- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.181
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım
OLuyor kuzum ama hafif sarımsı :/ bazen duruyo bazsn yoğunGunaydın kızlar birşey sorucam akıntınız oluyormu beyaz renkte azlığı çokluğu nasıl durumdasınız?
Erkek bebeğim olucak hayırlısıyla. Evet erkek bebekler için pek bişey yok. Kızomda sizin dediğiniz gibi bi sürü elbiseye özeniyordumbenim gibiyseniz mağazalardan uzak durun, özellikle kız anneleri. allahım ne güzel şeyler onlar erkek bebekler için bir raf kızlar için mağazanın yarısı:)yazdığınız sayılara yakın yenidoğan ve bir miktarda 3-6 aldım ,sıcaklık ve nem ölçer aldım. eminim burdan birbirimizden yine birçok şeyi öğreneceğiz.
Erkek bebeğim olucak hayırlısıyla. Evet erkek bebekler için pek bişey yok. Kızomda sizin dediğiniz gibi bi sürü elbiseye özeniyordum
ayy ben de tam tersıne kız bebeğe bir şey bulamıyorum erkek bebekler için farklı farklı desenli kıyafetler şapkalar varbenim gibiyseniz mağazalardan uzak durun, özellikle kız anneleri. allahım ne güzel şeyler onlar erkek bebekler için bir raf kızlar için mağazanın yarısı:)yazdığınız sayılara yakın yenidoğan ve bir miktarda 3-6 aldım ,sıcaklık ve nem ölçer aldım. eminim burdan birbirimizden yine birçok şeyi öğreneceğiz.
Aynen katılıyoruma niye öyle diyosun canım ben bebeğime ayıcıklı cicili biçili o kdr güzel şeyler aldım ki. kızlardan bile daha güzel gelmeye başladı çünkü kızların klasik pembe tüllü dantelli filan ama erkeklerinki daha espritüelli oluyo çok tatlı şeyler var. mesela poposunda sadece annem açabilir yazan pantolon aldım:). kravatlı papyonlu zıbın takımları filan çok güzeller ya o kdr çok aldık ki artık anneme almayalım dedim yani giyemeden küçülecekler:)
Aldım canm ama cok fazla alma kesinlikle. Bebeğin begenmeyebiliyormus biberonun emziğini ya da emziği ozaman istemiyormus yenisini almak zorunda kalıyormussun tum magza çalışanları aynı sseyı dediler... Bide ben mamajoonun biberonunualdım gold olanı; cam yine kolik onleyici ozelliği var emiş şekli de anne memesi gibiymiş. Avent filan cok iyi reklam yapıyor ama ters cevirdiğinde süt akıyormus bir sure sonra bebek anne memesinden uzaklaşıyormus. Haklı bebek kolaydan akan varken ne ugrascak anne memesi ileKızlar biberon emzik falan aldınız mı? Cam sağlıklı olduğu için cam alıyım diyorum önerilerinize açığım
OLuyor kuzum ama hafif sarımsı :/ bazen duruyo bazsn yoğun
Oluyor canım bende de genelde cok ayakta kaldıgımda yada klimalı yerlerde oluyorGunaydın kızlar birşey sorucam akıntınız oluyormu beyaz renkte azlığı çokluğu nasıl durumdasınız?
