Aralikk anneleriii !

Kiyamam yapcak bisey yok kuzum bazi seyleri yemek istiyorsak yicez ama tutabildigimizi tutucaz :)

Kiyamam yapcak bisey yok kuzum bazi seyleri yemek istiyorsak yicez ama tutabildigimizi tutucaz :)
Yemiyorum ki tatlim sorun orada zaten ben eskiden gervekten de kus kadar yiyordum kilo almamak icin metabolizmam cok yavas calisiyor 1400 kcal ustu benim icin kilo almak demekti oyuzden tabagimi bosa yakin doldurup ac bir sekilde yemekten kalkardim yediklerimde temel gidalardi oyle hamuru tatlisi yagi yoktu yag bile yoktu dusun zeytinyagi hakkim.gunde 1 tatli kasigiydi hamile kalmak icin ugrastigimiz donem 300 kcalori arttirarak devam ettim yemeye ama kan sekerim 50lere dusmeye basladi kirec gibi bir yuz soguk soguk terlemelerle gecti sonrasi siddetli kanama 10 gun boyunca.. 1 ay ara everdik o ara normal insan gibi yemeye basladim ozaman hamile kaldim. Bu kez de kilo artisim cok oldu bu da bebekle benim sagligim.icin iyi degil artik ne yapacagimi sasirdim yani canim

Reactions: Rup
Himm anladim kuzum zormus ama cidden senin durumun bir diyetisyene danistin mi hamilelikte? Yani yapcak bisey yokmu cozum olarak

Himm anladim kuzum zormus ama cidden senin durumun bir diyetisyene danistin mi hamilelikte? Yani yapcak bisey yokmu cozum olarak
Diyetisyenle zaten kilomu sabitlemistik en son 1 sene boyunca diyetisyen ve doktor konteolundeydim ama yetersiz geldi iste deneme surecinde ben de korktum acikcasi dusuk seker cok fena birsey ben de biraktim dogumdan sonra giderim diyip yavas yavas kalori arttirarark devam ettim sekerimi dengelemek icin sekerim dengelendi seker dengelenince denemeler de sonuc verdi ama kilo artarak devam tabi kansizlik sorunum da devam ilac kullanmama ragmen ben kilo verdikten sonra 1 sene daha beklemeliydim aslinda vucut toparlamadan hamile kaldim yas geciyor diye

Anladim tatlim uzuldum insallah dengeye oturur biran once, bende yemeden duramiyorum kilo almak istemiyorum diye kepekli seyler bulgur falan tuketiyorum ama istahim hep acik napcam bende bilmiyorum 1 tabakla kalkamiyorum 3 tabak bile az gelcekmis gibi gozum doymuyor korkumdan surekli salata yapiyorum pirinci zaten eve almiyorum hayirlisi bi doguralim da artik, yuruyuse de cikmiyorum hic isten vakit bulup eve zor atip kendimi 3 ay sabretcez bakalim

Ben de yoruluyorum da canim ama mecburen yapiyorum kosubandim var evde dusuk tempolu sonra da bacak bi tarafta kol bitarafta uyukluyorum ayy evet az kaldi insallah sabitleriz de oyle devam ederiz bebisler de saglikli.kilo alir iceride yaglanmak yerine

Aynen öyle canım hayırlısı artık bakalım umarım artık bir zorluk yaşamadan devam ederiz son aylarımıza...

Kızlar buarada hamilelik hormonu etkisiyle terleyen ve teri kötü koktuğunu düşünen varsa karbonat önerim olucak :) ben hayatımda hiç terlemeyen bir insandım, hamilelikte kendime dayanamadığım garip bir ter kokusundan bıkıp yöntemi karbonatta buldum haberiniz olsun :)

Ayyy guzel bilgiymis canim ben kansizlik sorunu yasiyorum oyuzden terlemekten ziyade usuyerek gecti gebelik surecim agustos sicaklarinda bir sicakladim onda da hep dusa girdim deodorant idare ettim ama ilerki donemde son ayda agirlastikca terleme sorunu olabilir aklimda bulunsun

Kizlar bebek makattaymis.moralim bozuldu.alt tarafta sanci hisediyordum demek ondanmis
Gecmis olsun canim buarada bebisin makattaysa yemene icmene dikkat et canim kabizlik sorunu da yapabilir ileride o da basur gibi sorunlara yol acar onemsenmiyor basa gelmeden aman dikkat et canim

Kızlar geçen hafta asistan bebeğin suyu az demişti ya bugün gene çağırmıştı uzmanla bakmak için Allah'a şükür uzman gayet normal dedi. Böbreğinden de şüphelenmiş bana söylememiş heralde. ben yatınca uzmana böbrekte bilmem ne gördüm dedi tıbbi bir terimle. kalp krizi geçirecektim resmen. Uzman ona da normal dedi. şükürler olsun. ikidir yüreğime indirecekti asistan. Neyse ki atlattık. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Valla canım geçmiş olsun çok şükür bir sorun olmamasına, yahu insanı korkutuyolar illa, inşallah hepsi geride kalır sağsalim alırız minnoşlarımızı kucağımıza

Tesekkurler kizlar.umarim saglikli bi sekilde dogarlar.bu aralar ters duz olmalari normalmis..hareketli sanirim.bu durumda olan varmi baska?

Tesekkurler kizlar.umarim saglikli bi sekilde dogarlar.bu aralar ters duz olmalari normalmis..hareketli sanirim.bu durumda olan varmi baska?
Valla canım makattaymış derken bebeğin ters durmasını kastediyorsan ben geçen ay devlet hastanesine gitmiştim dr. bebek ters dedi, yarım saat sonra özelde bebek ters değil, bu dönemlerde değişir duruşu demişlerdi. dert etme o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…