- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.961
Ahahah aynen tatlim bende de oyle yuksek ses muziklere de tepki veriyor minnos :) çok komik oluyor sürekli konuşmaya başladım ben onla arkadaşım gibi herşeyi paylaşıyorum şimdiden ki sesimi iyice benimsesin :)Hepimizin kiz ne guzelkiz annisleri olucaz benimki de asagida duruyor azcik ama asagi yerlesmisti ilk ultrasonlardan beri oyle yani agrim oluyor arada baslarda doktorum kanaman olabilir demisti ama hic olmadi Allaha cok sukur ben de cok dikkatettim gerci dinlendim nefes nefese kalacak seylerden kacindim. Sonra baska bor doktor karpuz gibi yatmanin bir ise yaramadigini soyledi. Sinir etti beni doktoruma sordum kendini cok yormadan sporunu da yap yuruyusunu de yap dedi.. muhim olan rahim agzinin kapali olmasi ve serviks boyuymus onlari sor canim doktoruna normal derseki seninki de bisey dememis belliki normal canim kasma kendini ben yuruyuslerime de basladim oyuzren yoksa kilo alip basini gidiyordu... buarada annisler benimki sevmedigi seslere asiri tepki verir oldu mesela alarmli saat sesine.. saati kurarken ya da caldiginda ses cikardikca basiyor tekmeyi sizde durumlar nasil?
Bende çok merak ediyorum ilk ihtiyacımda deneyeceğimValla bayildim ben bu videoyacok da merak ettim ise yarayacak mi bizde acaba sagol canim
Aslında dogru yapıyorsunAhahah aynen tatlim bende de oyle yuksek ses muziklere de tepki veriyor minnos :) çok komik oluyor sürekli konuşmaya başladım ben onla arkadaşım gibi herşeyi paylaşıyorum şimdiden ki sesimi iyice benimsesin :)
evet evet ben arada mozart vivaldi filan dinletiyorum soyle yarım saat güzel oluyor :) Mozarta tepkiler var ama vivaldiye henuz tepki alamadım Benimki hareketli müzik sevecek sanırımCanım ölçtürmüştüm rahim ağzınk her kpntrolde ölçmesini istiyorum gayet iyiydi umarkm aşağıda olması kısaltmazOy yerim onu elektirkli süpürge ve saç kurutma makinesinin sesinede tepki veriyor benim kuzum hatta bir gün uzun süre hareket etmedi ve korktum eşim elektrikli süpürgeyi getirdi yanımda bi 5 dk açık bıraktı başladı vurmaya bu dönemden sonra müzik dinletmemiz gerektiğini öneriyor doktorlar sakin müziklere alıştırın doğduğunda o müziklerle uyuyacağını göreceksiniz diyorlar
evet evet ben arada mozart vivaldi filan dinletiyorum soyle yarım saat güzel oluyor :) Mozarta tepkiler var ama vivaldiye henuz tepki alamadım Benimki hareketli müzik sevecek sanırım
Bunu bende yapiyorum maneviyat bebegede bizede sartBen iki oğlum da da kurani-i kerim dinlettim ve cok sakin bebek oldular bin şükür dogunca uyumaya zorlandiklarinda tlf açtigim çeşitli süreler ve esmaul Hüsna sa çok rahat uykuya daldilar tavsiye ederimmmm
Valla canim tetanozu bende dun yaptirdim ama bana mutlaka ikinci dozu yaptirmam gerektigini yoksa bu birincisinin ise yaramayacagini soylediler. Ikincisi ise bir ay sonra yapilacak. Ama seker yuklemesi hakkinda bilgim yok yaptirir miyim onuda bilmiyorumKizlar gittik bugun doktora tetenoz icin sadece bir doz yeterli o da istiyorsan yaptir zorunda degilsin sana kalmis dedi, seker yuklemesi icinde once bi tokluk ver ve sonra aclik dedi bunlari yapanlar bir aciklayabilir mi galiba yemekten 2 saat sonra tokluk veriliyor anladigim kadariyla, bunlari yap gerekirse bakariz sekere dedi ama cok onemli degil ailede seker yoksa tabi... Dedi ama bakalim sizin bu konuda bilgilerinizi alabilirim tokluk/aclik hakkinda...
Ben anlamiyorum bu tetenozu vallahi banada sakin 2. Doz icin gitme doktorum hatta baska bir doktorada sordum evet zaten hastane ortaminda dogum yapacaksin gerek yok dediler şeket yüklemesi ben istemiyorum dedim doktora tamam sorun değil ama bi tokken bi baktır tokluğuna dedi :/Valla canim tetanozu bende dun yaptirdim ama bana mutlaka ikinci dozu yaptirmam gerektigini yoksa bu birincisinin ise yaramayacagini soylediler. Ikincisi ise bir ay sonra yapilacak. Ama seker yuklemesi hakkinda bilgim yok yaptirir miyim onuda bilmiyorum
Aynen öyle canım ya vallahi ne yapcagimizi bilmiyoruz hayirlisi artik...Biri baska biri baska birsey soyluyor olan biz pimpirikli anne adaylarina oluyor valla kafalar karisik bizde
merhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap
Evet doktora gitmelisin yani umarım korkulcak bişey yoktur ama kötü koku sıkıntı demek iltihap falan olabilir dikkat et mantar falan olmadan git bencedemerhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap
Maşallah canım :) sen kaç kilo aldın peki?Kızlar bugün kontrolüm vardı 24+3 olduk..boyumuz 32 cm kilomuz 700 gr olmuş .kan ve idrar verdik .Şeker yüklemesinide yaptırdık bugün ayrıca.Vede son aşımızdan kurtuldum nihayet ikinci doz tetanoz..Bizde durumlar böyle...
Ben yukletmedim canim endokrin doktorum zaten onermemisti duzenli evde olc dedi deftere tutuyorum aclik tokluk bide ha1c var 3 aylik seker degerin bir bozukluk varsa ordan da cikiyor zaten ona da baktik ara ara bakicaz iste onlara kadindogumcum da defterime bakti gerek yok dedi yuklemeye o kadar sekere yuklemeye gerek yok yani basta duzenli aclik tokluk olarak kendi kaydini tutunca yuklemeyle ugrasmiyorsunBen anlamiyorum bu tetenozu vallahi banada sakin 2. Doz icin gitme doktorum hatta baska bir doktorada sordum evet zaten hastane ortaminda dogum yapacaksin gerek yok dediler şeket yüklemesi ben istemiyorum dedim doktora tamam sorun değil ama bi tokken bi baktır tokluğuna dedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?