- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.001
Aynen oyle inadina duruyormus gibi. Zaten benim minik kecim 22.haftaya kadar da cinsiyetini göstermedi:)Bakinca hissediyomus gibi duruyo bazen :)
Onu hic soyleme benim cogu kez bayagi cinsel organimin uzerinden tekme atiyor okadar asagida yani. Cinsel organimda basinc ve zonklama oluyor ordan tekme atinca bide asiri tuvalete cikma. Ciddiyim bayagi cinsel organimdan tekme yiyorum insallah cikar yukariya yavrularimiz..Benimde öyle :)) dokunduğumda ayağı olduğunu anlayabiliyorum arada birde zıplıyo sanırım karnım titriyo gerçi bu ara teklemelerken ayağı kolu altımdan çıkacak sanıyorum hala çıkamadı bebişim yukarılara
Kacinci haftandasin canim? Benim de 2-3 hafta oncesine kadar ayni dedigin yerde hissediyordum tekmeleri ama simdi yukari cikti birzz daha yukarida hissediyorum hatta oyle ki bir sag kosede bir sol altta bile hissettiğim oluyor :)Onu hic soyleme benim cogu kez bayagi cinsel organimin uzerinden tekme atiyor okadar asagida yani. Cinsel organimda basinc ve zonklama oluyor ordan tekme atinca bide asiri tuvalete cikma. Ciddiyim bayagi cinsel organimdan tekme yiyorum insallah cikar yukariya yavrularimiz..
23 haftaligim canim . Benimki cogunluk asagida insallah cikar yukarlaraKacinci haftandasin canim? Benim de 2-3 hafta oncesine kadar ayni dedigin yerde hissediyordum tekmeleri ama simdi yukari cikti birzz daha yukarida hissediyorum hatta oyle ki bir sag kosede bir sol altta bile hissettiğim oluyor :)
O haftalarda benimki de cok asagidaydi hatta oturmak bile istemiyordum rahatsiz oluyordum, uzanıyordum hep. Ama simdi cikti gobek deligimde hissediyorum tekmeleri. 2 haftaya cikar canim yukari merak etme23 haftaligim canim . Benimki cogunluk asagida insallah cikar yukarlara
Aynen oyle o kadar korkuyorumki ayagi asagidan cikicak nerdeyse :) insallah kuzum yaaOnu hic soyleme benim cogu kez bayagi cinsel organimin uzerinden tekme atiyor okadar asagida yani. Cinsel organimda basinc ve zonklama oluyor ordan tekme atinca bide asiri tuvalete cikma. Ciddiyim bayagi cinsel organimdan tekme yiyorum insallah cikar yukariya yavrularimiz..
Gunaydin:)Günaydın herkese;
Umarım sağlıkla ve keyifle geçiyordur günleriniz :) Kızlar biz ne yazık ki en son anı bekleyenlerden olamıyoruz.7. ay yaklaşmadan her şeyimiz hazır olsun diyoruz ne olur ne olmaz.Ancak beşik seçimini bir türlü yapamadık.Fiyatı uygun diye bir beşik aldık ancak içindeki yatak bebeğe hiç uygun değilmiş gibi geldi sonrasında bize.Şimdi yeni beşik arayışındayız.Siz de durum ne ?benim gibi erkenden alan var mı? ya da ne almayı ne yapmayı düşünüyorsunuz . Bir de reflü yatağı almak gerekiyor mu ayriyetten
hangi siteden aldın canım?kızlar ben bambu beşik aldım internetten hemde çokta güzel geldi bebek arabasınıda travel aldım
...Eki Görüntüle 1879000 Eki Görüntüle 1879001 işte bunlar...AYRICA BABYMALL VARSA OTURDUĞUNUZ YERLERDE HEDİYE ÇEKİ VERİOLAR ODA BÜYÜK İMKAN SAĞLADI BİZE AÇIKÇASI..
hangi siteden aldın canım?
Canim bebek arabasinin markasi ne? Tekerlekleri guzel gorunuyor buyuk sanirim.kızlar ben bambu beşik aldım internetten hemde çokta güzel geldi bebek arabasınıda travel aldım
...Eki Görüntüle 1879000 Eki Görüntüle 1879001 işte bunlar...AYRICA BABYMALL VARSA OTURDUĞUNUZ YERLERDE HEDİYE ÇEKİ VERİOLAR ODA BÜYÜK İMKAN SAĞLADI BİZE AÇIKÇASI..
Canım ayaklarını uzat elini karnına koy bekle süt falan iç çikolata falan ye panik yapma bazı anneler geç hissediyor ama bi doktoruna da danış tabi..Kizlar ben 23 haftaligim ama halan daha hisedemiyorum hareketlerini...neden olabilir?
Pierre cardin canımCanim bebek arabasinin markasi ne? Tekerlekleri guzel gorunuyor buyuk sanirim.
Teşekkürler canim ben hala arastirmalardayim bu gidisle bebegim dogacak sonra bir anda almak zorunda kalicam.. Aklimda bulunsun sitelere de bakiyim hemen.Pierre cardin canım
tatlım günaydın;Kızlar Ankara'da saman pazarında sepetçi buldum isteyene telefonunu adresini verebilirim çok uygun fiyata beşik hasır şeklinde ayakları tekerli beşikler var yanlış hatırlamıyorsam 135 lira tuttu ayağıyla beraber çok güzel küçük sepetlerde var orda hastane çikolataları için falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?