Aynen bendede oyle tisortum kalkiyor tekmelerinden bide ayagini yavasca suruterek dolastiriyor karnimda iste onu izlemeye bayiliyorum :)
Benimde öyle :)) dokunduğumda ayağı olduğunu anlayabiliyorum arada birde zıplıyo sanırım karnım titriyo gerçi bu ara teklemelerken ayağı kolu altımdan çıkacak sanıyorum hala çıkamadı bebişim yukarılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…