- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.121
Aynen tatlim bakalim yapiyorum iciyorum insallah gecer ilacsiz dertsizBana zencefil iyi geliyor canim ilik su yada sute karistirabilirsin ama cay kasiginin ucuyla at fazlasi zararli bebise
Dogru diyorsun tatlim ilik ilik biseyler iciyorum bakalim surekli kuruyor bogazim cok saol tatlim insallah gecerCanim ben gecirmistim. Acile gittogimde dr. Antibiyotikle tantum verde gargara vermisti. Gargarayi kullanmistim sadece 10 gunde anca iyilesmistimama dr.um kizdi gargarayi kullanmam iyi degilmis bari gargaradan sonra su ile de calkalasaydin dedi. sen dr.una danis canim en dogrusunu o soyleyeektir. Onun disinda dinlenmen lazim tozdan uzak dur. Sicak seyler kesinlikle icme herseyin ilik olmasina dikat et. Bol bol balli limonlu ilik ihlamur ic canim yumusatir gecirmese de.. ben oule yapiyorum gecmis olsun
Aynen bende gittigimde herseyi sorucam artik detayli soru cevap kismina geldik valla bunlari iyice ogrenmek lazimEvet canim ben biliyordum. gecen hafta 32 hafta raporu vb sorulari hastaneye sormak icin yonetimi ile gorustum orda bunu da sordum yikiyormusunuz ben ilk gun yikanmasini istemiyorum dedim. Onlarda ilk gun sadece basini yikiyoruz onun disinda pamukla siliniyor 2. Gun banyosu yapiliyor dendihastanene sorabilirsin canim onceden
Bende suan ayni dedigin gibi ihlamur bal limonla idare ediyorum insallah gecer havalar soguyor artik dikkat etmeliyiz valla kizlarKızlar benimde boğazım kötü olmuştu dr a gittim antibiyotik verdi.içtim bana dokundu afedersiniz kötü ishal oldum serum falansonra ıhlamur içtim, bal limon kaşıkla yedim günde iki kere ve bolca ılık su çok iyi geliyor,siz de deneyin
Kızlar merhaba ben şuan 26+1 günlük hamileyim.bugun kontrolüm vardı dr a karnımın ara ara sertleştiğini söyledim dr kontrol edince dedi ki erken doğum riskin var progesteron ve bi tane ağrı kesici verdi.bu durumu yaşayan var mı aranızda. Bilgisi olan var mı ne yapmam lâzım.korkuyorum.dr iki hafta sonra gel dedi.çok acil bi durum olsa iki hafta sonra çağırmazdı heralde deme
Ara ara sertleşme derken nasıl canım? Bazen benimde bebek sertleşiyorKızlar merhaba ben şuan 26+1 günlük hamileyim.bugun kontrolüm vardı dr a karnımın ara ara sertleştiğini söyledim dr kontrol edince dedi ki erken doğum riskin var progesteron ve bi tane ağrı kesici verdi.bu durumu yaşayan var mı aranızda. Bilgisi olan var mı ne yapmam lâzım.korkuyorum.dr iki hafta sonra gel dedi.çok acil bi durum olsa iki hafta sonra çağırmazdı heralde deme
Krnımın bi tarafında sertlik oluyor sonra karnımın her tarafı semsert oluyor.genelde yorulunca oluyor dikkat ettim. Bakalım bi kaç gün yatıcam kalkmdan sonra da fitillerimi kullanıcam dua edin bana daha bebeğim minicikAra ara sertleşme derken nasıl canım? Bazen benimde bebek sertleşiyor
Bişey olmaz kuzum kafana takma çok kendini yormamaya çalış mümkün olduğunca yat dinlen genellikle, inşallah hiç sorun olmaz Allah yardımcın olsun canım benim üzülme olumlu düşün olumlu olsunKrnımın bi tarafında sertlik oluyor sonra karnımın her tarafı semsert oluyor.genelde yorulunca oluyor dikkat ettim. Bakalım bi kaç gün yatıcam kalkmdan sonra da fitillerimi kullanıcam dua edin bana daha bebeğim minicik
