Aralikk anneleriii !

Iste aynen bende beyaz beyaz kabarma oldu hafiften sivilcelendimde biraz :) umarim cok yirtmazlar bizi bu yaramazlar :)
Ayyy insallah kac kiloydu canim en son seninki? Benimki biraz tontis olcak sanirim onlar irilestikce biz daha cok etkileniyoruz

Reactions: Rup
kızlar bebişleriniz için kıyafet olarak neler aldınız.Aralık da doğacağı için soğuk olacak evin ısısında problem olmaz ama dışarıda ve başka evlerde.Doktorlar kalın kıyafetlerden uzak durun diyorlar uzun kollu zıbın üstünde tulum da sanki çok ince olacakmış gibi geliyor.Tavsiyeleriniz neler ?Bir de bunlardan 3-4 tane 0-3 ay alıp diğerlerini 3-6 ay bedende almak daha mantıklı geldi bana.Siz ne düşünüyorsunuz?

Valla benim duydugum hastane cikisi 1 tane yetiyomus 1-2 takimda 0-3 aylik biraz da tulum falan ilk aylar hizli buyudukleri icin ilk aylari az alin diyorlar ama bilen uygulayn arkadaslar liste verirse super olur hepimizin ihtiyaci var bu listeye aslinda

çalışan gebeler doğum raporlarını tam 32.haftadamı alıcaz yoksa 31+... haftalardamı?bir çok sayfada ikisinide soyleyen var31+2 den sonra 32.hafta sayılınıyor falan yazan var kafam karıştı

Valla kzuum 4 hafta once 660 gramdi simdi bilmiyorum cumartesi ogrencem benimkide oyle zaten gobekli geliyo kizin demisti doktor :)
Aaa az kalmis hadi guzel haberlerle don canim ben 28.haftamda gittigimde 1400du yaklasik kilosu. 32de gidicem bir sonrakine yaklasik 2 hafta sonra bakalim var daha

çalışan gebeler doğum raporlarını tam 32.haftadamı alıcaz yoksa 31+... haftalardamı?bir çok sayfada ikisinide soyleyen var31+2 den sonra 32.hafta sayılınıyor falan yazan var kafam karıştı
Banada dr 32.haftayi verdi tam ama hastanede gorevli kiz da birkac gun erken gel sorun olmasin defi diye 31+4e aldim randevumu. Kafam cok karisik bu konuda sonradan basimiz agrimasin

Doktorum haftaya cagirdi beni hem raporunu vereyim hem de kontrol vaktin geldi diye. Ben de tam olarak bilmiyorum ne zaman verildigini ama benim sat a gore 31.haftada olmus olacagim. Bence cok da problem olmaz birkac gun oynaması tarihin sonucta elimizde rapor olacak.

Kızlar ben ilk hamileliğimde çalışıyordum bna 32. Haftada rapor verdi dr um.
Kıyafet işine gelirsek şöyle söyleyeyim evet çocuklar çabuk büyüyor ama çok lazım oluyor çünkü az bişey olunca yıkanma işi sıkıntılı.ne fazla ne az olsun.ben şöyle söyleyeyim ben şimdi iyinci bebeğim için kıyafet hazırladım. Listem şu;
1 tane hastane çıkışı
4 tane pijama takımı
2 ayaklı tulum
3 ayaklı pijama
2-3 tshirt
6-7 adet çıtçıtlı zıbın.daha fazla da olabilir ama küçülüyor çabuk.
Bir de giyim konusunda.hastaneden eve gelince evet dr lar çok giydirmeyin diyorlar.mesela ben şöyle yapmayı düşünüyorum;bir çıtçıtlı zıbın üzerine pijama takımı ve üstüne örgü yelek. Benim kızımın çocuk dr u evin ısısı çok olmasın der 21 dereceden yukarı olmasın der ama ben 24 derece yaparım.sıcakta mikroplar ürüyormuş.
İlk defa anne olacak arkadaşlar hiç merak etmeyin gözlemleyerek araştırarak herşeyin üstesinden geliceksiniz.
Öpüyorum hepinizi

Canimm ne guzel aciklamissin cok tesekkur ederiz

Günaydın;
Ben de pazartesi gittim kontrole 996gr 34 cm olmuş bebeğim.10 kilo almışım ve suyum fazlalık sınırına yakın olduğu için şeker yüklemesi yaptık.sonuçlar normal çıktı çok şükür ama suyun fazlalık sınırına yakın olması biraz akıl karıştırıcı oldu.
şimdi bir ay boyunca kafada deli sorular...

İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım

benim gibiyseniz mağazalardan uzak durun, özellikle kız anneleri. allahım ne güzel şeyler onlar erkek bebekler için bir raf kızlar için mağazanın yarısı:)yazdığınız sayılara yakın yenidoğan ve bir miktarda 3-6 aldım ,sıcaklık ve nem ölçer aldım. eminim burdan birbirimizden yine birçok şeyi öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…