- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.081
Bence çok kafaya takılcak bir durum değil yani çok erken daha çok vakit var gelişimini tamamlamasına o zamanı gelince düzelir annesi korkma, yani herkesin çocuğu aynı şekilde gelişmiyor, çözümsüz olduğunu da sanmıyorum bence bekle bidahaki gittiğinde normale döncektir. Belki bizimde öyle şuan onu bile bilmiyorum gittiğimde sürpriz olabilir yani heranTesekkurler kizlar.umarim saglikli bi sekilde dogarlar.bu aralar ters duz olmalari normalmis..hareketli sanirim.bu durumda olan varmi baska?
Ters duz olmalari sorun degil canim bebisler son haftalrda dogum pozisyonuna geciyor ve buyudukleri icin o sekilde kaliyorlar.. Ancak son haftalara kadar fizik kanunlari gecerli ters de oluyor duzde sen yattiginda o da seklini degistirir egilip kalktiginda da merak etme makat tarafinda durmasi da bebis icin sorun degil sadece kabizliga sebep verebilme ve basur olusumuna neden olabilir beslenmene dikkat edersin sorun kalmaz onda daTesekkurler kizlar.umarim saglikli bi sekilde dogarlar.bu aralar ters duz olmalari normalmis..hareketli sanirim.bu durumda olan varmi baska?
Kızlar ya bişey sorcam sizdede sivilceler coştu mu? Bu ara normalden daha çok çıkıyor ve baya büyük çıkıyor sırtım çok fena durumda normal mi acaba bu kadar fazlalaşması...:/
Aynen baya ağrılı benimde çene ve sırtım fena acıyoHormonlarla falan alakalı muhtemelen
Bende aynı durumdayım özellikle çene bölgemde kocaman sivilceler çıktı son 1 haftadır.
Evet cnm yanagimda bir yanak daha cikti resmenKızlar ya bişey sorcam sizdede sivilceler coştu mu? Bu ara normalden daha çok çıkıyor ve baya büyük çıkıyor sırtım çok fena durumda normal mi acaba bu kadar fazlalaşması...:/
Ahahah ayni anda mi cikiyor nedir benimde sivilcemde yanak var suanEvet cnm yanagimda bir yanak daha cikti resmendaha once sirtimda oluyordu da yuzumu basmiyordu en azindan
Ben olasi yan etkilerinden oturu swkwr yukletmedim canimkızlarrr merhaba şeker yüklemesinden sonra suyunda azalan var mı aranızda ? şeker yüklemesi yaptırdım gecen hafta sonuçlar yüksek cıktı bugün doktoruma gittim suyun biraz azalmış dedi beni tedirgin etti başına böyle bişey gelen var mı ? yada suyu arttırmak için neler yapmalıyım şekerde yüksek şuan sadece su içiyorum lütfen cevap verin korkuyorum
Bende su diye duydum hep yani su ve suyu en çok barındıran besinler, salatalık karpuz gibi...Ben olasi yan etkilerinden oturu swkwr yukletmedim canimsuyunu arttirmak icin gunde 4 litre su canim bide havuc armut diyorlar ama su en iyi vucut sivisi dengeleyici oldugu icin sen wc ile duygusal iliski icine de gircek olsan sudan cekinme canim
Canim tarcini abartma hergun oglen yemekten sonra bir bardak tarcinli limonlu su icsen yeter kasilmalari da baslatabilir cunku... suyu 4 litreye tamamliyorsan super ben 2 litreyi coktan tukettim bilesu içiyorum bol bol tuvaletle akraba oldum resmen bebeğim iyi olsun da ben tüm günü orda geçirmeye razıyımşuan salatalık yiyorum ve tarçınlı su içiyorum tarçın şekeri dengeliyor dediler o yüzden günde 1 litreyi yakın onu içiyorum fazlası da tansiyon düşürüyor dediler ama bugün gene doktora gitsem mi diye de düşünüyorum korkuyorum yaaa ((
tarçın konusunda çok dikkat et bencede çünkü kanı inceltiyor ben bir kere çok tarçın içtiğim için erken regl olmuştum ve suluboya gibiydi düşün yani, çok riskli hamilelikte dikkat etsu içiyorum bol bol tuvaletle akraba oldum resmen bebeğim iyi olsun da ben tüm günü orda geçirmeye razıyımşuan salatalık yiyorum ve tarçınlı su içiyorum tarçın şekeri dengeliyor dediler o yüzden günde 1 litreyi yakın onu içiyorum fazlası da tansiyon düşürüyor dediler ama bugün gene doktora gitsem mi diye de düşünüyorum korkuyorum yaaa ((
Benimde suyumda azalma olmus seker yuklemesinden olabilecegi aklima gelmedi.ne kadarmis senin suyun benim 62 civari...doktor banada diknat et dediKızlar ya bişey sorcam sizdede sivilceler coştu mu? Bu ara normalden daha çok çıkıyor ve baya büyük çıkıyor sırtım çok fena durumda normal mi acaba bu kadar fazlalaşması...:/
Canım su içicen bol bol benimde bildiğim o ben şeker yüklemesi istemedim doktorumda zorlamadı zaten, tatlı yemiyorum yemezsem yaşayamam gibi hissetmemeye çalışıyorum yemesem daha iyi diyip hiç eve sokmuyorum, soda , su ve salatalık karpuz gibi sulu besinler al bişey olmaz su herkeste azalıyor sonra dengeleniyor galiba korkma yani tatlımBenimde suyumda azalma olmus seker yuklemesinden olabilecegi aklima gelmedi.ne kadarmis senin suyun benim 62 civari...doktor banada diknat et dedi
Cok tatli canim benimKizlar yeni cicilerimhastane pijamalarimi aldim. Yavastan hastane cantami hazirlamaya baslayacagim
Sagol canimCok tatli canim benimgule gule giy
Aynen öyle tatlım doğru diyorsun bende bayram sonu başlıyorum hastane çantasınaSagol canim28. Haftada baslayin diyorlar yavas yavas.. valla kasim sonu aralik basi gibi gelecegi icin bebis (eger supriz bir durum olmazsa) hersey yeni sezona denk geldi neyse kirkyilda bir olacak heyecanlar bunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?