Aralikk anneleriii !

Onu hic soyleme benim cogu kez bayagi cinsel organimin uzerinden tekme atiyor okadar asagida yani. Cinsel organimda basinc ve zonklama oluyor ordan tekme atinca bide asiri tuvalete cikma. Ciddiyim bayagi cinsel organimdan tekme yiyorum insallah cikar yukariya yavrularimiz..

Kacinci haftandasin canim? Benim de 2-3 hafta oncesine kadar ayni dedigin yerde hissediyordum tekmeleri ama simdi yukari cikti birzz daha yukarida hissediyorum hatta oyle ki bir sag kosede bir sol altta bile hissettiğim oluyor :)

Kacinci haftandasin canim? Benim de 2-3 hafta oncesine kadar ayni dedigin yerde hissediyordum tekmeleri ama simdi yukari cikti birzz daha yukarida hissediyorum hatta oyle ki bir sag kosede bir sol altta bile hissettiğim oluyor :)
23 haftaligim canim . Benimki cogunluk asagida insallah cikar yukarlara

23 haftaligim canim . Benimki cogunluk asagida insallah cikar yukarlara
O haftalarda benimki de cok asagidaydi hatta oturmak bile istemiyordum rahatsiz oluyordum, uzanıyordum hep. Ama simdi cikti gobek deligimde hissediyorum tekmeleri. 2 haftaya cikar canim yukari merak etme

Aynen oyle o kadar korkuyorumki ayagi asagidan cikicak nerdeyse :) insallah kuzum yaa

Günaydın herkese;
Umarım sağlıkla ve keyifle geçiyordur günleriniz :) Kızlar biz ne yazık ki en son anı bekleyenlerden olamıyoruz.7. ay yaklaşmadan her şeyimiz hazır olsun diyoruz ne olur ne olmaz.Ancak beşik seçimini bir türlü yapamadık.Fiyatı uygun diye bir beşik aldık ancak içindeki yatak bebeğe hiç uygun değilmiş gibi geldi sonrasında bize.Şimdi yeni beşik arayışındayız.Siz de durum ne ?benim gibi erkenden alan var mı? ya da ne almayı ne yapmayı düşünüyorsunuz . Bir de reflü yatağı almak gerekiyor mu ayriyetten

Gunaydin:)
Ben de fazla heyecanlı olanlardanim. Bir arkadas sepetini verdi bana ilk bir iki ay onda yatiririm diye en iyi kalitede pamuk yatak, yastik ve yorgan diktiriyorum. Sonrasi icin de bambu yastik ve yorgan aldim. Yaptigim arastirmalara göre etrafimdaki herkes ilk 2-3 yil falan park yatak kullanmis ve bebek anne yaninda yattigi surece oda yapma sakın dediler. Odalari ayırma zamanina kadar cocuk asla o odaya girmiyormuş park yataklarin birbirinden farki yok ben sadece sallanma ozelligi olsun bir de altta ekstra girisi olsun diyorum. Bir de park yatagin icine uygun yatak alırım diyorum magazalarda o ebatlarda satilanlardan.
Aslinda ben de ayni kararsizligi arabada yasiyorum. Kis bebegi olacagi icin disari cikmaz diye dusunuyorum acaba travel sistem gibi hantal bir set alacagima baston alip gecsem mi ki..?

Kızlar Ankara'da saman pazarında sepetçi buldum isteyene telefonunu adresini verebilirim çok uygun fiyata beşik hasır şeklinde ayakları tekerli beşikler var yanlış hatırlamıyorsam 135 lira tuttu ayağıyla beraber çok güzel küçük sepetlerde var orda hastane çikolataları için falan...

tatlım günaydın;
sepet içindeki yatağı nasıl hallettin.özel mi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…