Aralikk anneleriii !

Ahahah aynen tatlim bende de oyle yuksek ses muziklere de tepki veriyor minnos :) çok komik oluyor sürekli konuşmaya başladım ben onla arkadaşım gibi herşeyi paylaşıyorum şimdiden ki sesimi iyice benimsesin :)

Ahahah aynen tatlim bende de oyle yuksek ses muziklere de tepki veriyor minnos :) çok komik oluyor sürekli konuşmaya başladım ben onla arkadaşım gibi herşeyi paylaşıyorum şimdiden ki sesimi iyice benimsesin :)
Aslında dogru yapıyorsun Dışarıda yapamasak da evde ben de konusuyorum ara ara aslında sıklaştırmak lazım

Reactions: Rup
evet evet ben arada mozart vivaldi filan dinletiyorum soyle yarım saat güzel oluyor :) Mozarta tepkiler var ama vivaldiye henuz tepki alamadım Benimki hareketli müzik sevecek sanırım

Ben iki oğlum da da kurani-i kerim dinlettim ve cok sakin bebek oldular bin şükür dogunca uyumaya zorlandiklarinda tlf açtigim çeşitli süreler ve esmaul Hüsna sa çok rahat uykuya daldilar tavsiye ederimmmm

Kizlar gittik bugun doktora tetenoz icin sadece bir doz yeterli o da istiyorsan yaptir zorunda degilsin sana kalmis dedi, seker yuklemesi icinde once bi tokluk ver ve sonra aclik dedi bunlari yapanlar bir aciklayabilir mi galiba yemekten 2 saat sonra tokluk veriliyor anladigim kadariyla, bunlari yap gerekirse bakariz sekere dedi ama cok onemli degil ailede seker yoksa tabi... Dedi ama bakalim sizin bu konuda bilgilerinizi alabilirim tokluk/aclik hakkinda...

Valla canim tetanozu bende dun yaptirdim ama bana mutlaka ikinci dozu yaptirmam gerektigini yoksa bu birincisinin ise yaramayacagini soylediler. Ikincisi ise bir ay sonra yapilacak. Ama seker yuklemesi hakkinda bilgim yok yaptirir miyim onuda bilmiyorum

Reactions: Rup
Ben anlamiyorum bu tetenozu vallahi banada sakin 2. Doz icin gitme doktorum hatta baska bir doktorada sordum evet zaten hastane ortaminda dogum yapacaksin gerek yok dediler şeket yüklemesi ben istemiyorum dedim doktora tamam sorun değil ama bi tokken bi baktır tokluğuna dedi :/

merhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap

merhaba meleklerim beyaz koyu iltihap akıntım var en kötüsü çok kötü ağır bi kokusu var ama kaşıntı acı yok ama koku dayanılmaz dört gündür böyle çok kötü bisey mi lütfen cevap

Kötü kokuluysa mutlaka doktora git bi an evvel, akıntı olması normal ama kötü kokulu olması yada renginin koyu olması sakıncalı diyor doktorlar.

Evet doktora gitmelisin yani umarım korkulcak bişey yoktur ama kötü koku sıkıntı demek iltihap falan olabilir dikkat et mantar falan olmadan git bencede

Kızlar bugün kontrolüm vardı 24+3 olduk..boyumuz 32 cm kilomuz 700 gr olmuş .kan ve idrar verdik .Şeker yüklemesinide yaptırdık bugün ayrıca.Vede son aşımızdan kurtuldum nihayet ikinci doz tetanoz..Bizde durumlar böyle...

Maşallah canım :) sen kaç kilo aldın peki?

Merhaba kızlar. Uzun zamandır takip edemiyorum. Önce tatil sonra eşimin köyüne geldik. Uzadı biraz. Umarim hepiniz için her şey yolundadir. 21+3 olduk. Allaha Şükür her şey yolunda. Artık her gün hissediyorum oğlumun kıpırtılarını, minik tekmelerini. Tetenozu bu hafta yaptiracagim. Şeker yüklemesi için dr.um her hastadan istemiyorum ama sizin oğlan biraz tombulca olduğu için isteyebilirim dedi. En doğrusu doktorumuzu dikkate almamız galiba.

Ben yukletmedim canim endokrin doktorum zaten onermemisti duzenli evde olc dedi deftere tutuyorum aclik tokluk bide ha1c var 3 aylik seker degerin bir bozukluk varsa ordan da cikiyor zaten ona da baktik ara ara bakicaz iste onlara kadindogumcum da defterime bakti gerek yok dedi yuklemeye o kadar sekere yuklemeye gerek yok yani basta duzenli aclik tokluk olarak kendi kaydini tutunca yuklemeyle ugrasmiyorsun tetanozu da bir doz oldum ikinciye benim doktorumda gerek yok dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…