- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.201
Cok sagol canim insallah güzel günlerde saglikla kullanalim hepimizAnladım canım hadi hayırlı olsun güle güle kullanalım inşallah
Insallah canimAnladım kuzum hadi bakalım bende onlra bakıcam bi çıkınca çarşıya mamajoo bende deniyim diyorum :) güle güle kullanalım inşallah tatlımm
Insallah canim valla insallah rahat geciririz su donemleri zorluk cikarmazlar bizlereBizimde durumlar aynı şimdiden müdaheleler başladı ve beni korkutuyorlar şimdiden, herkes kendi çocuğuna karışsın yahu torundur tombalaktır müdahale etmesinler insanlara yavalla bende çok doluyum hadi hayırlısı diyorum umarım hassas davranıp incelik gösterirler insanlar
Aynen o emzik ve biberon işi onların deneme yanılmasıyla olucakmış :)Insallah canimbakalim begenmezse diye 1 tane aldik zaten deneye yanila ogrenmelik olacak biberon isi bebisin kisiseli oldugu icin
Benimde senin gibi oluyor akıntı etrafı ıslak hatta suyummu sızıyo acaba diye bile düşündümOluyor canım bende de genelde cok ayakta kaldıgımda yada klimalı yerlerde oluyorne oldugunu da anlamıyorum tuvalete kosuyrum. Çamaşırımda çok acık sarı gibi beyaza yakın bir akıntı oluyor ortada, etrafı da ıslanıyor geldiği zaman...
Demekki normal hepimizde ayni sey olunca endisem bittiBenimde senin gibi oluyor akıntı etrafı ıslak hatta suyummu sızıyo acaba diye bile düşündüm
Ne demek canım
Kızlar ben ilk hamileliğimde çalışıyordum bna 32. Haftada rapor verdi dr um.
Kıyafet işine gelirsek şöyle söyleyeyim evet çocuklar çabuk büyüyor ama çok lazım oluyor çünkü az bişey olunca yıkanma işi sıkıntılı.ne fazla ne az olsun.ben şöyle söyleyeyim ben şimdi iyinci bebeğim için kıyafet hazırladım. Listem şu;
1 tane hastane çıkışı
4 tane pijama takımı
2 ayaklı tulum
3 ayaklı pijama
2-3 tshirt
6-7 adet çıtçıtlı zıbın.daha fazla da olabilir ama küçülüyor çabuk.
Bir de giyim konusunda.hastaneden eve gelince evet dr lar çok giydirmeyin diyorlar.mesela ben şöyle yapmayı düşünüyorum;bir çıtçıtlı zıbın üzerine pijama takımı ve üstüne örgü yelek. Benim kızımın çocuk dr u evin ısısı çok olmasın der 21 dereceden yukarı olmasın der ama ben 24 derece yaparım.sıcakta mikroplar ürüyormuş.
İlk defa anne olacak arkadaşlar hiç merak etmeyin gözlemleyerek araştırarak herşeyin üstesinden geliceksiniz.
