- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.221
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah geçer zormuş valla yanma kısmıBende de gecen haftalarda cok oluyordu. Özellikle gece yattigimda midem kavruluyordu. Simdilerde rahatladım. Mevsim gecisi de reflu sıkıntısına neden oluyor. Rennie duo biraz da olsa rahatlatır bir de yuksek yastik kullanmaya calis tatlım.
Canım ben kan testi yaptırdım genel vitamin demir kalsiyum için o yüzden düştüğünü görünce takviye yaptık biz, söylemesen bakmasan vermiyorlar zaten bende kan vermesem bilmicektim yani, evet bi anda büyücekmiş ilerleyen haftalarda :/kızlar bana hiç kalsiyum veren olmadı demir elevir ve magnezyum içiyorum sadece...Kramplara magnezyum çok iyi gelio bende....lierac kullanıyorum hergün çatlamam olmadı şimdilik ama takip ettiğim programda 33. haftada karnın iyice büyüyeceği yazıyor ozaman ne olur bilemem...
Kizlar benim yediklerim yukari cikmaya basladi ilk zamanlarda bogazima yanik tadi geliyordu simdi cogaldi galiba refluye ceviriyor sizde de oluyor mu yine rennie duo icsem gecer mi acaba aksam deneyecegim ama cok agirlasti bu yemekten sonraki sorunlar artik :/
Bende dün eczaneden aldım hamilelere zararı olmayan ve tek faydası olan şurup dediler vallahi biraz olsun geçti çok teşekkür ederim canım, saçlandılar heralde ufaklıklar yada büyüdüklerinden mide kapağımızı oynatıyolar artıkTatlım benim de bir kaç gündür fena halde yanıyor boğazım.doktor bana gaviscon şurup vermişti onu kullanıyorum.
Benimki de ilaclara karsi canim aslinda hatta sinirliyim bu konuda kendisine anemim var kan degerlerim ciddi dusuk yine de 24. Haftayi bekledi kan ilaci yazmak icin. Iyot ve d vitaminim cok dusuk cikti endokrin doktorum farketmese ilac alamicaktim. Insallah bebisimi etkilememistir bu durumAnladim kuzum dogru yapmissin valla ben doktorumu anlamiyorum ilaclara karsi bir bayan surekli bana yogurt ye diyo sanki eskisi gibi yogurtta kalsiyum cokmus gibi, ev yapimini da hergun nerden bulayim bide zaten tiksindim :) yani bencede artirabiliriz dozunu dedigin gibi ama benimki bi korkuttu beni 1 yeter diye amaan ilacin kendisi bile diyor nolcak sanki :)
Canim.ben basta tiroid ilacimi aliyorum mecbur sonra kalsium magmezyum karisimi ilacimi aliyorum iyot degerim dusuk oldugu icin endokrun doktorum zorla jodid aldiriuor gunde 2 tane, ve d vitaminim de oldukca dusuk ciktigi icin yine endokrin doktorum gunde 15 damla aldirtiyor. Kadindogumcum da demir ilaci gynofenon ve decavit yazdi onlari kullaniuorum.Arkadaslar hangi takviyeleri kullaniyorsunuz acaba?
Benim degerlerim cok yerindeydi bir donem sadece i-mom kullandim. O midemi bulandirmaya baslayinca biraktim. Simdi bu ayki degerlerim baya düşmüş depolarim bosalmaya başlamış bu yuzden monovit, decavit ve komferfol verdi doktor. Bu kadar cok takviye kullanmak hosuma gitmiyor ama mecburum sanirim
Canim.bende lieracla biooil.kullaniyorum ama bu haftamda catlamaya basladim sanirimkızlar bana hiç kalsiyum veren olmadı demir elevir ve magnezyum içiyorum sadece...Kramplara magnezyum çok iyi gelio bende....lierac kullanıyorum hergün çatlamam olmadı şimdilik ama takip ettiğim programda 33. haftada karnın iyice büyüyeceği yazıyor ozaman ne olur bilemem...
Baya fazlaymış canim senin ilaclarin da. Insallah hamilelik donemini sagsalim atlatırız da bir daha ihtiyacimiz olmaz ilaclara.Canim.ben basta tiroid ilacimi aliyorum mecbur sonra kalsium magmezyum karisimi ilacimi aliyorum iyot degerim dusuk oldugu icin endokrun doktorum zorla jodid aldiriuor gunde 2 tane, ve d vitaminim de oldukca dusuk ciktigi icin yine endokrin doktorum gunde 15 damla aldirtiyor. Kadindogumcum da demir ilaci gynofenon ve decavit yazdi onlari kullaniuorum.
Cok fazla benim de kafam.karisiyor diye ilac kutulari aldim.kendime
Ben başı agrısa ilaç almayan biriydim düşünBaya fazlaymış canim senin ilaclarin da. Insallah hamilelik donemini sagsalim atlatırız da bir daha ihtiyacimiz olmaz ilaclara.
Ayniyiz ilac konusunda ayrica hastaneleri de sevmem. Her sey bebeklerimiz icin yoksa ben de kullanmazdim bunca ilacı.Ben başı agrısa ilaç almayan biriydim düşünReglken bile almışlığımı hatırlamam bir kere ağrı krizine girmiştim tansiyonum 8e 5 e düşmüştü surat kreç gibi ozaman almıştım ağrı kesici... Gebelikte ise hiç kullanmadıjm ama vucut da eksik diye bebek için vitaminleri alıyorum Alırım da ama tek düşüncem bebişe zarar vermesin inşallah vermez
Bir cok bitki cayinin dogum ve kasilmalari baslatici ozelligi var canim kimysal meyve sularina deginmiorum bile.. en guzel sut arttirici bol bol su tuketmek ben suyu arttirdim 3.5 iciyordum 4 litre iciyorum gunde doktorumun demesi ileAyniyiz ilac konusunda ayrica hastaneleri de sevmem. Her sey bebeklerimiz icin yoksa ben de kullanmazdim bunca ilacı.
Bu arada bugun bir arkadasim sut yapıcı bir cay iciyordu dogumdan 1-2 hafta once basla diye tavsiyede bulundu. Acaba alsam mi ki diye dusunuyorum simdiden siz bu tarz hazirliklar yapacak misiniz kizlar?
inciri kışın bulamayız da kurusunu bulabiliriz yazın bol bol yerız dereotunu tuketırız odemi atmaya da ıyı gelıormus ama oncesinden dereotunu bol bol tuketebilir miyiz pek emin değilimKızlar yine ibrahim saraçoğlunu dinliyip dereotu ve incire asılalım o dönem direk süt yapan gıdalarmış :)
sağlığına kavusur ınsallah biran onceKızllaaar Diğer aralık anneleri grubunda bi arkadaşımız doğum yaptı. Aceleci oğluş Aralıkta beklerken Eylülde geliverdiminik için dua edelim sağ sağlim annesinin yanına gitsin
Allah yardımcısı olsun ikisinin de. biraz zor bir süreç olacak ama atlatırlar inşallah Allah'ın izniyle.Kızllaaar Diğer aralık anneleri grubunda bi arkadaşımız doğum yaptı. Aceleci oğluş Aralıkta beklerken Eylülde geliverdiminik için dua edelim sağ sağlim annesinin yanına gitsin
Allah yardimcilari olsun ve birbirlerine saglikla kavustursun insallah.Kızllaaar Diğer aralık anneleri grubunda bi arkadaşımız doğum yaptı. Aceleci oğluş Aralıkta beklerken Eylülde geliverdiminik için dua edelim sağ sağlim annesinin yanına gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?