Aralikk anneleriii !

Bizim topik sessizlesmis.. bayramdan oturu sanirim ne durumdasiniz? Var mi bir yaramazlik benim uykusuzluk artti her gece saat 3 gibi uyaniyorum.4e kadar da uyumakla ugrasiyorum sonra 5te bidaha uyanip uyumaya calisiyorum.. saat basi calan guguklu saate dondum iyice karin ic basincim arttigindan olsa gerek hamileligin sıkıntili donemleri basladi sanirim.. geceleri uyuyamama nedenlerimden biri de saga ya da sola yatinca ic organlarim curumus gibi agriyor sirt ustu de bel agrisi oluyor ve sık sık tuvalete cikmalar da basladi.. Bundan sonrasi icin hepimize sabir diliyorum kizlar ve bol.dinlenmemiz gereken surece girdik

Reactions: Rup
Tamamen aynı program bende de var :) geceleri uyuyamayan sabahları uyanamayan bir durumdayım ve karnımın pıtpıtıyla uyuma çabamı çok sürdüremiyorum acıktı heralde diye kıyamayıp kalkıyorum kalkmasam da zaten rahat bırakmıyor minnoş. Su şıralar o ağrılar bendede var esktradan boğazımda bir gıcık var böyle yanıyor gibi ama yanmıyor alerji gibi bişey başladı hadi hayırlısı diyorum :)

Kızlar buarada bebekler ilk doğduğunda derilerinin üzerinde Verniks Kazeoza diye bir sıvı oluyormuş bu sıvı bebeklerin cildinin doğal kremiymiş ve dünya sağlık örgütü bebeğin doğumdan sonra en az 6 saat yıkanmaması gerektiğini bu sıvının onun sağlığı için çok önemli olduğunu bildirmiş ben yıkatmamayı düşünüyorum daha önce duyan bilen varmı peki

Aaaa benim hamileligin basindan beri var canim o gicik gibi bisey faranjitten kaynaklanmisti basta. ses kisikligi da yapiyor ben de.. sonra da bu ayima kadar ara ara devam ede ede geldim.. arada dokuntude oluyor dr.um gebelik alerjisi dedi bebege karsi alerji gelismis ben de ilk gebeliklerde oluyormus canim bir sakincasi yokmus belki seninki de oyle biseydir
Buarada sureci bu sekilde tamamlicaz herhalde canim uykusuz her gece modunda

Aaa cok mantikli aynen sesimde kisiliyor hahah evet az kaldı tamamen uykusuzluğa alıştırıyorlar artık bizi bıdıklar

Sizede iyi bayramlar kizlarr evettt gece kalkma sonra butun gun uykusuz dolasma durumlari bendede var ayrica tekmelerle gece bizzat hanimefendi tarafindan uyandiriliyorum hersey bi yana bayramda akrabalar bayagi canimi sıktı malum ben 52 kilodan 47 kiloya dustum ilk uc ay dolayisiyla cok coktum hatta yuzum kucucuk kaldi simdi 25 haftadayim ve kilom sadece 51 yani 4 kilo aldim tamam biliyorum acayip cirkinlestim ergenlikte cikmayan sivilcelerle dolu yuzum suratim kucucuk kalmis goz altlarim mor ve torbalanmis ve minicik bi karnim var ama her goren akraba aaaaaa ne olmus sanaa mahvolmussun dagilmissin bu ne hal ,yesene acmi duruyosun bak cocugun gelismez kucuk dogar erken dogar,bu ne boyle hic karnin yok soylemesen anlamayiz hamile oldugunu gibi yuzlerce sey soylediler acayip moralim bozuldu. Ahh su milletin agzii neden durmazki. Ben hamile degilken daha bu duygulari yasamamisken bile hamile gorsem moral verirdim iyi niyetli konusurdum ama millet resmen benim durumum uzerinden ego tatmini yapiyor

Okudugum kitapta bilgi veriyordu canım bu konuda. Dedigin gibi o sivi ne kadar cok kalirsa bebegin cildinde o kadar iyi olurmuş. Ben de yikatmayi ya da islak bezle falan sildirmeyi dusunmuyorum. Hafifce durularim muhtemelen.

Ayy insanlar moral bozmaya yer arıyorlar. Beenim yanimda ne konular anlatiyorlar tahmin bile edemezsin. Sonra da aaa sen etkilenme ama diyorlar sacmasapan insanlar ve sacmasapan muhabbetleri. Cok dinlememek lazım ortamdan hızla uzaklasmak lazım. Ben kustugum icin kilo verdigim donemde konusanlara bebegim beni düşünüyor cok kilo almıyım fizigimi koruyayim diye bulantim oluyor kilo veriyorum diyordum. Sonra da ekliyordum bebegim suan iyi ve saglikli, ben nasilsa toparlarim kendimi diye.

Canim yalniz degilsin, bende 53 le hamile kalip 65 i gordugum icin baya sistim ve buna bir suru laf duydum, bacaklarim falan korkunc, inan kilo alanada laf ediyorlar maksat moral bozmak, boyle insanlari ne yazikki etrafimizda kabul edicez.. Bir aciklama bile yapma sen kutsal bir yoldasin birak be dusunurlerse dusunsunler yavrun icin herseyi yaparsin bunu da duymamaya calis, bugunler biticek eskiye donecegiz hepimiz farkli bir bedene gectik cirkinlestik ama olsun bebeklerimiz saglikli olsun gerisi sorun degil tatlim. Kendini bilmez iki avuc insan icin bebegini ve kendini uzme

Ben faranjit oluyorum sanirim, bogazim kurumus simdi kalktim su ictim yutkunamadim goruntude bisey yok suan ama bademcikler sisiyor hissediyorum, karnonatli su gargarasi yaptim daha iyi gibiyim ama gecici cozum bu sanirim, onerisi olan varsa rica ediyim

Benim meslek hastalığım faranjit her yolu denedim ilac kullanmamak icin ve en etkili çözümü ilik sütün icine bal ve toz zencefil karistirip icerek buldum. Sabah ve aksam 1er bardak icerim en fazla 3 gunde toparliyor bir de boğazını surekli islat canım yaninda suyun olsun hep yudumla. Gecmis olsun.

Tamam canim cok tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun

Bana zencefil iyi geliyor canim ilik su yada sute karistirabilirsin ama cay kasiginin ucuyla at fazlasi zararli bebise

Evet canim ben biliyordum. gecen hafta 32 hafta raporu vb sorulari hastaneye sormak icin yonetimi ile gorustum orda bunu da sordum yikiyormusunuz ben ilk gun yikanmasini istemiyorum dedim. Onlarda ilk gun sadece basini yikiyoruz onun disinda pamukla siliniyor 2. Gun banyosu yapiliyor dendi hastanene sorabilirsin canim onceden

Canim ben gecirmistim. Acile gittogimde dr. Antibiyotikle tantum verde gargara vermisti. Gargarayi kullanmistim sadece 10 gunde anca iyilesmistim ama dr.um kizdi gargarayi kullanmam iyi degilmis bari gargaradan sonra su ile de calkalasaydin dedi. sen dr.una danis canim en dogrusunu o soyleyeektir. Onun disinda dinlenmen lazim tozdan uzak dur. Sicak seyler kesinlikle icme herseyin ilik olmasina dikat et. Bol bol balli limonlu ilik ihlamur ic canim yumusatir gecirmese de.. ben oule yapiyorum gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…