Öpüyorum hepinizi
teşekkür ederim çok güzel cevaplamışsın ben de buna göre bi kntrol edeyim.Ama zaten aralığa kadar dayanamayıp daha fazla şey alırım insan durduramıyor kendini.Artık kendime kıyafet bakmaz oldum direk bebek reyonlarında geziyorum :)))Annelik böyle bir şey heralde :)))
Gözün aydın canımKızlar doktora gittim cumartesi 1339 gram 39 cm dediler başka bi hastaneye gittim bu sefer makinadan makinaya fark ediyor ben şimdi 28. Hafta diye hesaplamıştım diğer hastaneye göre Ama burada 29 hafta çıktı çok farkediyor makinadan makinaya heleki doğum yaklaştıkça makinaların saptaması daha karışık olacakmış doktor öyle dedi siz daha önce duydunuz mu hafta hesaplamak zorlaşıyor haberiniz olsun :)
Aa öyle mi tamam canım çok sevindim şükürler olsun maşallah minnoşlaraGözün aydın canımGüzel gelişmiş seninki de benim de senin haftan da oyle cıkmıstı 39-1340 Doğuma kadar boyle devam ederse 3400 3700 olur demişti dr.um. Sen de oyle bir kilo bekle canım inşallah sağlıkla vakitlerinde gelirler de
oyle canım sen hareketlerine bakma son haftalar dogum pozisyonuna gecer bebişler onun dısında hareketleri için fizik kanunları gecerliAa öyle mi tamam canım çok sevindim şükürler olsun maşallah minnoşlarakafasida hala donmemis zaten simdi erken dedi bu netteki kaynaklarda bazilarinda donuk gozukuyor ya aslinda o kaynaklara cok takilmamak lazim cidden herkeste farkli olur dedi doktor hadi saglikla gelsinlerde tek insallah
Hahaha dogru kuzucum cok komik geliyor valla oyle dedigin gibioyle canım sen hareketlerine bakma son haftalar dogum pozisyonuna gecer bebişler onun dısında hareketleri için fizik kanunları gecerliDr.um oyle demişti onlar kafalarına gore takılıyor suan ıcerıde :) Biz yan yatınca, sırt ustu yatınca yada hareket halindeyken onlar da rahatlarına gore pozisyon değiştiriyorlar
Evet canim kalsiyum bu haftalarda baya azaliyor bebek hepsini cekiyor o yuzden kalsiyuma dikkat, ama ben doktora gittigimde kalsiyumu kafamiza gore yukseltemeyiz zararli dedi gunde bi tane osteocare ic yeter dedi bana ama yetmiyo gerisini sutten tiksine tiksine almaya calisiyorum bendeKizlar catlayaniniz var mi bilmiyorum ama ben hergun yaglanip(lierac ve biooil kullandim) saatlerce yagli yagli gezmeme ragmen hafif hafif catlamaya basladim sankikramplarim da artti diye kalsiyum ilacimi gunde 2 ye cikarttim. Demin arastirirken gordum kalsiyum eksikligindw istedigin kadar kremlen catliyormusuz. Kalsiyum.seviyelerine dikkat kizlar..insallah catlamam daha da siz de dikkat edin kizlar
Bana da ostracare yazdi birle baslatmisti kramplar devam ederse 2ye cikar demisti oyuzden 2ye cikardim yoksa sormadan ilac kullanmam canim ben deEvet canim kalsiyum bu haftalarda baya azaliyor bebek hepsini cekiyor o yuzden kalsiyuma dikkat, ama ben doktora gittigimde kalsiyumu kafamiza gore yukseltemeyiz zararli dedi gunde bi tane osteocare ic yeter dedi bana ama yetmiyo gerisini sutten tiksine tiksine almaya calisiyorum bende
Anladim kuzum dogru yapmissin valla ben doktorumu anlamiyorum ilaclara karsi bir bayan surekli bana yogurt ye diyo sanki eskisi gibi yogurtta kalsiyum cokmus gibi, ev yapimini da hergun nerden bulayim bide zaten tiksindim :) yani bencede artirabiliriz dozunu dedigin gibi ama benimki bi korkuttu beni 1 yeter diye amaan ilacin kendisi bile diyor nolcak sanki :)Bana da ostracare yazdi birle baslatmisti kramplar devam ederse 2ye cikar demisti oyuzden 2ye cikardim yoksa sormadan ilac kullanmam canim ben deHatta doktorum boyle demesine ragmen ilacin prospwktusunu okudum gunde 2 3 adet alinabilir yaziyordu hatta 1 yazsaydi doktoru dinlemeyip almicaktim Ama zaten icerdigi mijtar 400mg gunde almamiz gereken miktarin baya altinda sorun yok oyuzden
Bende de gecen haftalarda cok oluyordu. Özellikle gece yattigimda midem kavruluyordu. Simdilerde rahatladım. Mevsim gecisi de reflu sıkıntısına neden oluyor. Rennie duo biraz da olsa rahatlatır bir de yuksek yastik kullanmaya calis tatlım.Kizlar benim yediklerim yukari cikmaya basladi ilk zamanlarda bogazima yanik tadi geliyordu simdi cogaldi galiba refluye ceviriyor sizde de oluyor mu yine rennie duo icsem gecer mi acaba aksam deneyecegim ama cok agirlasti bu yemekten sonraki sorunlar artik :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?