- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.041
Aynen oyle alma eve valla alisiyorsun almayinca almicam de hirs yap yoksa fena catlicaz, saglikli olani yiyelim de hamur islerini birakalimAyy ben de 10 kilo aldim canım bundan sonra daha hızlı kilo alacagimi soyledi doktorum zaten normal kilomun ustunde oldugum anda hamile kalmıştım. Kendimi cok rahatsiz hissediyorum ama bebegimin sagligi yerinde olsun yeter diyip teselli ediyorum kendimi :)
Benim de ayni stratejiye ihtiyacim var sanirim. Ben de denemeliyim :)
Almiyim dedigin gibi canim ve esimi de her gun tembihliyim. Aynen valla saglikli beslenelim de en azindan sadece bebege kilo alalim bundan sonraAynen oyle alma eve valla alisiyorsun almayinca almicam de hirs yap yoksa fena catlicaz, saglikli olani yiyelim de hamur islerini birakalim
Canim.yoktum.uzun sure aranizda... o pozisyonlara takilma hic.. bebisler surekli durus degisitiryor karnimizin icinde fizik kanunlari gecerliymis doktorum.oyle demistiKizlar buarada bu alttaki takvimi anliyormusunuz? Benim gecen hafta bebek duzdu simdiki sekli kafa asagida.. :) yani diger kaynaklarda bu haftalarda bebek daha duz duruyo kafa donmuyor yanlis miyim? :))
Ayyy ben yemiyorum da hic cok nadir ama ben de aliyorumSorma tatlim aynilarini yasadigim icin 10 kilo aldim niye simit pogaca makarna yuzunden :) eve sokmuyorum kudursamda almiyorum sebzeyle meyveyle tikaniyorum cunku bebegim gobekli olmus ve doktor bildigin kizdi hamuru birak diye :)) eve sokmuyorum korkumdan pirincide biraktim bulgur disinda pilavim yok :)
Ben gecen alma dedim buara istahim artti canim biseyler cekiyor sakin alma yememis halimle cok kilo aldim zaten dedim 2 gun gecmedi asagidan profiterollu pasta almis 3te birini yedim gerisini ona yedirttim alma dedim.yeniden ama bakalimAlmiyim dedigin gibi canim ve esimi de her gun tembihliyim. Aynen valla saglikli beslenelim de en azindan sadece bebege kilo alalim bundan sonra
Benimki de yapiyor onu ara ara ama gobusum asagida hep yukselmeyecek herhalde su saatten sonra diyorum umidi kestim azcikOnu hic soyleme benim cogu kez bayagi cinsel organimin uzerinden tekme atiyor okadar asagida yani. Cinsel organimda basinc ve zonklama oluyor ordan tekme atinca bide asiri tuvalete cikma. Ciddiyim bayagi cinsel organimdan tekme yiyorum insallah cikar yukariya yavrularimiz..
Iyiyim canim@perfeson E Esrakarakaya kizlar sesiniz cikmiyor? Hersey yolundadir umarim
Canim gec cevap veriyorum bu testi yaptirmadim.doktorlarimda uygun gormedi ustelik insulin direnci olan biriyim.GÜNAYDIN KIZLAR İLK 50 GR ŞEKER YÜKLEMEM YÜKSEK ÇIKTI TOPLAMDA 7 KİLO ALDIM DOKTORUM ÇOK ALMIŞSIN DEDİ 65 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 72 KİLOYUM.BİRAZ KIZDI.DÜN 100 GR YAPTIRDIM 50 GRLIK YÜKSEK ÇIKTIĞI İÇİN VE ONUNDA BİR DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI VE DİYETE BAŞLATTILAR ÇİKOLATA ŞEKER YASAKLANDI....PEKİ BU TESTİ HİÇ YAPTIRMAYANLAR NASIL BİLİYOR YÜKSEK DEĞERLERİ VE YEMEYE DEVAM EDİYOR MESELA ...
Kilon nasil canim gobek cevrende yaglanma cok mu? Buarada ben de 20. Haftalarda hissetmeye basladim canim 22.haftaydi sanirim tam hatirlayamadim.. yavas yavas hissedersin sen de ama cok.yorulmadigin gunlerde dinlemeye calis bebisini.. yorgun olunca onlar da hareketsiz oluyorlar.. bide bebegin durdugu yer de onemliymis pozisyonundan oturu de hissetmeyebilirsin canimKizlar ben 23 haftaligim ama halan daha hisedemiyorum hareketlerini...neden olabilir?
