Aralikk anneleriii !

Dogru diyorsun tatlim ilik ilik biseyler iciyorum bakalim surekli kuruyor bogazim cok saol tatlim insallah gecer

Aynen bende gittigimde herseyi sorucam artik detayli soru cevap kismina geldik valla bunlari iyice ogrenmek lazim

Kızlar benimde boğazım kötü olmuştu dr a gittim antibiyotik verdi.içtim bana dokundu afedersiniz kötü ishal oldum serum falan sonra ıhlamur içtim, bal limon kaşıkla yedim günde iki kere ve bolca ılık su çok iyi geliyor,siz de deneyin

Bende suan ayni dedigin gibi ihlamur bal limonla idare ediyorum insallah gecer havalar soguyor artik dikkat etmeliyiz valla kizlar

Kızlar benim burnum kaşınıyor tıkanıyor, kulaklarım kaşınıyor, boğazım kuruyor gözlerim sulanıyor vallahi korkunç bir durumdayım zencefil falan içiyorum ama korkuyorumda zararı olur mı diye ıhlamur limon bal hepsini yapıyorum ama geçecek gibi değil napıcam bilmiyorum

Kızlar merhaba ben şuan 26+1 günlük hamileyim.bugun kontrolüm vardı dr a karnımın ara ara sertleştiğini söyledim dr kontrol edince dedi ki erken doğum riskin var progesteron ve bi tane ağrı kesici verdi.bu durumu yaşayan var mı aranızda. Bilgisi olan var mı ne yapmam lâzım.korkuyorum.dr iki hafta sonra gel dedi.çok acil bi durum olsa iki hafta sonra çağırmazdı heralde deme

Benim kontrolüm pazartesi benimde bugün iki kez bi tarafımda toplandı bebeğim.kasık Ağrı'mda vardı ama o geçti.Yumurta gibi şişti bi yer kısa süre geçti .Bende korkmadım değil bende 28.haftadayım.

Bu haftalarda kasilmalar ve sanci olmasi normal cunku artik vucut kendini doguma hazırlıyor. Onemli olan bu kasılmaların ve sancilarin duzenli olmamasi ve uzun surmemesi. Kendinizi yormayin, cok ayakta kalmayin, bol bol uzanin, dinlenin. Uzun sureli kasilmaniz olursa hemen acile gidin.

Ara ara sertleşme derken nasıl canım? Bazen benimde bebek sertleşiyor

Ara ara sertleşme derken nasıl canım? Bazen benimde bebek sertleşiyor
Krnımın bi tarafında sertlik oluyor sonra karnımın her tarafı semsert oluyor.genelde yorulunca oluyor dikkat ettim. Bakalım bi kaç gün yatıcam kalkmdan sonra da fitillerimi kullanıcam dua edin bana daha bebeğim minicik

Bişey olmaz kuzum kafana takma çok kendini yormamaya çalış mümkün olduğunca yat dinlen genellikle, inşallah hiç sorun olmaz Allah yardımcın olsun canım benim üzülme olumlu düşün olumlu olsun

Bişey olmaz kuzum kafana takma çok kendini yormamaya çalış mümkün olduğunca yat dinlen genellikle, inşallah hiç sorun olmaz Allah yardımcın olsun canım benim üzülme olumlu düşün olumlu olsun
Güzel yorumun için çok teşekkürler canım.ben istanbula 7,5 sene önce evlenip gelen ve hiç çevresi akrabası olmayan bi insanım.yani çok yalnızım.böyle güzel yorumlar bana mutluluk veriyor çok teşekkürler

Canım benim rica ederim burdan ne kadar yetişebilirsek yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize ne zaman istersen yaz bana yaz bize :) birbirimizi heralde en iyi bizler anlarız.. sen sabret doktorların korkuttukları gibi olmuyor hiç bişey dinlen tabi yorulma ama olumlu düşün hepsi geride kalıcak alıcaz yavrularımızı sağlıkla inşallah

Benim de oyleydi canim 10 gunde iyilestim ama sesim daha uzun surdu zencefili cok tuketme belli bir oranda kalsin ihlamuru tuketebilirsin ama sicak olmayacak kesinlikle dikkat et ilik olsun. Burundan tuzlu su cekebilirsin canim ama tansiyonuna bak yukseltmeden bi de doktorunla konus cok gecmis olsun

Reactions: Rup
Canim o bende de oluyor dr.um kramp girmedikce endise etme dedi merk etme canim normalmis ama sen gene de dr.una sor

Cooook gecmisler olsun canimm

Reactions: Rup
Valla canim o sertlesme bebekten oluyo diye biliyorum ben yani bebek bi kenara gecip buzusuyorda ondan oluyor diye biliyorun ben ama demek farkli bi durum var cok gecmis olsun.

Cok saol kuzum bayram nedeniyle doktor tatile cikmis biraz daha bekliycem bakalim insallah gecer hemen artik cok zorluyor ilacsiz geccek gibi degil hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…