- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.241
Bol bol su icin problem yok ama wcden cikamicaz desenizee bebek facebook sayfasında sut artımı ve emzirme ıle ılgılı canlı yayın var izleyinOrdaki kadın da bol sıvı alımı dıyor. su kızlar bol bol su
Elimiz mahkum zaten bebislerden baski oluyor ilerki haftalarda eslerimizden cokgorucez tuvaleti wc ile gizli iliskimiz varBol bol su icin problem yok ama wcden cikamicaz desenizehem idrar yolumuz da guzelce temizlenmis olur.
Ayy şimdi bile gece en az 4 kere inanılmaz sıkışmış bir sekilde firliyorum yataktan. Esim bile korkuyor uyaniyorElimiz mahkum zaten bebislerden baski oluyor ilerki haftalarda eslerimizden cokgorucez tuvaleti wc ile gizli iliskimiz var
Aaaa senin haftan benle ayniymis :) ayni durumdayim canim ben deAyy şimdi bile gece en az 4 kere inanılmaz sıkışmış bir sekilde firliyorum yataktan. Esim bile korkuyor uyaniyoro zaman ben wcde yasiycam bir süre.
Benim haftam karışık baya canim 1 hafta gec döllenme oldugunu ogrendim ama kesin zamanı bilmiyorum ben de sat.a gore kasim 27 ama gec dollenme olunca 3 aralik gosteriyor tarihler :)Aaaa senin haftan benle ayniymis :) ayni durumdayim canim ben desonra da uyku muyku yok bana uyuyamayinca da sabaha kadar dogunca ne olcak diye dusunuyorum hali ile sabah yorgun argin kalkiyorum hep
Benimde ayrintili ultrasondan beri 25 kasim gozukuyor canim doktorun verdigi ultrasonlarda. En son reglim biraz tuhaf olmustu benim kahverengi birsyeler gelmsti. 4 5 gun sonrada siddetli gecti oyuzden benimki de karisikti. Ama bebisin gelisimine bakip lekelenmenin gerceklestigi tarihi aldilar sanirim 25 kasim dediklerine goreBenim haftam karışık baya canim 1 hafta gec döllenme oldugunu ogrendim ama kesin zamanı bilmiyorum ben de sat.a gore kasim 27 ama gec dollenme olunca 3 aralik gosteriyor tarihler :)
Benim de uykum dağılıyor sonra da koca gobekle don saga don sola ama sonunda yorgunluktan uyuyakaliyorum. Dogunca kısmını hic dusunme canim sadece agrilara ragmen keyfini cikarmaya ve biraz daha uyumaya çalış. Ben minigimin hareketlerini hissedince tum sıkıntımı unutup cok mutlu oluyorum. Her sey cok daha guzel olacak inan meleklerimiz ugur getirecek bizlere
Bizim tarihler baya benziyor canım her halukarda aramizda 2 gun var :) Gerci dogacaklari tarih son zamanlara dogru iyice belli oluyor diyor doktorlar beklemedeyiz. Az kaldi ama ne zaman dogarsa dogsunlar yeterki saglikli eksiksiz dogsunlarBenimde ayrintili ultrasondan beri 25 kasim gozukuyor canim doktorun verdigi ultrasonlarda. En son reglim biraz tuhaf olmustu benim kahverengi birsyeler gelmsti. 4 5 gun sonrada siddetli gecti oyuzden benimki de karisikti. Ama bebisin gelisimine bakip lekelenmenin gerceklestigi tarihi aldilar sanirim 25 kasim dediklerine goreinsallah canim ugur getirirler mutluluk getirecekleri kesin saglikla dogarlarsa
Oncesinde bende emin degilim maydonoz falan biraz riskli ya bende dogumdan sonra yeme taraftariyim :)inciri kışın bulamayız da kurusunu bulabiliriz yazın bol bol yerız dereotunu tuketırız odemi atmaya da ıyı gelıormus ama oncesinden dereotunu bol bol tuketebilir miyiz pek emin değilim
Ay Allah yardim etsin insallah sagsalim gelismesini tamamlasin minik yavruya melekler yardim etsin. Hemen toplasin insallahhhKızllaaar Diğer aralık anneleri grubunda bi arkadaşımız doğum yaptı. Aceleci oğluş Aralıkta beklerken Eylülde geliverdiminik için dua edelim sağ sağlim annesinin yanına gitsin
Amin canım valla hareketleri azaldıkça korkutuyor sıpalar ama sonra muayenede rahatlıyorum dr. ıyı dedıkceBizim tarihler baya benziyor canım her halukarda aramizda 2 gun var :) Gerci dogacaklari tarih son zamanlara dogru iyice belli oluyor diyor doktorlar beklemedeyiz. Az kaldi ama ne zaman dogarsa dogsunlar yeterki saglikli eksiksiz dogsunlar
