Aralikk anneleriii !

Anladim canim dogru diyorsun ayni endiseler hepimizde var ama bende ogrendigim kadariyla sutun gelmesi hemen bile olabiliyormus sezaryende yani aslinda biraz vucuttan vucuda degisken birsey galiba, ama bir hormon salgilanmasi gerekiyor sut icin bildigim kadariyla.. dusununce hepsi zor bende 4,5 kg 55 cm normal dogum ile dogmusum ama annem cok zorlanmis o donemin teknolojisi olabilir bilemem ama baya zor dikisler olmus simdiki aklim olsa sezaryen olurdum diyor... kisiden kisiye degisiyor hayirlisi olsun bakalim aynen karar verelim vermesine ama belki kararimizi etkileyen cok sey olucak bunu doktor soyler artik ama benimde o kordon dolanmasi gibi endiselerim ve korkumdan dolayi tercihim sezaryen olur gibi.. hayirlisi umarim en acisiz en saglikli sekilde atlatiriz aliriz kucaklarimiza yavrularimizi tatlim

Haklisin canim ayni durumda olan herkesin hikayesi farkli farkli. Insallah bizim hikayelerimiz de guzel ve rahat olanlardan olur. Ben de sezaryene daha sicak bakmaya başlıycam gibi geliyor bebegin sagligi daha önemli endiseler insani boguyor. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Aynen bende oyle dusunuyorum hayirlisi olsun canim

Aynen tatlim bencede bende cok panigim yaa insallah erken gelmez bizin yaramaz kizlarda :/
Insallah canim 2.8 kiloyu assinda bebisler ondan sonra daha huzurlu olucam sanirim bu konuda bakalim yarin randevum var ne durumda bebisim ogrenicem gerci bugun tansiyonum firladi 14leri gorduk yarin konusucam doktorumla bakalim insallah bir sey olmamistir

Benimkinin hareketleri bir aydir kuvvetli degil ya acaba ben mi kilo aldimda yagdan hissetmiyorum ama oyle cok kiloluda degilim m bazan s giyiyorum ama bilemedim

30. Hafta kilosumu 31. Hafta kilosumu canim ? Ben 28de gitmistim.en son simdi yarin gidicem 32 de. Bakalim bizimki kac diyecek benim doktor oyle seyler demiyor hic dogum hakkinda bilgi bile vermedi henuz bi 24.haftada biz sormustuk o cevap vermisti ama 38e gelir gibi bisey demedi hic

Reactions: Rup
Aaaa kiyamam gecmis olsun canim insallah hersey yolundadir dinlen yarina kadar bari gecmis olsun

Benimkinin hareketleri bir aydir kuvvetli degil ya acaba ben mi kilo aldimda yagdan hissetmiyorum ama oyle cok kiloluda degilim m bazan s giyiyorum ama bilemedim
Ben de ayaktayken hissetmiyorum canim ne zaman oturdum ya da uzandim o zaman hissediyorum. Yaglanma ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Belki gece hareketleniyordur uykunda hissetmiyorsundur telaslanma tatlim

Ben de ayaktayken hissetmiyorum canim ne zaman oturdum ya da uzandim o zaman hissediyorum. Yaglanma ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Belki gece hareketleniyordur uykunda hissetmiyorsundur telaslanma tatlim
Gece hareketleniyor canim ufak ufak ama oyle kuvvetli degil hareketleri guclenmesi gerekiyor aslinda bu haftalarda 28den itibaren sorucam bunu da doktoruma bakalim.ne diyecek

Hani karisikliktan bahsetmistim ya canim gec dollenme diyordu doktorlar simdiye kadar hep sat tarihinden 1 hafta geride ilerliyordu gelisim ama en son gittigim kontrolde 10 gun ileriden gittigini soyledi doktorum yani 31 ya da 32 ben de tam olarak bilmiyorum haftami

Gece hareketleniyor canim ufak ufak ama oyle kuvvetli degil hareketleri guclenmesi gerekiyor aslinda bu haftalarda 28den itibaren sorucam bunu da doktoruma bakalim.ne diyecek
Uykucudur biraz canim belki
Bu arada gecmis olsun tatlım aman dikkat et kendine tansiyon sıkıntı..

Benim ufaklikta oyle sert hareket etmiyor canim hatta balik gibi boyle kimil kimil ama yumusak hareketlerle yani... bence artik alan daraldi daha terste donmediler o yuzden minimal hareketleri var :)

Hmmm benim de 28. Haftada 1400du kilosu (1360) 31 de yaklasik seninki gibidir tahmini yaa benim doktor niye demiyor oyle seyler sadece boyle devam. Ederse 3.700dogar dedi

Uykucudur biraz canim belki
Bu arada gecmis olsun tatlım aman dikkat et kendine tansiyon sıkıntı..
Sagol canim aynen kosturma stres derken biraz daha dikkat edicem kendime artik lazim zaten raporumu da alicam yarin 32 hafta raporu icin de gidicem dinlenmeme az kaldi

Benim ufaklikta oyle sert hareket etmiyor canim hatta balik gibi boyle kimil kimil ama yumusak hareketlerle yani... bence artik alan daraldi daha terste donmediler o yuzden minimal hareketleri var :)
Yaaa ama kasim anneleri grubundakiler hep siddetli diorlar hareketleri bilemedim ben de oyuzden saglikli olsunlar da sorun degil bu 4 hafta da cok uzun insan tedirgin oluyor hissedemeyince de

Reactions: Rup
Beninde 27 hafta ama asiri hareketli degil malesef..bilemuyorum neden hisedemiyorum acaba?
Hic mi yok canim hareketi? Eger az da olsa varsa randevunda doktoruna sor canim sen de . Ama hic yoksa dr.una git canim randevuyu beklemeden . Ben yarin sorucam benimkinin durumunu. Benim gibi az belli belirsiz hateketleri varsa yarin bilgilendiririm canim burda

Hmmm benim de 28. Haftada 1400du kilosu (1360) 31 de yaklasik seninki gibidir tahmini yaa benim doktor niye demiyor oyle seyler sadece boyle devam. Ederse 3.700dogar dedi
Sagol canim aynen kosturma stres derken biraz daha dikkat edicem kendime artik lazim zaten raporumu da alicam yarin 32 hafta raporu icin de gidicem dinlenmeme az kaldi
Muhtemelen ayniyizdir canım. Benim doktorum icim rahatlamadikca beni odadan çıkarmıyor ve surekli aciklama yapiyor sagolsun bu yuzden onu sectim birkac doktordan sonra
Ben cuma gunu aldim raporumu 5 haftam kaldi. Zaten sagolsun idaremiz bu sene derslerim hep yarim gun olmus :) stres yapma kendine tatlim keyfini cikar hamileligin son zamanlarinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…