- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.141
Canım merhaba çok geçmiş olsun. dr.sadece bu şikayetine bakarak mı erken doğum riski var dedi. yani aynı sertleşmeler bizde de oluyor dr.a söyleme gereği bile duymuyorum. hatta bazen yatarken sağ kasığıma kramp gibi bir şey giriyor nefes alamıyorum. geçiyor biraz sonra. onu bile dr.a söylemedim. ona göre riskli bir durumsa haberimiz olsun yani.Kızlar merhaba ben şuan 26+1 günlük hamileyim.bugun kontrolüm vardı dr a karnımın ara ara sertleştiğini söyledim dr kontrol edince dedi ki erken doğum riskin var progesteron ve bi tane ağrı kesici verdi.bu durumu yaşayan var mı aranızda. Bilgisi olan var mı ne yapmam lâzım.korkuyorum.dr iki hafta sonra gel dedi.çok acil bi durum olsa iki hafta sonra çağırmazdı heralde deme
Evet muayene esnasında söyledim karnımı elledi çok sert karnın dedi. Bugün sertleşme arttı gibi geldi acile gittim alttan üsten muayene bir de ağrı cihazına bağladı bişey yok dediler erken doğum riski yok günde bikaç kere olması sakıncalı değilmiş. Magnezyum verdi bakalım devam edicem ve dikkatle geçer heralde.Canım merhaba çok geçmiş olsun. dr.sadece bu şikayetine bakarak mı erken doğum riski var dedi. yani aynı sertleşmeler bizde de oluyor dr.a söyleme gereği bile duymuyorum. hatta bazen yatarken sağ kasığıma kramp gibi bir şey giriyor nefes alamıyorum. geçiyor biraz sonra. onu bile dr.a söylemedim. ona göre riskli bir durumsa haberimiz olsun yani.
Sevindim sıkıntı olmamasına. insanı çileden çıkarıyor bu dr.lar. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi vaktinde kucağımıza alırız inşallah.Evet muayene esnasında söyledim karnımı elledi çok sert karnın dedi. Bugün sertleşme arttı gibi geldi acile gittim alttan üsten muayene bir de ağrı cihazına bağladı bişey yok dediler erken doğum riski yok günde bikaç kere olması sakıncalı değilmiş. Magnezyum verdi bakalım devam edicem ve dikkatle geçer heralde.
Herkese çok teşekkür ederim...
Canim nedense bayiliyor doktorlar progesteronu dayamaya... ben 16. Haftamdan beri o sikayeti yasiyorum ve doktorlarim.hep.normal.dedi.. sadece bacaga giren kramp gibi bir kramp girerse karninna haber ver mg ve ca baslayalim dedi. 2 haftadir yani 28.haftamdan beri osteocare magnezyum kalsiyum ilaci almaya basladiim. Endise edilcek durum yok.. ayrica bebek asagidayken bile 4. Ayima kadar kanama riskin var demisti ama bir kez bile progesteron verilmedi bana..Evet muayene esnasında söyledim karnımı elledi çok sert karnın dedi. Bugün sertleşme arttı gibi geldi acile gittim alttan üsten muayene bir de ağrı cihazına bağladı bişey yok dediler erken doğum riski yok günde bikaç kere olması sakıncalı değilmiş. Magnezyum verdi bakalım devam edicem ve dikkatle geçer heralde.
Herkese çok teşekkür ederim...
Bende ayni ilaci aldim bayadir iciyorum kalsiyum ve magnezyum eksikliginde karnin sertlesmesi normalmis bacaklara kramp girmesi kadar normalmis, vucudumuzda eksilen seylerin tepkimelerini bebeklerimize baglayinca baya korkutucu olabiliyor doktorlar maalesef. Cok kafaya takmamak en iyisi galiba...Canim nedense bayiliyor doktorlar progesteronu dayamaya... ben 16. Haftamdan beri o sikayeti yasiyorum ve doktorlarim.hep.normal.dedi.. sadece bacaga giren kramp gibi bir kramp girerse karninna haber ver mg ve ca baslayalim dedi. 2 haftadir yani 28.haftamdan beri osteocare magnezyum kalsiyum ilaci almaya basladiim. Endise edilcek durum yok.. ayrica bebek asagidayken bile 4. Ayima kadar kanama riskin var demisti ama bir kez bile progesteron verilmedi bana..
Kizlar gobegi kasinan catlayan var mi ben cilginlar gibi kasiniyorum ve deli gibi badem yagi catlak kremi surmeme ragmen :/
Benimde çok kaşınıyor ben kaşımadan duramıyorum. bebek yağı ve normal nemlendirici kullanıyorum çatlamak istemiyorum ama pahalı kremlere parada vermek istemiyorumKizlar gobegi kasinan catlayan var mi ben cilginlar gibi kasiniyorum ve deli gibi badem yagi catlak kremi surmeme ragmen :/
Aynen ben ibrahim saracogluna guveniyorum badem yagi dedi adam kalsiyumunuza bakin dikkat edin bide badem yagi kullanin gerisi hikaye dedi bakalim, kasindikca yag suruyorum cok zor dayanmak ama kasirsak daha cok yirticazBenimde çok kaşınıyor ben kaşımadan duramıyorum. bebek yağı ve normal nemlendirici kullanıyorum çatlamak istemiyorum ama pahalı kremlere parada vermek istemiyorum
Naaptin canim nasil oldun?Cok saol kuzum bayram nedeniyle doktor tatile cikmisbiraz daha bekliycem bakalim insallah gecer hemen artik cok zorluyor ilacsiz geccek gibi degil hadi hayirlisi
Ben de yaglanip diruyorum ama benim de kasiniyorAynen ben ibrahim saracogluna guveniyorum badem yagi dedi adam kalsiyumunuza bakin dikkat edin bide badem yagi kullanin gerisi hikaye dedi bakalim, kasindikca yag suruyorum cok zor dayanmak ama kasirsak daha cok yirticaz
Canim benim cok tesekkur ederim daha iyiyim cok sukur ki sarimsak yedim kivi yedim toparladi aklinizda olsun kivi baya guclu etki yapiyorNaaptin canim nasil oldun?
Aynen oyle en guzel masaj yapar gibi caktirmadan parmakla kasimak tirnak surmemekBen de yaglanip diruyorum ama benim de kasiniyor
Evet haklisin bol c vitamini deposu hali ile bagisikligi guclendiriyor kesinlikle kiviCanim benim cok tesekkur ederim daha iyiyim cok sukur ki sarimsak yedim kivi yedim toparladi aklinizda olsun kivi baya guclu etki yapiyorcok saol canim :)
Evet ozellikle son ayimizdaAynen oyle en guzel masaj yapar gibi caktirmadan parmakla kasimak tirnak surmemekcok gerilcek derimiz daha alismak lazim
Aaa evet mantikli demir sorunu icin dogru diyorsunEvet haklisin bol c vitamini deposu hali ile bagisikligi guclendiriyor kesinlikle kivibi de portakal suyu gibi c vitamini iceren icecekleri demir ilacindan once ya da sonra tuketin diyorlar ozellikle kansizlik sorunu olanlar icin demirin emilimini arttiriyormus. simdi aklima geldi hazir konusu acilmisken ne demek canim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?