azcık yenır de salatada filan onun dısında ben de kesinlikle hem fikirim bol bol tuketmeye dogumdan sonraOncesinde bende emin degilim maydonoz falan biraz riskli ya bende dogumdan sonra yeme taraftariyim :)
Aynen tatlim bencede bende cok panigim yaa insallah erken gelmez bizin yaramaz kizlarda :/azcık yenır de salatada filan onun dısında ben de kesinlikle hem fikirim bol bol tuketmeye dogumdan sonra
Aman Allah korusun bu ara cok duyar oldum erken dogum bende de panik olmaya basladı esyalarım hazır değil henuz diye bi de cok erken bizim daha
Evet bazen hissedemiyorum ben de, sonra uzaninca bir tekme yiyorum icim rahatliyor ama bugun baya dans etti ve kaburgama vurmaya başladı. Acitmaya da basladi o minik ayaklariyla. 1850 olmusuz doktorum bu gidisle 38.haftada hazir olalim dedi. Insallah canım saglikla kavuşacağız sonra da gazini aglamasini paylasiriz artikAmin canım valla hareketleri azaldıkça korkutuyor sıpalar ama sonra muayenede rahatlıyorum dr. ıyı dedıkceİnşallah sağlıklı bir şekilde sağlıkla dogurcaz hepimiz
Cok hizli aliyorlar degil mi ya seninkide iri bebek olcak heralde benim iri dediler daha dogrusu midesi buyukmus :) istahli dediler bu haftalarda bu kiloya boyle diyolarEvet bazen hissedemiyorum ben de, sonra uzaninca bir tekme yiyorum icim rahatliyor ama bugun baya dans etti ve kaburgama vurmaya başladı. Acitmaya da basladi o minik ayaklariyla. 1850 olmusuz doktorum bu gidisle 38.haftada hazir olalim dedi. Insallah canım saglikla kavuşacağız sonra da gazini aglamasini paylasiriz artik
Haklisin canim ozellikle bu aralar daha da hizli kilo alıyorlar. Saglikli olsunlar da kac kilo olursa olsunlar. Bu ara dogum kısmını düşünmeye başladım yavas yavas. Senin bir tercihin var mi? Normal ya da sezaryen?Cok hizli aliyorlar degil mi ya seninkide iri bebek olcak heralde benim iri dediler daha dogrusu midesi buyukmus :) istahli dediler bu haftalarda bu kiloya boyle diyolar
Ben gynefrron ile decavit kullanıyorum kramplar var magnezyum da kullanıyorum fazla hap ilaç da içmek çok sağlıklı değil sanki ya.Arkadaslar hangi takviyeleri kullaniyorsunuz acaba?
Benim degerlerim cok yerindeydi bir donem sadece i-mom kullandim. O midemi bulandirmaya baslayinca biraktim. Simdi bu ayki degerlerim baya düşmüş depolarim bosalmaya başlamış bu yuzden monovit, decavit ve komferfol verdi doktor. Bu kadar cok takviye kullanmak hosuma gitmiyor ama mecburum sanirim
Tabiki vitamin de olsa kimyasal var diye dusunuyorum ben de. Gerci ayakta durmamiz icin de takviyeye ihtiyacimiz var o da bir gercek. Doktorumuza guvenicez artik napalim az zamanimiz kaldi zaten.Ben gynefrron ile decavit kullanıyorum kramplar var magnezyum da kullanıyorum fazla hap ilaç da içmek çok sağlıklı değil sanki ya.
Aynen bende dusunuyorum ya soyleki ben normalden korkuyorum bebek iri olcak gibi gozukuyor zaten eger bir aksi durum olmazsa bana sorarlarsa sezaryen diyorum senin tercihin ne durumda canim?Haklisin canim ozellikle bu aralar daha da hizli kilo alıyorlar. Saglikli olsunlar da kac kilo olursa olsunlar. Bu ara dogum kısmını düşünmeye başladım yavas yavas. Senin bir tercihin var mi? Normal ya da sezaryen?
Her ikisinin de avantaji ve dezavantaji var aslında. Vucudun anne oldugunu anlamasi icin normal mi yapsam diyorum ama etrafimda donmeyen ya da kordon dolanan bebek anneleri var. Sezaryenin bu tarz bir riski yok ama bu sefer de vucudun anne oldugunu anlamasi gecikiyormus sut gelmesi, bebekle kurulan bag, vs.Aynen bende dusunuyorum ya soyleki ben normalden korkuyorum bebek iri olcak gibi gozukuyor zaten eger bir aksi durum olmazsa bana sorarlarsa sezaryen diyorum senin tercihin ne durumda canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?