Sen en az 3 litre su ic canim saglikli icinde auphe kalmasin azsa da cogalirmerhaba kızlar. Bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı. Asistan dr. bebeğin suyu azalmış dedi. aslında çok az değil ama haftana göre az gibi ama uzman dr. ile ortak karar vereceğim salı günü dedi. kafayı yiyecektim. araştırdım bir sürü riski var. dr.uma gittim hemen. ve dr.um bebeğin suyu gayet normal dedi. Bu devlet hastanelerinde asistanların ellerine bırakılmamıza ve onların düşüncesiz tavırlarına gıcık oluyorum. Dr.uma güvenim sonsuz da olsa içime bir korku girdi.
Benim esim de pek dinlemez hicbir sey yoksa puding falan yapar tatlısız bir gun gecirdigini gormedim :)Ben gecen alma dedim buara istahim artti canim biseyler cekiyor sakin alma yememis halimle cok kilo aldim zaten dedim 2 gun gecmedi asagidan profiterollu pasta almis 3te birini yedim gerisini ona yedirttim alma dedim.yeniden ama bakalim
benimki tatlı bile sevmez ama ben diyetteyken ya da alma dediğim zamanlarda nedense doldruyor eve.. Senin nedeni karbohidratsa kesince kilonu sabitleyebilirsin cnm ben tuketmıyorum 1 haftadır biraz zorlanıyorum ama yememek için iradem kırıldı sanırımBenim esim de pek dinlemez hicbir sey yoksa puding falan yapar tatlısız bir gun gecirdigini gormedim :)
Ben yedigimin yarisini bitiremeyip esime veriyorum genellikle aslinda bu kadar almamam lazimdi diye dusunuyorum ama su karbonhidrat sevdam beni bu hale getirdi sanirim
Sağol canım suyu artırdım. umarım sıkıntı çıkmaz.Sen en az 3 litre su ic canim saglikli icinde auphe kalmasin azsa da cogalir
yok yok ben de kokrmustum 3 litreyi de gecmeyeyeim bişey olur demiştim doktoruma o da hamilielikte en az 3 litre içececksin 4 iç hatta sen dedi bana sonradan baska doktora da sordum o da oyle dedi arastırdım bi de doktor makalelelrini ( oyle herkesin sağdan soldan yazdıgı blog yazılarını değil) oradada oyle yazıyor yanı gonul rahatlıgı ıle ıc canımSağol canım suyu artırdım. umarım sıkıntı çıkmaz.
Aman dikkat et canım kendine. Bazen inadina yapar gibi davraniyorlar beyler bilirim sonra da pisman olurlar. O alsin sen cope at ya da cocugu olan komsuna falan ver olmazsa.benimki tatlı bile sevmez ama ben diyetteyken ya da alma dediğim zamanlarda nedense doldruyor eve.. Senin nedeni karbohidratsa kesince kilonu sabitleyebilirsin cnm ben tuketmıyorum 1 haftadır biraz zorlanıyorum ama yememek için iradem kırıldı sanırımBenim sağlıksal problemlerden kaynaklı kilo artışım
ayy evet oyalayacak seyleri gunun heranı bulmak lazımAman dikkat et canım kendine. Bazen inadina yapar gibi davraniyorlar beyler bilirim sonra da pisman olurlar. O alsin sen cope at ya da cocugu olan komsuna falan ver olmazsa.
Karbonhidrati kesmeye calisiyorum ama ekmek yemesem makarna ya da patates yiyorum. Tam çıkaramıyorum hayatimdan simdi tek umudum okulun basliyor olmasiyla temponun artmasi ve yemek dusunmemek:)
Haklisin cok gec yatmamak lazım ben biraz gecikince acikiyorum gece, yemezsem de bebis uyutmuyor. Ayy Allah korusun insallah önünü alabiliriz de en azindan sabit kalabiliriz bebeklerimize kilo aliriz.ayy evet oyalayacak seyleri gunun heranı bulmak lazımakşamları da şart yoksa gece ye sonra yat tostoparlak oluruz valla
Insallah canimHaklisin cok gec yatmamak lazım ben biraz gecikince acikiyorum gece, yemezsem de bebis uyutmuyor. Ayy Allah korusun insallah önünü alabiliriz de en azindan sabit kalabiliriz bebeklerimize kilo aliriz.
Benide goren karnin ne kadar asagida diyorBenimki de yapiyor onu ara ara ama gobusum asagida hep yukselmeyecek herhalde su saatten sonra diyorum umidi kestim azcik
Buyudugu icin gobek deligi cevremde biraz daha ustte hatta ama esas vucudu altta bebisimin siskinligi vs. Asagida hissediyorum zaten agirligini daBenide goren karnin ne kadar asagida diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?