Canim ben dr brownin kolik onleyici cam biberonunu aldim gecen gun. Internetteki yorumlara guvenerek aldim, karşılaştığım hemen hemen herkes ilk etapta onu kullanmış. Bir de kardesim hediye olarak chicconun agatha desenli biberon ve emzigini almış.Kızlar biberon emzik falan aldınız mı? Cam sağlıklı olduğu için cam alıyım diyorum önerilerinize açığım
Aynen katılıyorumKızlar için de uretseler oyle şeyler yaa
ya ben bunu bilmiyodum avent aldım hemde 36 tl yeAldım canm ama cok fazla alma kesinlikle. Bebeğin begenmeyebiliyormus biberonun emziğini ya da emziği ozaman istemiyormus yenisini almak zorunda kalıyormussun tum magza çalışanları aynı sseyı dediler... Bide ben mamajoonun biberonunualdım gold olanı; cam yine kolik onleyici ozelliği var emiş şekli de anne memesi gibiymiş. Avent filan cok iyi reklam yapıyor ama ters cevirdiğinde süt akıyormus bir sure sonra bebek anne memesinden uzaklaşıyormus. Haklı bebek kolaydan akan varken ne ugrascak anne memesi ileBen oyuzden anne memesine en yakın dendiği için mamajoo aldım bir uırun daha vardı dr. bişey o daha da iyiymiş de pahalıydı baya.. Kalsın dedim. Emzik olarak da şimdilik sadece yeni dogan için ikli avent emzik vardı ondan aldım nede olsa emiş gucü ozelliği diye bir şey emzikte soz konusu değil
Olsun cnm çok almadıysan sorun yok. Çok sık kullandırmazsan daha çok memeden emzirrisen bir problem yaşamazsın canım. Belki su için bile kullanırsan 6. aydan sonra daha rahat içer suyu.. Aventte de kolik onleyici ozellik var. Sadece emiş ile ilgili sorunu var işte ilk başlarda anne memesinden uzaklaşmasına neden olabiliyormuş tabi yine bebeğinin seçimine bağlı.. O kadar cok reklam yapıyorlar ki yeni anne olmuş bloggerlara filan da tanıttırıyorlar insan en iyisi sanıyor..e canım kız bebeğine alabilirsin ki erkek kıyafetleri unisex oluyo genelde . erkeğe pembiş giydirilmez ama kıza mavi beyaz turuncu ne varsa giydir:)
Korsan kıyafetleri filan var ya da denizci filan papyonlu takım elbiseleri bile var şapkaları da ona uygun kızda tuhaf durmaz mı
ya ben bunu bilmiyodum avent aldım hemde 36 tl ye
ben asla öptürmek istemiyorum şimdiden face de fln bebekleri öpmeyin temalı yazılar paylaşmaya başladım:) isteyen üstüne alınsın valla bebeğimden önemli değil öpmesinler yeterkiKizlar bizim minnoslar da kis bebesi olacak aman dikkat
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/bebegi-opturmeli-mi--pembenar-detay-bebek-1822831/
Valla ben bugune kadar cogu seyi qyip olmasin diye yutan biriyim kirmak.da istemem insanlari ama.bu benim cocugum olacqk ve karisip duranlar benim ve kocamin kurallarini cignemeye kalkarsa o onlarin hadsizligi kiriliyorlqrsa da kendi hadsizliklerinin sonucu olur bu.. cok doluyum buaralar karismalar simdiden basladi vallaben asla öptürmek istemiyorum şimdiden face de fln bebekleri öpmeyin temalı yazılar paylaşmaya başladım:) isteyen üstüne alınsın valla bebeğimden önemli değil öpmesinler yeterki
Aldım canm ama cok fazla alma kesinlikle. Bebeğin begenmeyebiliyormus biberonun emziğini ya da emziği ozaman istemiyormus yenisini almak zorunda kalıyormussun tum magza çalışanları aynı sseyı dediler... Bide ben mamajoonun biberonunualdım gold olanı; cam yine kolik onleyici ozelliği var emiş şekli de anne memesi gibiymiş. Avent filan cok iyi reklam yapıyor ama ters cevirdiğinde süt akıyormus bir sure sonra bebek anne memesinden uzaklaşıyormus. Haklı bebek kolaydan akan varken ne ugrascak anne memesi ileBen oyuzden anne memesine en yakın dendiği için mamajoo aldım bir uırun daha vardı dr. bişey o daha da iyiymiş de pahalıydı baya.. Kalsın dedim. Emzik olarak da şimdilik sadece yeni dogan için ikli avent emzik vardı ondan aldım nede olsa emiş gucü ozelliği diye bir şey emzikte soz konusu değil
Bizimde durumlar aynı şimdiden müdaheleler başladı ve beni korkutuyorlar şimdiden, herkes kendi çocuğuna karışsın yahu torundur tombalaktır müdahale etmesinler insanlara yaValla ben bugune kadar cogu seyi qyip olmasin diye yutan biriyim kirmak.da istemem insanlari ama.bu benim cocugum olacqk ve karisip duranlar benim ve kocamin kurallarini cignemeye kalkarsa o onlarin hadsizligi kiriliyorlqrsa da kendi hadsizliklerinin sonucu olur bu.. cok doluyum buaralar karismalar simdiden basladi vallaiyi yapiorsun canim ben de okusunlar diye paylasip duruyorum sosyal hesaplarimda ama anlayana tabi...
Anladım canım hadi hayırlı olsun güle güle kullanalım inşallahCanim ben dr brownin kolik onleyici cam biberonunu aldim gecen gun. Internetteki yorumlara guvenerek aldim, karşılaştığım hemen hemen herkes ilk etapta onu kullanmış. Bir de kardesim hediye olarak chicconun agatha desenli biberon ve emzigini almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?