Güzel yorumun için çok teşekkürler canım.ben istanbula 7,5 sene önce evlenip gelen ve hiç çevresi akrabası olmayan bi insanım.yani çok yalnızım.böyle güzel yorumlar bana mutluluk veriyor çok teşekkürlerBişey olmaz kuzum kafana takma çok kendini yormamaya çalış mümkün olduğunca yat dinlen genellikle, inşallah hiç sorun olmaz Allah yardımcın olsun canım benim üzülme olumlu düşün olumlu olsun
Canım benim rica ederim burdan ne kadar yetişebilirsek yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize ne zaman istersen yaz bana yaz bize :) birbirimizi heralde en iyi bizler anlarız.. sen sabret doktorların korkuttukları gibi olmuyor hiç bişey dinlen tabi yorulma ama olumlu düşün hepsi geride kalıcak alıcaz yavrularımızı sağlıkla inşallahGüzel yorumun için çok teşekkürler canım.ben istanbula 7,5 sene önce evlenip gelen ve hiç çevresi akrabası olmayan bi insanım.yani çok yalnızım.böyle güzel yorumlar bana mutluluk veriyor çok teşekkürler
Benim de oyleydi canim 10 gunde iyilestim ama sesim daha uzun surduKızlar benim burnum kaşınıyor tıkanıyor, kulaklarım kaşınıyor, boğazım kuruyor gözlerim sulanıyor vallahi korkunç bir durumdayım zencefil falan içiyorum ama korkuyorumda zararı olur mı diye ıhlamur limon bal hepsini yapıyorum ama geçecek gibi değil napıcam bilmiyorum
Canim o bende de oluyor dr.um kramp girmedikce endise etme dedi merk etme canim normalmis ama sen gene de dr.una sorKrnımın bi tarafında sertlik oluyor sonra karnımın her tarafı semsert oluyor.genelde yorulunca oluyor dikkat ettim. Bakalım bi kaç gün yatıcam kalkmdan sonra da fitillerimi kullanıcam dua edin bana daha bebeğim minicik
Cooook gecmisler olsun canimmKızlar benim burnum kaşınıyor tıkanıyor, kulaklarım kaşınıyor, boğazım kuruyor gözlerim sulanıyor vallahi korkunç bir durumdayım zencefil falan içiyorum ama korkuyorumda zararı olur mı diye ıhlamur limon bal hepsini yapıyorum ama geçecek gibi değil napıcam bilmiyorum
Valla canim o sertlesme bebekten oluyo diye biliyorum ben yani bebek bi kenara gecip buzusuyorda ondan oluyor diye biliyorun ben ama demek farkli bi durum var cok gecmis olsun.Kızlar merhaba ben şuan 26+1 günlük hamileyim.bugun kontrolüm vardı dr a karnımın ara ara sertleştiğini söyledim dr kontrol edince dedi ki erken doğum riskin var progesteron ve bi tane ağrı kesici verdi.bu durumu yaşayan var mı aranızda. Bilgisi olan var mı ne yapmam lâzım.korkuyorum.dr iki hafta sonra gel dedi.çok acil bi durum olsa iki hafta sonra çağırmazdı heralde deme
Cok saol kuzum bayram nedeniyle doktor tatile cikmisBenim de oyleydi canim 10 gunde iyilestim ama sesim daha uzun surduzencefili cok tuketme belli bir oranda kalsin ihlamuru tuketebilirsin ama sicak olmayacak kesinlikle dikkat et ilik olsun. Burundan tuzlu su cekebilirsin canim ama tansiyonuna bak yukseltmeden bi de doktorunla konus cok gecmis olsun
Cok tesekkur ederim canimmCooook gecmisler olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?